İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ciddi olarak Trabzon ve Trabzonspor düşmanı insanlar var burada. Trabzonspor'u ancak Ersun Yanal yönettiğinde destekliyorlar veya yabancı bir hoca. Diğer tüm durumlarda Trabzon'a ve Trabzonspor'a saydırıyorlar forumda istisnasız durum böyle. Trabzon kökenli oyuncuları geçtim sürekli Trabzon halkını aşağılıyorlar hakaret ediyorlar mesajlar ortada dertleri farklı bu kesimin.
-
-
Golden önce uğurcanın uzun topu neydi öyle. Benim diyen futbolcu atamazEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 20:07.
Yorum
-
fİlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugoyu linç edecek misiniz?
yok hugo yaptıkça da hüseyini linç etsinler..
de sıra abdülkadirde
hep diyoruz beyler stoper hata yapabilir
bu taraftar denen şeyi okudukça
ben avcıyıda 3 aydan fazla tutamayız diyorum dert başka çünküçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Geçen senede çoğu maçta iyi oynamadık.Ünal Hoca zamanında hüseyin zamanında da büyük çoğunluk böyle düşünüyordu.Gol atıp geri çekiliyorduk.Sorloth ve nwakaeme kendi gayretleriyle maçları alıyordu.Sen sadece bir grup taraftarın sözlerine odaklanmışsın.Genellemeler her zaman geçerli değil.İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 attı mı Alanyaspor? Ben kibirli olmadığım için. Yok Trabzonspor ruhuymuş yok biz en büyüğüz diye romantik düşünmek zorunda değilim. Geçen yıl buralarda yazdık. %35 topla oynama ile büyük maçlarda es kaza puan alıp. Müthiş oynuyoruz bu takımı şampiyon yapmazlar triplerine girdiniz. Bugün takım %35 topla oynama oranına sahip. Ne değişti?
Yorum
-
dert başkan para işleri var o gidene kadar buna alışİlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 yiyorduk maçtan önce şimdi neden maçı kazanamadılar diye linç yiyorlar.
arada avcıyı da yer bu ekipçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
newton efendiyle anlaşıp bu hale getiren ağaoğludur.. avcı olsaydı en azından 12 puanımız olurdu aynı kadroyla.. kolay fikstüre geçince de yürürdük tepeye... bu sene takım kalitesi olarak ligde daha önce de söylediğim gibi (bizim maçta demiştim) başakşehir ligi açık ara farkla şampiyon bitirebilir.. umarım biz de zirveyi yakalayıp yarışa ortak oluruz. fener bu yaşlı kadrosuyla ikinci yarı düşer...
Yorum
-
işin kötüsü konya fenere çaktı. sabaha kadar uyuyamaz, gelir yine buraya sararlarİlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
)))))))))
saat 21 başlıkta yazan fb liler maç seyretmeye gidince
57 kişi kalmış ya la
)))))))))
Yorum
-
Bunu demek basit. Ama oyundaki ve oyuncuda ki gelismeleri gordum.İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 hafta Newton yerine düz bir insan olsaydı en az 10 puanımız vardı.
Ömürün attigi, serkanin attigi kosular. Defanstaki duzgun durus. Bazi seyler vardi ama olmadi. Psikolojik olarak ta zordaydik.
Newton mayıncı oldu biraz. Başina az sey gelmedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum