Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Keşke bu yazıyı paylaşmadan üstümdeki birkaç mesajı okusaydım. Burada da gülebilirmişiz.

Yorum

• Bildiğin Aykut Kocaman futbolunu oynadık, iyi falan oynamadık, bozmaya ve kaptığın topları hızlı çıkmaya dayalı oynandı,bu futbol ile bu zorlu maçı bir şekilde atlatırsın ama, daha zayıf takımlar farklı futbol ister... Yine de hocanın bazı topçulara ayağını denk alın mesajını vermesi açısından iyi oldu.

Yorum

• Bizim takımın ön tarafının iyi bir kondisyon yüklemesi yemesi lazım. 2 golcümüz de fizik olarak hazır değil. Avcı ekibiyle beraber adam eder hepsini.

Yorum

• Bu maçı kaybetseydik gerçekten moralim çok bozulacaktı. Mutlu değilim ama kaybetsek acayip üzülürdüm

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umarım ömür devre arası satılıp kendisini kurtarır bu ortamdan,

maalesef yerli oyuncular fazla duygusal davranıp sözleşmelere çıkış maddesi koydurmuyorlar,böyle olunca kariyerin başkanın ellerine geçmiş oluyor,

sanırım 20 milyon avro civarı teklif reddedilmiş yakın geçmişte,çıkış maddesini koymazsan olacağı budur
            Ömür çok vasat futbolcu bunun takımla alakası yok geçen senede vasat oğlu vasattı şut çekemeyen çalım atamayan bitirici pas atamayan top kapamayan vs vs vs bu adamın iyi olduğu hicbir özelliği yok bu adamı alan avrupa takımı ağır gerizekalıdır seneye anadolu takımlarına kadar düşer hicbir ışık yoooook.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kagit ustunde bulundugumuz durumu hak eden bir takim degiliz hoca ile oyuncularin ve oynatmak istedigi sistemin kimyasi uyusmadi sakatliklar corona hakemler derken buralara indik.bugun djaniny bencil davranmasa bosda ki pereiraya pasi verse maci da almistik.duran top disinda pozisyon vermedik. gorduk ki bu ligde on liberosuz hicbir sistem tutmaz devsirme on libero bile orta sahada mucadele gucunu attirdi newtonun sonunu hazirlayan da israrla on liberosuz sistem uzerinde diretmesi ve o bolgeye oyuncu istememesi oldu oyuncular da buna tepki koyunca ipler koptu..macdan once hezimet olur maca cikmayalim hukmen yenilelim diyen akillilara selam olsun..su takimin taraftari olsaniz ne olur olmasaniz ne zerre katkiniz yok ..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bizim stoperlerin ikisi de kalitesiz. İşin kötü yanı Hugo'ya tonla para verdik.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Arkadaşlar bir td maça etkisi artı eksi yüzde 15 derdim ama bu newton bizi resmen yakmış bu maçı idare eden derelioğlu bile 1 maçta işi çözdü alinan forvetler yetersiz olduğu için 2 forveti dönüşümlü oynattı ömür iyi uşak ama toplayamadı yusuf neden oynamadı bende diyorum yusuf sarı yetersiz diye oynamiyor
                  Baker alinmamasina kiziyor arkadaşlar rakip ligin en formda takımı sen orta sahaya press gucu adam alırsan newtonun işini yaparsın bazende kadronun gücü yetersizse yenemiyorsan yenilmeyeceksin

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Djaniny'e Hantal diyince linç yemiştik, adam haketten Hantal, Bakın ağır demiyorum, Hantal. Ayrıca ligi Arap ligi ile karıştırmış sanırım yürüyerek veya PES mantığıyla burda sana çalım attırmazlar...
                    Hantallıgını gectim topa bile vuramıyor ayagında derman yok bu sene 8 transferin hepside kötü inanılmaz bir durum 2001 de aurelio iyi çıkmıştı hiç değilse.

Yorum

• Ön liberosuz bu ligde başarılı olma şansın yok yıl 2006 ilk yarıyı 15.bitirdik ikinci yarıya sert ön libero aymanı aldık sezon sonu 4.bitirdik bunu anlayamayan hocada başkanda futbolla alakasını kessin.

Yorum

• Takımda adam gecebilen topçu kalmamış alınan adamlar geçirdikleri sakatliklar nedeni ile formsuz
                        Orta sahada ekiciye bile razıyım topcunun ayağına top geldiği zaman kaybetmez dediğim olumlu kullanır dediğim topçu yok ama bu takimin yeri burası değil avcı ile inş toparlanır

Yorum

• Baskanı her zaman savunuyorum ama avcı da oynatmazsa bu başkana yazar oynayamayan adama neden para verilir

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şaka maka serkanın absürt koşularıyla attığımız kaçıncı gol oldu bu?
                            Çok iyi oynuyor, oynadıkça da özgüveni artıyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çağdaş Atan: "Kendi adımıza söylüyorum, dağ fare doğurdu oyun olarka. Beklediğimzi oyunu oynayamadık. Atletizmimiz eksikti, önde agresif olamadık. Trabzonspor'dan büyük takım reaksiyonu bekliyorduk."

Çağdaş Atan: "Trabzonspor doğru 11 çıkarmıştı. Bize orta sahada iyi pres yaptılar. İkinci yarı duran topla öne geçtik. Bizim gibi bir takımın yememesi gereken bir gol yedik."

Rakip teknik adam da doğruluyor İhsan Derelioğlu'nun başarısını. Burada kimsenin hakkını yiyemezsiniz. Belki yine geride uyuşuk uyuşuk paslaşırken golü yiyecektik ve kadro demoralize olacaktı bu şekilde mücadele eden bir kadroyla çıkması iyi oldu aksi halde Alanya kazanabilirdi rahatça.
                              Ya adı İhsan ve Trabzonlu. En büyük suçu o.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• SErkan bugün çok iyiydi, yanına ömür parmak uğurcan iskeletiyle iyi olacağız, bunlara sanki Safa da göz kırpıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim