İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bildiğin Aykut Kocaman futbolunu oynadık, iyi falan oynamadık, bozmaya ve kaptığın topları hızlı çıkmaya dayalı oynandı,bu futbol ile bu zorlu maçı bir şekilde atlatırsın ama, daha zayıf takımlar farklı futbol ister... Yine de hocanın bazı topçulara ayağını denk alın mesajını vermesi açısından iyi oldu.
Yorum
-
Ömür çok vasat futbolcu bunun takımla alakası yok geçen senede vasat oğlu vasattı şut çekemeyen çalım atamayan bitirici pas atamayan top kapamayan vs vs vs bu adamın iyi olduğu hicbir özelliği yok bu adamı alan avrupa takımı ağır gerizekalıdır seneye anadolu takımlarına kadar düşer hicbir ışık yoooook.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım ömür devre arası satılıp kendisini kurtarır bu ortamdan,
maalesef yerli oyuncular fazla duygusal davranıp sözleşmelere çıkış maddesi koydurmuyorlar,böyle olunca kariyerin başkanın ellerine geçmiş oluyor,
sanırım 20 milyon avro civarı teklif reddedilmiş yakın geçmişte,çıkış maddesini koymazsan olacağı budurAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kagit ustunde bulundugumuz durumu hak eden bir takim degiliz hoca ile oyuncularin ve oynatmak istedigi sistemin kimyasi uyusmadi sakatliklar corona hakemler derken buralara indik.bugun djaniny bencil davranmasa bosda ki pereiraya pasi verse maci da almistik.duran top disinda pozisyon vermedik. gorduk ki bu ligde on liberosuz hicbir sistem tutmaz devsirme on libero bile orta sahada mucadele gucunu attirdi newtonun sonunu hazirlayan da israrla on liberosuz sistem uzerinde diretmesi ve o bolgeye oyuncu istememesi oldu oyuncular da buna tepki koyunca ipler koptu..macdan once hezimet olur maca cikmayalim hukmen yenilelim diyen akillilara selam olsun..su takimin taraftari olsaniz ne olur olmasaniz ne zerre katkiniz yok ..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Arkadaşlar bir td maça etkisi artı eksi yüzde 15 derdim ama bu newton bizi resmen yakmış bu maçı idare eden derelioğlu bile 1 maçta işi çözdü alinan forvetler yetersiz olduğu için 2 forveti dönüşümlü oynattı ömür iyi uşak ama toplayamadı yusuf neden oynamadı bende diyorum yusuf sarı yetersiz diye oynamiyor
Baker alinmamasina kiziyor arkadaşlar rakip ligin en formda takımı sen orta sahaya press gucu adam alırsan newtonun işini yaparsın bazende kadronun gücü yetersizse yenemiyorsan yenilmeyeceksin
Yorum
-
Hantallıgını gectim topa bile vuramıyor ayagında derman yok bu sene 8 transferin hepside kötü inanılmaz bir durum 2001 de aurelio iyi çıkmıştı hiç değilse.İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny'e Hantal diyince linç yemiştik, adam haketten Hantal, Bakın ağır demiyorum, Hantal. Ayrıca ligi Arap ligi ile karıştırmış sanırım yürüyerek veya PES mantığıyla burda sana çalım attırmazlar...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Ön liberosuz bu ligde başarılı olma şansın yok yıl 2006 ilk yarıyı 15.bitirdik ikinci yarıya sert ön libero aymanı aldık sezon sonu 4.bitirdik bunu anlayamayan hocada başkanda futbolla alakasını kessin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Takımda adam gecebilen topçu kalmamış alınan adamlar geçirdikleri sakatliklar nedeni ile formsuz
Orta sahada ekiciye bile razıyım topcunun ayağına top geldiği zaman kaybetmez dediğim olumlu kullanır dediğim topçu yok ama bu takimin yeri burası değil avcı ile inş toparlanır
Yorum
-
Çok iyi oynuyor, oynadıkça da özgüveni artıyor.İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaka maka serkanın absürt koşularıyla attığımız kaçıncı gol oldu bu?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Ya adı İhsan ve Trabzonlu. En büyük suçu o.İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağdaş Atan: "Kendi adımıza söylüyorum, dağ fare doğurdu oyun olarka. Beklediğimzi oyunu oynayamadık. Atletizmimiz eksikti, önde agresif olamadık. Trabzonspor'dan büyük takım reaksiyonu bekliyorduk."
Çağdaş Atan: "Trabzonspor doğru 11 çıkarmıştı. Bize orta sahada iyi pres yaptılar. İkinci yarı duran topla öne geçtik. Bizim gibi bir takımın yememesi gereken bir gol yedik."
Rakip teknik adam da doğruluyor İhsan Derelioğlu'nun başarısını. Burada kimsenin hakkını yiyemezsiniz. Belki yine geride uyuşuk uyuşuk paslaşırken golü yiyecektik ve kadro demoralize olacaktı bu şekilde mücadele eden bir kadroyla çıkması iyi oldu aksi halde Alanya kazanabilirdi rahatça.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum