Şaka maka şu maçta artık 3 puan alıp bir şekilde lige tutunmaya başlamamız da lazım.
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Serkan pereira yer degistirmeli serkanin yeri bek degil olamaz dogru yeri bulursa ki orta saha yada sag acikda degerlendirilmeli cok daha fazla yararli olur
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yav benim anlamadığım şey şu: Ndiaye'yi almadık, adam golleri saydırıyor Karagümrük'te. Bu Flavio'yu vs'leri izlemeden mi aldılar?
Kadro çok kötü kadro!
Hangi hoca gelirse gelsin zor valla.
Günlerdir ayni halt, kardes kimin adamisin söyle de rahatla, anladik kadro kötü HHoca yok, Yönetim zayif da eldeki olan hamur bu yapacak birsey yok, kimin parali adamisin bir de bakalim?
Oyuncu tiplemesi açısından bu kadroyu yazdım.Bu kadro hem çok koşar,hem set oyunu hem de kontrayı iyi oynar hem de çok gol atar.
Sol Bek ( Nielsen) , Önlibero ( Marcone ) , 8-10 Numara ( Ljajic ) , Sağ Kanat (Visca) .
Dört oyuncu lazım en kalitelisinden.Zengin bir başkan varsa hemen gelsin.Ağaoğlu gibi fakirleri daha fazla çekemicem.Bize 15-20 milyon euro bütçe verebilecek birisi aranıyor acil.Bu işler Ağaoğlunun dediği gibi olmuyor.100 tane transfer yap,3-4 tanesini tuttur.Sonra başarılı olduğunu zannet.
Kalite lazım abi kalite.Boş adamlarla bu işler olmaz.Flavio,Baker,Marlon,Afobe,Djaininy,Ömür bu adamların hepsi yedek kalmalı.Bunlar Trabzonsporda A takımda oynayamaz.
Ndiaye geçen sene tamam formu gsdeki gibi değildi fakat şu ankilerin yine en iyisi olurdu. Niye anlaşmadılar bende anlamadım
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani çok saçma bir şey! Hiçbir şey olmasa iyi yedek olurdu. Var düşün ki nasıl bir kafayla kadro yapmışlar.
Bir takımda transferi kritik bölgelere yaparsın. Kalkıp komple takımı dağıtmazsın!
Çok net bir yönetim hatası bu!
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Serkan ikinci sarı'dan atılabilir. Marlon yedeklerde var ise Serkan/Marlon değişikliği yapılabilir. Marlon sola, Kamil sağ açığa, Pereira sağ arkaya şeklinde daha oturaklı olabilir.
Djanini ilk yarıda gösterdiği performans ile Afobe'den çok daha iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi. Fakat altı aydır oynamamış olmanın verdiği hantallık bariz şekilde görünüyor. Gerçi hazır olsa transfer dahi edemezdik!
Serkan ikinci sarı'dan atılabilir. Marlon yedeklerde var ise Serkan/Marlon değişikliği yapılabilir. Marlon sola, Kamil sağ açığa, Pereira sağ arkaya şeklinde daha oturaklı olabilir.
Serkan bence de çok sakat oynuyor lâkin Marlon girerse Efecan çok sıkıntı yaşatabilir...
Yorum