İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Maç esnasında hocayı suçladık ama beyanına da inanmamız lazım. Her ne kadar geçmiş maçlarda bunun örneğini görmesek de bir iletişimsizlik olduğu kesin. Ben hakemin tek taraflı böyle bir şey yaptığını da pek sanmıyorum. Oyuncu değişiklikleriyle ilgilenen Emrah Tok'un müdahale etmesi lazımdı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
o koşuyu gördük ya janini kalan maçlarda 20 sallarİlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzete baktimda, Flavio nun Djanny ye pasi ne kadar iyise Djanny nin son vurusu da okadar kotuydu
Yorum
-
Abdülkadir Ömür'ün problemi Trabzonsporlu olmasından dolayı sürekli sahada kendini zorlayarak fazla efor sarf ederek oynaması. Vücudu da buna uygun olmayınca sakatlıklardan kurtulamıyor. Fenerbahçe maçına kadar iyi kötü oynadı yine ama 2 haftadır da form olarak dibe vurdu. Bu durum oyuncuyu yanlış kullanımdan ve takımın bulunduğu özgüvensiz kötü oyundan kaynaklı tabii. Bu maç daha iyi oynamasını beklerdim ama yine farklı bir taktikle sahadaydık koordinasyon problemi vardı takımda.
Abdülkadir Ömür sahasında bekleyen ve defans yapan takımda hızlı kontraatak topçusu olamaz. Topa sahip olan takımda kanatta oyun kurucu tarzı oynayabilir Bernardo Silva öyle oynuyor mesela. Öyle topu alıp delici koşu yapmasını bekleyemezsiniz sakatlıktan sonra bunu yapamıyor. Sakatlanmadan önce yine de kendini zorlayarak 50-60 metre top sürdüğü oluyordu ama bu oyun tarzı kendisine uygun değil.
Abdülkadir tempoyu ayarlayan bir futbolcu takım ona ayak uydurmak zorunda bu tip oyuncular gerektiği yerde tempoyu yükseltir gerektiği yerde düşürür. Tabii bu durum bizim takım için geçerli. Full tempolu oynayan Benfica, Lille tarzı bir takıma gitse daha farklı bir oyun yapısına evrilir.
Yorum
-
ben takımı beğendim özellikle çok mücadele ettik, ilk yarı o golü atsak belki farklı senaryo işleyebilirdi.
ekuban,pereira etkisi kendini baya hissettirdi maçta
nwakame skor açısından her zaman takım için önemli ama mücadele yönü zayıf
takımdan ümitliyim benSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
En iyi oyuncumuzdan yoksun çıktığımız bir maçta zor bir deplasmandan bir puan aldık ve bence kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Duran top sıkıntısı hem hücumda, hem savunmada had safhada buna bir çözüm gerek. Hugo ve Edgar iyi ama takım alan kapatamayınca hata yapmaya müsait oynuyorlar. Böyle giderse biz daha çok stoper eksiltiriz. Takım halinde savunma öğrenmemiz lazım.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Çağdaş Atan: "Kendi adımıza söylüyorum, dağ fare doğurdu oyun olarka. Beklediğimzi oyunu oynayamadık. Atletizmimiz eksikti, önde agresif olamadık. Trabzonspor'dan büyük takım reaksiyonu bekliyorduk."
Çağdaş Atan: "Trabzonspor doğru 11 çıkarmıştı. Bize orta sahada iyi pres yaptılar. İkinci yarı duran topla öne geçtik. Bizim gibi bir takımın yememesi gereken bir gol yedik."
Rakip teknik adam da doğruluyor İhsan Derelioğlu'nun başarısını. Burada kimsenin hakkını yiyemezsiniz. Belki yine geride uyuşuk uyuşuk paslaşırken golü yiyecektik ve kadro demoralize olacaktı bu şekilde mücadele eden bir kadroyla çıkması iyi oldu aksi halde Alanya kazanabilirdi rahatça.
Yorum
-
Hala şu sığ yorumlardan kurtulamadınız, Sarı sonradan girip fena oynamayınca bir anda Ömür 'ün topçu olmadığını çıkardınız ve Sarı'yı Messi yaptınız. Yahu böyle bir şey yok. Belki Sarı ilk 11 oynasa ve yerine Ömür girse bir asist yapsa bu sefer neden Ömür değilde Sarı oynadı diyeceksiniz. Kurtulun şu saçma yorumlardan artık. İkisi de bu takımın genç geleceği olan oyuncuları umarım faydaları daim olur. Ömüre de geçmiş olsun. Çocuk artık yorumlardan nasıl sıkıldıysa saçını da sıfıra vurmuş demek ki o da rahatsız performansından. Zamanla düzelecektir.
Yorum
-
Ayrıca Avcı'nın takımın başında çıkmaya korktuğu maça sorumluluk alarak takımı hazırlayan İhsan Derelioğlu hocama son bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Sıfır şaka yani Abdullah Avcı Allah bilir ne fanteziler peşinde koşar maçı verirdi motive de edemezdi takımı.
Yorum
-
Takımı ve hocayı tebrik ediyorum böyle oynasınlar isterlerse yenilsinler.
Sarı yerine diabate yi alsaydı daha etkili olurduk diye düşünüyorum.
Afobe ile bu iş olmayacak bu belli oldu.
Derelioğlu bize gösterdiki bu takım isterse birlikte oynıyabiliyormuş.
Ünal, Hüseyin ve enişte üç aşağı beş yukarı takımı aynı oynattı ama gördükki gerçek hoca gelince neler olabiliyormuş.
Avcı gelmese de bu adamla devam etsek ne kaybederizki?"çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"
Yorum
-
Fikstür avantajı söylemlerine artık inanmasak da; zorlu fikstür bitti sayılır, bakalım bundan sonraki maçlarda Avcı naparEn son LağusKusteli tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 19:05.SPOR SOSYOLOJİSİ...
Yorum
-
Hugo'nun topa dokunamadığı bir pozisyon var orada arkadan müdahale var mıydı acaba penaltı olabilirdi o pozisyon.
Ayrıca topu şişirmiştik bir pozisyonda Afobe azıcık atletik bir oyuncu olsa göğsüyle topu boş alana doğru indirip tamamlardı ama kafasıyla vurdu saçma sapan bir şekilde. Yani ikinci yarı takım bitikken bile pozisyonlar bulduk.
Bu takım en son ne zaman geriye düştüğü maçı 2. yarıda çevirmişti hatırlamıyorum ben teşekkür etmekten yoruldum ama İhsan Derelioğlu hocama bir kez daha teşekkürler. Zor şartlarda kısıtlı zamanda özgüvensiz bir kadrodan mücadele eden bir takım yarattığı için.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum