Orta sahamız yok, bu olmayan orta sahayla stoperlerde kötü görünüyor, Edgar'da Hugo'da yeterli stoperler bu lig için ancak önlerinde inanılmaz kalite eksikliği var..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ciddi mi ayyy şampiyonları mı yenilmişİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişin kötüsü konya fenere çaktı. sabaha kadar uyuyamaz, gelir yine buraya sararlar
ist pavalı ları saba a kadar baarır şimdi
duv kanal açim bakemçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Serefsizler aglamaya basladi bile hakem vs.İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciddi mi ayyy şampiyonları mı yenilmiş
ist pavalı ları saba a kadar baarır şimdi
duv kanal açim bakem
Gesendet von meinem SM-G960F mit TapatalkHY67...
Yorum
-
Abi taraftarın Trabzonspor'dan başka ne derdi olabilir? Açıklar mısın sana zahmet.İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülef
yok hugo yaptıkça da hüseyini linç etsinler..
de sıra abdülkadirde
hep diyoruz beyler stoper hata yapabilir
bu taraftar denen şeyi okudukça
ben avcıyıda 3 aydan fazla tutamayız diyorum dert başka çünkü- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Newtondan ziyade Denizli Antep maclarinda hakimiz yenildi basdan kafa olarak bitti takim bugun 10 puanimiz vardi ilk yariya kadar hic olmasa liderle aramizda 6 puan fln olsa iyi ikinci yarida 2 tane net orta saha lazim bize göbekte ve bir 10 numara baska secenek yok
Yorum
-
hocam ikimiz de buradayız. bakalım bizden sonra herhangi bir profesyonel takım çalıştırabilecek mi? lig, ülke falan önemli değil.İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu demek basit. Ama oyundaki ve oyuncuda ki gelismeleri gordum.
Ömürün attigi, serkanin attigi kosular. Defanstaki duzgun durus. Bazi seyler vardi ama olmadi. Psikolojik olarak ta zordaydik.
Newton mayıncı oldu biraz. Başina az sey gelmedi.
Yorum
-
çok açıkladım yakışıklı başkan gidene kadar durmayacak seyret avcı vs hikayeİlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi taraftarın Trabzonspor'dan başka ne derdi olabilir? Açıklar mısın sana zahmet.
ha bu tür gurupların dolduruşuna ve oyununa gelmeyen taraftar candır bu arada
şu her şeyi kötüleyenleri takip et yarın avcıya vs de saydıracaklar..
işin kötüsü bir gün kendimi avcı savunurken bulucam ondan korkuyorumEn son S.Seymen tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 21:37.çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Avcı bu teklifi nasıl kabul etti hayret!!İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülef
yok hugo yaptıkça da hüseyini linç etsinler..
de sıra abdülkadirde
hep diyoruz beyler stoper hata yapabilir
bu taraftar denen şeyi okudukça
ben avcıyıda 3 aydan fazla tutamayız diyorum dert başka çünkü
Dert orta sahanın çok zayıf olması, hatta sol bek
Orta sahası olmayan takıma ne verecek bakacaz
lewis, flavio ve parmak ile devre arasına kadar gidecek
Yorum
-
Bu bi sey gostermez ki. Tr de kim guvencekte verecek kulübü. Avrupada zaten nereden tanisinlar.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam ikimiz de buradayız. bakalım bizden sonra herhangi bir profesyonel takım çalıştırabilecek mi? lig, ülke falan önemli değil.
Olay 7 hafta da ne yapti, hatta daha öncesi var. Yrd. Antrenorluk dahil, oyunculara ögrettikleri oldugunu düşünüyorum. Üstüne özguveni yukseltti.
Dedigim gibi bu cumleleri kurmak basit. Derine atilan koşuları da gördüm. Ömürün golcu kosularini da. Ama olmadi. Niye olmadi? Newton kötu? Peki kac oyuncuyu newton aldirdi? Ic olaylari da bilmiyoruz. Aldirdiklari yeterli mi, degil. Ozellikle ingilizler ama adamlar en son topu martta aralikta oynamis. Yani sayarim da sayarim.
Yorum
-
Şu İngiliz köylüsünün yüzünden çok geri düştük yarışta. Yoksa mevcut kadronun hakkı bu değil.
Tamam kötü bir kadro mimarisi var ama alt sıralarda gezinecek kadar da değil.
Hoş futbolcular da zaten o köylü ile çalışmak istemiyordu. Hiçbir maçta bugünkü kadar koşmamıştı takım.
Demek ki herifin futbolcularla iletişimi o kadar kötüymüş.
Yorum
-
Ağla Şikebahçe ağla
Erol BULUT'un defoları ortaya çıkmaya başladı.
Adalet isteyenlere bakın
Yenilince bahaneler hazır çakma şampiyonda
Yahu bir kere de insan olun, efendi olun, rakibi kutlayın, emeğe saygı duyun.
Ama yok. Ahlaksızlık bunların geninde yer etmiş.
Şunlara Trabzon'da çakmak şartoğlu şart oldu2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
hocam yapma gözünü seveyim. adam beşiktaş maçı da dahil istisnasız tüm maçları katletti. hocam denizli maçını hatırla. yav geçen maç takımın orta sahası ruhunu teslim etmiş, biri sakatlanıp çıkıyor adam oyuna forvet alıyor. derin koşu falan nerede hocam. bana 7 haftada organize şekilde attığımız tek golü söyler misin? rakip defans oyuncusunun götüne çarpan toplarla gol attık. newton uganda liginde amatör takım bile çalıştıramayacak bundan sonra. gör de bakİlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bi sey gostermez ki. Tr de kim guvencekte verecek kulübü. Avrupada zaten nereden tanisinlar.
Olay 7 hafta da ne yapti, hatta daha öncesi var. Yrd. Antrenorluk dahil, oyunculara ögrettikleri oldugunu düşünüyorum. Üstüne özguveni yukseltti.
Dedigim gibi bu cumleleri kurmak basit. Derine atilan koşuları da gördüm. Ömürün golcu kosularini da. Ama olmadi. Niye olmadi? Newton kötu? Peki kac oyuncuyu newton aldirdi? Ic olaylari da bilmiyoruz. Aldirdiklari yeterli mi, degil. Ozellikle ingilizler ama adamlar en son topu martta aralikta oynamis. Yani sayarim da sayarim.
Yorum
-
Newton ile sezonu kaybettik.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam yapma gözünü seveyim. adam beşiktaş maçı da dahil istisnasız tüm maçları katletti. hocam denizli maçını hatırla. yav geçen maç takımın orta sahası ruhunu teslim etmiş, biri sakatlanıp çıkıyor adam oyuna forvet alıyor. derin koşu falan nerede hocam. bana 7 haftada organize şekilde attığımız tek golü söyler misin? rakip defans oyuncusunun götüne çarpan toplarla gol attık. newton uganda liginde amatör takım bile çalıştıramayacak bundan sonra. gör de bak
Milli maçtan sonra bizim için lig yeniden başlayacak.
Ziya DOĞAN döneminde elde edilen 11 maç üst üste kazanma alışkanlığını yakalayabilirsek 11 puanlık fark erir.
Ne yazık ki ÇİMŞİR ve sonrasında Newton ile kumar oynadı Başkan ve kaybetti.
Umarım Avcı ile tekrar esas kimliğimizi buluruz.
Şikebahçe'ye Kadıköy'de çaktılar ya çok keyifli bir gece
Aklandık diyen embesillere kapak olsun2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum