Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orta sahamız yok, bu olmayan orta sahayla stoperlerde kötü görünüyor, Edgar'da Hugo'da yeterli stoperler bu lig için ancak önlerinde inanılmaz kalite eksikliği var..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      işin kötüsü konya fenere çaktı. sabaha kadar uyuyamaz, gelir yine buraya sararlar
      ciddi mi ayyy şampiyonları mı yenilmiş

ist pavalı ları saba a kadar baarır şimdi

duv kanal açim bakem
      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
      RİLKE

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ciddi mi ayyy şampiyonları mı yenilmiş

ist pavalı ları saba a kadar baarır şimdi

duv kanal açim bakem
        Serefsizler aglamaya basladi bile hakem vs.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
        HY67...

Yorum

• pereiranın pozisyonlara yaptığı itiraz yeter. bugün o olmasa alanyanın ofsayttan attığı gol yazılmıştı resmen

Yorum

f

yok hugo yaptıkça da hüseyini linç etsinler..

de sıra abdülkadirde

hep diyoruz beyler stoper hata yapabilir

bu taraftar denen şeyi okudukça

ben avcıyıda 3 aydan fazla tutamayız diyorum dert başka çünkü
            Abi taraftarın Trabzonspor'dan başka ne derdi olabilir? Açıklar mısın sana zahmet.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Newtondan ziyade Denizli Antep maclarinda hakimiz yenildi basdan kafa olarak bitti takim bugun 10 puanimiz vardi ilk yariya kadar hic olmasa liderle aramizda 6 puan fln olsa iyi ikinci yarida 2 tane net orta saha lazim bize göbekte ve bir 10 numara baska secenek yok

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunu demek basit. Ama oyundaki ve oyuncuda ki gelismeleri gordum.

Ömürün attigi, serkanin attigi kosular. Defanstaki duzgun durus. Bazi seyler vardi ama olmadi. Psikolojik olarak ta zordaydik.

Newton mayıncı oldu biraz. Başina az sey gelmedi.
                hocam ikimiz de buradayız. bakalım bizden sonra herhangi bir profesyonel takım çalıştırabilecek mi? lig, ülke falan önemli değil.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi taraftarın Trabzonspor'dan başka ne derdi olabilir? Açıklar mısın sana zahmet.
                  çok açıkladım yakışıklı başkan gidene kadar durmayacak seyret avcı vs hikaye

ha bu tür gurupların dolduruşuna ve oyununa gelmeyen taraftar candır bu arada

şu her şeyi kötüleyenleri takip et yarın avcıya vs de saydıracaklar..

işin kötüsü bir gün kendimi avcı savunurken bulucam ondan korkuyorum
                  En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 21:37.
                  çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                  RİLKE

Yorum

• ihsan hoca doğal olarak bu maçtan az zararla çıkmayı amaçladı bence başardı da. marlonu oynatmayarak ilk doğruyu yaptı. biraz daha birbirine yakın bi takım çıktı. baker ın oynamaması da doğruydu. ama flavio ve parmakla bu iş olmayacak gibi
                    bakalım avcı neler yapacak bu malzemeyle

Yorum

f

yok hugo yaptıkça da hüseyini linç etsinler..

de sıra abdülkadirde

hep diyoruz beyler stoper hata yapabilir

bu taraftar denen şeyi okudukça

ben avcıyıda 3 aydan fazla tutamayız diyorum dert başka çünkü
                      Avcı bu teklifi nasıl kabul etti hayret!!
                      Dert orta sahanın çok zayıf olması, hatta sol bek

Orta sahası olmayan takıma ne verecek bakacaz
                      lewis, flavio ve parmak ile devre arasına kadar gidecek

Yorum

hocam ikimiz de buradayız. bakalım bizden sonra herhangi bir profesyonel takım çalıştırabilecek mi? lig, ülke falan önemli değil.
                        Bu bi sey gostermez ki. Tr de kim guvencekte verecek kulübü. Avrupada zaten nereden tanisinlar.

Olay 7 hafta da ne yapti, hatta daha öncesi var. Yrd. Antrenorluk dahil, oyunculara ögrettikleri oldugunu düşünüyorum. Üstüne özguveni yukseltti.

Dedigim gibi bu cumleleri kurmak basit. Derine atilan koşuları da gördüm. Ömürün golcu kosularini da. Ama olmadi. Niye olmadi? Newton kötu? Peki kac oyuncuyu newton aldirdi? Ic olaylari da bilmiyoruz. Aldirdiklari yeterli mi, degil. Ozellikle ingilizler ama adamlar en son topu martta aralikta oynamis. Yani sayarim da sayarim.

Yorum

• Şu İngiliz köylüsünün yüzünden çok geri düştük yarışta. Yoksa mevcut kadronun hakkı bu değil.

Tamam kötü bir kadro mimarisi var ama alt sıralarda gezinecek kadar da değil.

Hoş futbolcular da zaten o köylü ile çalışmak istemiyordu. Hiçbir maçta bugünkü kadar koşmamıştı takım.

Demek ki herifin futbolcularla iletişimi o kadar kötüymüş.

Yorum

• Ağla Şikebahçe ağla
                            Erol BULUT'un defoları ortaya çıkmaya başladı.
                            Adalet isteyenlere bakın
                            Yenilince bahaneler hazır çakma şampiyonda
                            Yahu bir kere de insan olun, efendi olun, rakibi kutlayın, emeğe saygı duyun.
                            Ama yok. Ahlaksızlık bunların geninde yer etmiş.

Şunlara Trabzon'da çakmak şartoğlu şart oldu
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu bi sey gostermez ki. Tr de kim guvencekte verecek kulübü. Avrupada zaten nereden tanisinlar.

Olay 7 hafta da ne yapti, hatta daha öncesi var. Yrd. Antrenorluk dahil, oyunculara ögrettikleri oldugunu düşünüyorum. Üstüne özguveni yukseltti.

Dedigim gibi bu cumleleri kurmak basit. Derine atilan koşuları da gördüm. Ömürün golcu kosularini da. Ama olmadi. Niye olmadi? Newton kötu? Peki kac oyuncuyu newton aldirdi? Ic olaylari da bilmiyoruz. Aldirdiklari yeterli mi, degil. Ozellikle ingilizler ama adamlar en son topu martta aralikta oynamis. Yani sayarim da sayarim.
                              hocam yapma gözünü seveyim. adam beşiktaş maçı da dahil istisnasız tüm maçları katletti. hocam denizli maçını hatırla. yav geçen maç takımın orta sahası ruhunu teslim etmiş, biri sakatlanıp çıkıyor adam oyuna forvet alıyor. derin koşu falan nerede hocam. bana 7 haftada organize şekilde attığımız tek golü söyler misin? rakip defans oyuncusunun götüne çarpan toplarla gol attık. newton uganda liginde amatör takım bile çalıştıramayacak bundan sonra. gör de bak

Yorum

hocam yapma gözünü seveyim. adam beşiktaş maçı da dahil istisnasız tüm maçları katletti. hocam denizli maçını hatırla. yav geçen maç takımın orta sahası ruhunu teslim etmiş, biri sakatlanıp çıkıyor adam oyuna forvet alıyor. derin koşu falan nerede hocam. bana 7 haftada organize şekilde attığımız tek golü söyler misin? rakip defans oyuncusunun götüne çarpan toplarla gol attık. newton uganda liginde amatör takım bile çalıştıramayacak bundan sonra. gör de bak
                                Newton ile sezonu kaybettik.
                                Milli maçtan sonra bizim için lig yeniden başlayacak.
                                Ziya DOĞAN döneminde elde edilen 11 maç üst üste kazanma alışkanlığını yakalayabilirsek 11 puanlık fark erir.
                                Ne yazık ki ÇİMŞİR ve sonrasında Newton ile kumar oynadı Başkan ve kaybetti.
                                Umarım Avcı ile tekrar esas kimliğimizi buluruz.

Şikebahçe'ye Kadıköy'de çaktılar ya çok keyifli bir gece
                                Aklandık diyen embesillere kapak olsun
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim