Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25. Hafta | Trabzonspor 2-1 Akhisarspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Topa dokundugu için koyar net olarak parmaka dokunmuyor
    Anladik arada aykiri seyler yazmaya çalisiyorsun, takdir de ettigim oluyor, ama ne demek dokunmuyor ? baldiriyla net bir sekilde bozuyor...
    Bana da desinler rakibi baldirla dizle bozmaya hakkin var, yeter ki topa dokun sonrasinda, ben de yaparim öyle savunmayi
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Parmak'ta eksikleri olan bir oyuncu
      Mesela Parmak bir Selçuk inan gibi sırtı dönük pozisyondayken çevre kontrolünü henüz beceremiyor.Topu ayağında söndüremiyor,vücudunu ve kalçasını kullanarak topu saklayıp faul alamıyor gerçi bunları zamanla yapabilecek potansiyeli var.
      bu nokta da sabır gösterilmeyi hakedecek başka artıları var mı?
      Bence yeterli miktarda var.
      Parmak rakip kaleye yüzü dönükken topu ayağından çıkarması gerektiği zaman çıkarıyor.Miktar olarak topu sürmesi gerektiği kadar sürüyor.
      Rakibi karşılama konusunda belli oranda başarılı.
      Beklenmedik anlarda ve etkili noktalarda mesela 3.bölge de topla kısa deparlar yapıp tehdit oluşturabiliyorki hücum anlamında sorumluluk almasından bunu kastediyorum.
      Zaten belli bi seviye de topla ilişkisi iyi olan Bu tarz bi oyuncunun defansif ve ofansif anlamda kendisine bişeyler katması kendisine kattığından daha çoğunu takıma katıyor.
      Oyuncu kendini bu denli geliştirmemis olsaydı şu orta sahada sayısal olarak eksiklik yaşadığımız dönemde halimiz ne olurdu kestiremiyorum.
      Parmak ortaya güzek bi karakter koydu övgüyü haketti.
      Tabi ki hataları olacaktır.
      O mevki de Sosa'nın da Onazi'nin de çok hatasına şahit olduk.
      Fakat son tahlilde önemli olan oyuncunun ortaya koyduğu ruh.
      En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 16:22.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yav yerim topunu. İçeri dalan adamın önüne ayağını koyamazsın. Koyarsan niyeti bozarsın, takımının canını yakarsin.
        Net penaltı.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pozisyon Penaltı ve Penaltı'yı aldıran Abdülkadir Parmak. Pozisyonun devamında profesyonel davranmayıp penaltıyı aldırdığı için biraz morali bozulmuş olabilir Abdülkadir'in. Pozisyon net penaltı fakat dediğim gibi pozisyon içinde hareket olduğu için orada futbolcu penaltıyı aldırabilir. Kurallar içinde bir hareket. Penaltıyı aldırmaktan kastım futbolcu ayağını araya sokar sende araya ayağını soktuğu için gidişinden taviz vermeden rakibin hareketini kusurlu hale çevirirsin. Topu ayağından birazda açarsan penaltı alınmış olur. Bunun en güzel örneği kaleci ile karşı karşıya iken kaleci ayağına elleriyle daldığında istesen ayağına takılmadan geçebilirsin fakat kalecinin bu kontrolsüz hareketini cezalandırmak için ayağını rakibin eline takarsın ve penaltı kırmızı kart alırsın. Buna da penaltıyı aldırmak denir.

Pozisyonu izlerken çok ucuz bir penaltı olduğunu düşünmüştüm ama tekrarlarda ve Var'da penaltının nizami olduğu görünüyor.
          Bence bu ortadan kaldirilsa bile olur, sinir bozucu, ama dünkü tam olarak öyle de degil, daha penalti duruyor...
          Bir de önünde Cocaliç olsa bile, kaleye dogru gidiyor, hedefe dogru gidiyor, bunu niye göz önünde bulundurmazlar ?
          Benzer pozisyonun, hattâ senin anlattigin sekilde olaninin, cezâ sahasi çizgisinin herhangi bir çapraz tarafinda yasanani, top disariya dogru gitse ve pozisyon olma olasiligi 0 olsa bile, zaannkkk penalti oluyor degil mi ??
          Onlar penaltiysa, dünkü milyon kere penalti

Hayret yaa, futbol dünyâsi kafayi yemis, futbol severler de yiyor bu safsatalari saçma sapan ezberleri...
          Eger dünkü o faulü Hosseini yapsa bizim cezâ sahamizda, burada herkes ben de dâhil kendisine çullanirdik yeter lan dengesiz diye, yalan mi ?

Her topa dokunma faulü gizlemez, topa dokunmamak da ille de faul demek degildir, duruma göre is degisir...

Ayrica, ula unuttum ne yazacagimi...

Zeki ve Caner meselesine gelelim, utanmaz Caner, o kadar maç saydin o kadar puan gitti dedin, sonrasinda "ilk kez hakkimi Helal etmiyorum diyorum" dedin zâten,, yâni diger maçlar sonrasi gikini çikarmadin,,, rezil herif, bizim yönetimin bjk maçi sonrasi susup basak maçi sonrasi çekingen davranip gs maçi sonrasi ayaga kalkmasindan hiçbir farki yok bu tavrin, o zaman da elestirdim simdi de Caner'e yaziklar olsun diyorum...
          Zeki, fuzuli konusuyor, bir de bâzilari "üzüldüm kendisine yaa" diyor, kendisi bizi az deli etmedi onlara saysin... hiyar herif, sene basi sirf ailevi sebeplerden dolayi zorla kendini Trabzonspor'a aldirdi, sövülecegini bile bile, utanmadi,, simdi afkuruyor.... her pozisyon sonrasi hareketler, emre b hiyarindan farksiz tavirlar, bizimkilerin üzerine yürümeler, ne saniyorsun la burayi ? diyorsun ya "alkislayalim mi maçi mi satalim?" , biz senin o hareketlerine ne yapalim "adamsin" mi diyelim lan ?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anladik arada aykiri seyler yazmaya çalisiyorsun, takdir de ettigim oluyor, ama ne demek dokunmuyor ? baldiriyla net bir sekilde bozuyor...
            Bana da desinler rakibi baldirla dizle bozmaya hakkin var, yeter ki topa dokun sonrasinda, ben de yaparim öyle savunmayi
            bize karşı böyle bir penaltı verildiğinde neden olmadığını daha iyi anlarsın şimdi anlaşılmıyor

Yorum

• Hakemlerin "Var" da dahi olsa rakibin topa dokunuşunu görmesi çok zor.
              Ben defalarca izledim kestirmek çok güç.
              Net belli olmayan bir "topa müdahale"yi görememelerinde bence bir kasıt yok.
              Fakat çok net bir rakibe müdahale var.
              Hakemlerde net olmayandansa,net olanı değerlendirdi durum bu...

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakemlerin "Var" da dahi olsa rakibin topa dokunuşunu görmesi çok zor.
                Ben defalarca izledim kestirmek çok güç.
                Net belli olmayan bir "topa müdahale"yi görememelerinde bence bir kasıt yok.
                Fakat çok net bir rakibe müdahale var.
                Hakemlerde net olmayandansa,net olanı değerlendirdi durum bu...
                evet yavaş çekimde izlenmiyor diye biliyorum var'da emin değilim. yavaş çekim olmayınca topa müdahaleyi görmek çok zor. hakem nasıl verdi bu penaltıyı denmez ama penaltı değil.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bize karşı böyle bir penaltı verildiğinde neden olmadığını daha iyi anlarsın şimdi anlaşılmıyor
                  Ben dün de bugün de tartismali pozisyon diyorum, ama net penalti degil demek de saçmaligin önde gideni...
                  Bizimkiler bunu yapsin, diyelim ki kizdik ettik haksiz bulduk ucuz bulduk, hiçbirimiz dünkü tepkileri göstermeyiz...
                  Tekrarda gözüküyor, baldirla net bozma var, bizim Hosseini yapinca adama sövüyoruz, baskasi yapinca fuzuli yere sirin gözükmeye gerek yok...
                  40 yilda 1 diyelim böyle iste ev sâhibi lehine bir karar verildi, nedir yâni ? 100% penalti degil diyebilir miyiz, diyemeyiz, kimse diyemez, dolayisiyla rahatsiz olunacak bir durum yok... o hizda giden birine baldir bacak koyup topa dokunmak temiz müdahale ise, futbol degil rugby falan oynasin Lopes...

Geçen sene gsye karsi deplasmanda gördügü kirmizidan beter degildi dünkü olay, sesleri çikmis miydi ? Osmanpasa falan ?
                  Belki de gsyi sampiyon yapan karsilasmaydi o... biraksinlar bu isleri
                  Rize Antalya bilmem kim, net rakipleri üstelik, bunlara karsi oynadiklarinda hakemler haklarini yediklerinde çikip böyle konusmuyorsa bu hiyarlar, bize karsi seslerini çikarmamalilar...
                  Bizim yönetim gibi iste, bjk maçi sonrasi susan, basak maçi sonrasi da çekine çekine konusanlar, gs maçi sonrasi da ayni sekilde tepki vermeliydi, 3 kati degil...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben dün de bugün de tartismali pozisyon diyorum, ama net penalti degil demek de saçmaligin önde gideni...
                    Bizimkiler bunu yapsin, diyelim ki kizdik ettik haksiz bulduk ucuz bulduk, hiçbirimiz dünkü tepkileri göstermeyiz...
                    Tekrarda gözüküyor, baldirla net bozma var, bizim Hosseini yapinca adama sövüyoruz, baskasi yapinca fuzuli yere sirin gözükmeye gerek yok...
                    40 yilda 1 diyelim böyle iste ev sâhibi lehine bir karar verildi, nedir yâni ? 100% penalti degil diyebilir miyiz, diyemeyiz, kimse diyemez, dolayisiyla rahatsiz olunacak bir durum yok... o hizda giden birine baldir bacak koyup topa dokunmak temiz müdahale ise, futbol degil rugby falan oynasin Lopes...

Geçen sene gsye karsi deplasmanda gördügü kirmizidan beter degildi dünkü olay, sesleri çikmis miydi ? Osmanpasa falan ?
                    Belki de gsyi sampiyon yapan karsilasmaydi o... biraksinlar bu isleri
                    Rize Antalya bilmem kim, net rakipleri üstelik, bunlara karsi oynadiklarinda hakemler haklarini yediklerinde çikip böyle konusmuyorsa bu hiyarlar, bize karsi seslerini çikarmamalilar...
                    Bizim yönetim gibi iste, bjk maçi sonrasi susan, basak maçi sonrasi da çekine çekine konusanlar, gs maçi sonrasi da ayni sekilde tepki vermeliydi, 3 kati degil...
                    net penaltı demek de doğru değil. net penaltı gördük çok şükür. netlik yok yani.

Yorum

net penaltı demek de doğru değil. net penaltı gördük çok şükür. netlik yok yani.
                      Tabi ki, Ekuban'in gs maçinda verilmeyen penalti gibi misal... ya da daha neler neler,,,, ona îtirâzim yok...

Dünkü tepki, "penalti yok, 100%, net" denilebilecek bir olayda verilir, dünkü pozisyonda degil... onun için bos yapti bizim eski topçularimiz, fuzuli afkurdular

Yorum

• En çok da İstanbul'a huzur içinde döneceğime seviniyorum.

Yorum

adamın baldırına müdahele varmı? Evet var.
                          Bence net değil cok net penaltı.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adamın baldırına müdahele varmı? Evet var.
                            Bence net değil cok net penaltı.
                            aynı anda topa müdahale ediyor, baldırdan biçip topa dokunmuyor. topa gidiyor adam oyuncuyla da kontak oluyor, futbol bu olur bunlar.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yusuf suanki haliyle Basaksehir de dahil saydigin hicbir takimda ilk 11 oynayamaz.

Kendi topcumuzu yuceltelim, buyutelim de dev aynasinda gormeyelim.

Gol ve asisti olmayan, top tutamayan 10 numara hicbir buyuk takimda as oyuncu olmaz.

Burada gelisecegi de yok, Trabzonspor da kaldigi hergun geriye gidecek.

Sezon sonu Avrupaya gitmesi iki tarafinda yararina olacak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Yusuf su haliyle TSL deki her takıma ilk 11 e ilk yazılacak isim.
                              Biraz insaf edin.10 numara adam 8,6 ve kenar oynamadıgı pozisyon kalmadı.
                              Yine de yüzde yüzünü sahaya koymaya çalışıyor.

Yorum

aynı anda topa müdahale ediyor, baldırdan biçip topa dokunmuyor. topa gidiyor adam oyuncuyla da kontak oluyor, futbol bu olur bunlar.
                                farketmez cexa sahasına baldıra müdahele penaltı.
                                Üstelik topa müdahele edemediği çok açık.Dokunsa bile şiddet ve yönüne tesir etmiyor.Yani türkçe meali topa müdahele edemiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X