Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25. Hafta | Trabzonspor 2-1 Akhisarspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
STSL 25. Hafta | Trabzonspor 2-1 Akhisarspor | Maç Sonucu
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツEtiketler: Yok
-
aynı kadroyla çıkarsak rahat yeniliriz. millet canla başla koşuyor uğraşıyor. adamlar avrupa da oynadı. maçın başında koşacak mücadele edecek bir kadro olmalı. ikinci yarı baskı yediğimiz andan itibaren 10 dakikada bir değişiklik yapıp, 75'e kadar değişiklik hakkımızı bitiren bir kenar yönetimi görmeliyiz.
-
Ligin ilk yarısında kazandığımız maçları ligin ikinci yarısında kazanamadığımıza göre, bu maçta da puan kaybı yaşayacak gibi duruyoruz. Son iç saha maçının ardından kupadan elenmemiz, Kasımpaşa maçında yaşanılan puan kaybı ve maçın Cumartesi 16'da olması sebebiyle de seyircinin çok fazla ilgi göstermeyeceğini tahmin ediyorum. Akhisar'ın son sırada olması sadece bir detay. Geçen hafta son saniyeye kadar GS deplasmanından puanı elinde tutup özgüven kazanıp, bu hafta da son haftalardaki en başarılı takımlardan Alanya'yı devirmeyi başarmış bir takım. Mevcut fiziksel tempomuzu arttırmadığımız müddetçe, her maçta puan kaybı yaşamamız olası...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Cok zor mac insallah yanilirim ama puan kaybederiz gibi duruyor rakip yeni hocayla kenetlenmis moralli ve her macda puan almak zorunda akhisar bulundugu yeri hak etmeyen bir takim isimiz zor one gecsekde bu oyuncularla oyunu tutamiyoruz hoca da guven vermiyor hayirlisi artik..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bu hafta da Ekuban ve Rodellaga ayni anda sahada olursa artik mac filan izlemem bu sezonun kalaninda.
Zor degil cok zor bir musabaka olacak.
Akhisar bu takimi yenebilir mi ?
Cok rahat bir galibiyet alirlarsa hic sasirmam.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Ben olsam, böyle baslarim Maca.
Ekuban´i sonra oyuna girse daha iyi olur.
---------------------------------Ugurcan-----------------------------
Hüseyin-----------Toure----------------Hosseini-------------Novak
-----------------A. Parmak--------------Sosa------------------------
---------------------------------Yusuf--------------------------------
------------Amiri-----------------------------------Nwakaeme------
-------------------------------Rodalega------------------------------
Yorum
-
TAKIM YORGUN bahanesine uyuz oluyorum arkadaş. Barcelona sadece bir örnektir, bu Dortmund'da vs.'de olabilir. Messi hafta içi şampiyonlar ligi, hafta sonu la liga maçları oynuyor (ki bu maçlar üst düzey performans göstermen gereken maçlar). Neredeyse yıllardır 2 günde, 3 günde bir maç yapıyor. Ama ben Messi'nin veya takımı Barcelona'nın hiçte yorulduğunu görmüyorum. Makine gibi işleyen bir takım görüyorum. Bu diğer Avrupa takımları için de geçerli. Hadi Avrupa'yı geçtim. Ligimiz de bile bu kadar yorgunluğu bahane edip, arkasına sığınan başka bir takım var mı? Varsa düzeltin beni. Akhisar örneği, adamlar Avrupa maçı oynuyor, lig maçı oynuyor ve bir de ZTK maçları oynuyor. Ama dilleri dışarıda, yerlerde süründüklerini, haplanmış gibi gezdiklerini hiç görmedim. Var mı gören bana biri anlatsın.
Kısacası; teknik, taktik ve donanım olarak yetersizliklerini görmesi gereken bir teknik ekibimiz var. Yorgunluk diye bir bahanenin profesyonel hayatta olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizin işiniz ve aldığınız mega paralar, bunu gerektiriyor. Yani sürekli işleyen bir makine gibi olmanızı gerektiriyor...
Yorum
-
maçları yatarak bitirmeye çalışan bir takımın sahada olmaması lazım. böyle olacağına solbekte faruk, merkezde kerem, kanatta behlül'ü görmek isterim. takıma yeni kanlar gerekli.
ligin ikinci yarısı başladığından beri işlemeyen bir düzenin sürekli sahaya sürüldüğünü görüyoruz. takım bu düzende birlikte oynamıyor, kısa yollardan sonuca gitmeye çalışıyor. bir gol atıp geriye yaslanıyor, baskı yediğinde pas yapmayı bırakıp ileri vuruyor. topu alan üç dört kere dokunmadan topu ayağından çıkaramıyor. bunun yorgunlukla ilgisi yok, geri kalmış bir futbol oynuyoruz.
Yorum
-
Seni yaradana kurbanİlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum