Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25. Hafta | Trabzonspor 2-1 Akhisarspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Caner Osmanpaşa ne bu hararet paşam? Boru gibi penaltı işte.
    Kume düşüyor olmalarının ve saha da taraftarladan aldıkları tepkinin yansımaları diye düşünüyorum.
    Bence büyütülecek bir durum yok.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bana kalırsa ilk devreyle bugün arasındaki en büyük geri gidiş, ileride yaptığımız baskıdır. Onazi'nin olmayışının veya Hugo-Ekuban oynamamızın bunda etkisi var mı yok mu bilmiyorum, fakat artık pres gücümüz çok yok. Önceden her duran top veya kanat organizasyonu büyük risk iken, artık cepheden atılan topları da savunamıyoruz. Kone'den, Cisse'den yediklerimiz gibi... Bozamıyoruz rakibi. Yediğimiz gol ibretlik.

Penaltıyı tartışmıyorum bile. Bu çalınmayacaksa neye penaltı diyecekler?
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• önde baskı takım halinde olmalı ama bakıyoruz roda bitiklerde koşacak dermanı yok.
        nwakame tüm atakların içinde tüm toplar onda doğal olarak çok yoruluyor baskı yapacak enerjisi çok kalmıyor.
        sadece ekuban baskı yapmaya çalışıyor dk 89 da bile yaptığı baskıyı gördük hepimiz.
        yusuf ise yalancı koşularla baskı yaptığını zannedip kendini yoruyor.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana kalırsa ilk devreyle bugün arasındaki en büyük geri gidiş, ileride yaptığımız baskıdır. Onazi'nin olmayışının veya Hugo-Ekuban oynamamızın bunda etkisi var mı yok mu bilmiyorum, fakat artık pres gücümüz çok yok. Önceden her duran top veya kanat organizasyonu büyük risk iken, artık cepheden atılan topları da savunamıyoruz. Kone'den, Cisse'den yediklerimiz gibi... Bozamıyoruz rakibi. Yediğimiz gol ibretlik.

Penaltıyı tartışmıyorum bile. Bu çalınmayacaksa neye penaltı diyecekler?
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Takımın aldığı galibiyetler ve ligde bulunduğu konum, taraftar görünümlü kaostan beslenen bazı tiplerin zoruna gidiyor. Onlar bu sene ligin dibine demir atacağımızı umuyordu

Yorum

• Bazı oyuncularımız savunma yapmakta sıkıntı yaşadığı için takım savunmasıni eskisi gibi icra edemiyoruz. Oyuncu ve hoca kabahati değil tabiki. Bu noktada Pereira'nin katkısı inanılmazdı. Onazi genel anlamda yetersiz kalsa da işimizi görüyordu. Orta alanimizin defansif yönü kuvvetli değil. Lig bitene kadar hiç bir maçta savunma yapmadan saldırı pozisyonunda kalacağımizi düşünüyorum çünkü eksik takimimimiz takim halinde savunma yapacak kapasitede değil. Kalan 9 maçın 6 tanesini kazanacagimizi düşünüyorum. Bjk'yi geçeriz de esas şu gs pezevengini geçmek çok daha eğlenceli olur.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Takim moralmen ve fizik olarak da coktu bu donemde.
              Milli ara bize iyi gelecek.
              Haftaya Erzurumspor macini da kazanirsak, ligi en kotu 3. Bitiririz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar Yusuf Yazıcı kardeşimiz evet iyi diyebileceğimiz bi oyuncudur.
                Yıldız oyuncu değil,yıldız olma ihtimali olan bi oyuncudur.
                Şu haliyle yıldız mıldız değildir.
                Şu haliyle Avrupa'dan bir ekip Yusuf'un ancak ve ancak geleceğinde gelişim göstereceğini "Umarak" Yusuf için büyük paralar öder.
                "Biz alırız bu adamı kendi oyun tarzımızı,modern futbolun gereklerini ve neyi yapıp,neyi yapamayacağını kendisine zorla benimsetir oynatırız" düşüncesiyle transfer edilmesi mümkün tabiki.
                Lakin bu düşünceyle transfer edilen bir oyuncuya da öyle çok aşırı bonservisleri kimse vermez zannetmiyorum.
                Ben Yusuf'un sorununun tamamen inadıyla yani psikoloji ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
                Forumda bazı arkadaşlar bu konuyla ilgili çok önemli şeyleri çok iyi yakalamışlar.Tebrik edeyim ve bende bişeyler ilave edeyim.
                Yusuf ersun'un döneminde çok iyi performanslar göstermişti.
                Takıma ilk dahil olduğu dönem bana göre haddini bilerek ve basit oynadığı,hayran olduğum oyun zekasını mükkemmel kullandığı,Ersun'un "Çok kısa sürede topu geri kazanma"sisteminde Okay ve Onazi ile birlikte harika mücadelesini gözümüzle gördük.
                Bu performansıyla modern orta saha oyuncusu görüntüsünü ziyadesiyle vermişti.
                O günlerde Potansiyelini ve gelişimini de hesaba kattığımızda büyük aşama kaydedeceğini hepimiz düşünüyorduk.
                Fakat gel gelelim Yusuf'a yapılan yanlış yönlendirmeler ve beklentilerin yapması gerekenlerin önüne geçmesi maalesef Yusuf'u bu noktaya getirdi.
                Maalesef bunda tüm camianın payı var.
                Yusuf gol atsın,Yusuf adam çalımlasın,dripling yapsın her topa vursun şeklinde ki zorlamalar işi bu noktaya getirdi maalesef.
                En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 11:13.

Yorum

• Bazı arkadaşlar çok doğru tespit etmis.
                  Yusuf fizik-kondüsyon bakımından çok ilerledi fakat futbolu geriye gidiyor.
                  Bence çok doğru.
                  Hatta birisi "Tahtabacak" demişti.
                  Bu durumu şöyle değerlendirmek istiyorum.
                  Ben Yusuf'a baktığımda net şu bölgenin oyuncusudur diyemiyorum.
                  Mevki konusunda hala çok net bi oyuncu değil maalesef.
                  Çalım,dripling konularında yeterli çabukluğa sahip olmadığını,bu noktada "Kendini geliştirme" adına yaptığı hareketlerin ve ezdiği topların onu seyircinin gözünde itici bi oyuncu yapmaya başladığını düşünüyorum.
                  Bana Kafasında "Topu ayağına alıp hızlı bi şekilde ileriye sürmek" dışında bir planının olmadığını hissettiriyor.
                  Bir çok arkadaşında dediği gibi temaslı oyunu sevmediği gibi daha önce bahsettiğim Ersun'un döneminde ki "topu çabuk geri kazanma" sisteminde olduğu gibi arkasındaki oyuncularla bir bütünlük içerisinde değil.
                  Bunu belki ofansif etkisi artsın diye yapıyor olabilir bu konuda çok eleştirmek istemem ama ofansif etkiside çok sönük olunca evdeki bulgurdanda oluyor maalesef

Yorum

• Yusuf 10 numara pozisyonunda oynar mı?
                    Tabi ki oynar ama şu an oynadığı mantaliteyle değil.
                    Sosa'nın bjk ta oynadığı "Oyun zekasına ve basit oyuna dayalı,arkasındaki ve önündeki oyuncularla pas alışverişini daha yoğun yaptığı sade bir 10 numara" profili çizerse oynar tabi ki.
                    Yusuf tabi ki bir sosa değil fakat elinde de Sosa'nın üzerine çikabilecek dripling,adam geçme yada gollük ara pasları vermek gibi meziyetler en azından şu anda yok.
                    Diyelim ki 8 numara oynattık(ben daha uygun görüyorum)
                    O zamanda "Benim mevkim burası" diyerek 8 numaranın o klasik gereksinimlerini yerine getirmesi gerekir.
                    Ben Yusuf'un şimdi olmasa bile 28-30 yaşlarında,haliyle bu enerjisi azalacağı için bu tarz bi 8 numaraya evrileceğini düşünüyorum.
                    Zaten Yusuf'un bu noktada kendisini geliştirmesi gerektiğine inanıyorum
                    Mesela Tugay kerimoğlu gibi kanatlara uzun mesafelere toplar atabileceğini oyunu yönlendirebileceğini,Emre Belözoğlu gibi sol ayağını etkili kullanarak oyunun iki yönünü de oynayabileceğini,yaşının ilerleyişiyle azalacak enerjisini kuvvet ve tecrübeyle kapatarak temaslı oyuna daha fazla adapte olabileceğini,şut ve duran top konusunda kendini çok daha fazla geliştireceğini umuyorum.
                    En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 12:06.

Yorum

• Penaltı yanlış karar bence , lopes topa dokunuyor topa dokunamasa idi penaltıydı. Akhisar umarım ligde kalır

Yorum

• Ayrıca caner osmanpasa haklı.. Adam diyor ki çok ta iyi yapıyorlar taraftara.. Bugun Ts yok olma tehlikesi ile karşı karşıya bazı zibidiler yüzünden

Yorum

• Yusuf'un pas trafiğini yönlendirebildiğini,üçgenler kurarak oynayabildiğini,al-verler yaparak pas oyununda ki etkisini geçmişte görmüştük.
                          Olcay'la bir dönem sağ kanattaki uyumunu hatırlayalım lütfen.
                          Aynı uyumu orta sahanın her bölgesinde gösterebilecek enerjiye,kondüsyona ve hareketliliğe sahip bir oyuncudur Yusuf.
                          Lakin maalesef ki Yusuf bu kondüsyon ve enerjiyi orta sahada her topun peşine koşarak yada aldığı topu hızlıca ileri sürerek ve de sonuç üretemeyerek tüketiyor.
                          Koşu mesafelerine baktığınızda Yusuf belki de takımın en çok koşan futbolcusudur.
                          Peki bir oyuncunun bu kadar fazla koşması kötümüdür tabiki kötü değildir fakat bu koşuyu daha faydalı kullanmakta Yusuf'un elinde olan birşey.
                          Takımın orta ikilisi ayrı bir dünya,Yusuf ayrı bir dünya şeklinde bir görüntü oluşmaması gerek.
                          Eğer oluşacaksa
                          Mesela Sergen,Hagi,Alex tarzı çok üst düzeyde ve sonuç getirecek bi oyun oynamalısın ki göze batma

Yorum

• bize son yıllarda gelen yerli futbolcuların çoğu karaktersiz. hele bu trabzonlu olup başka takımlarda bize karşı bir taraflarını yırtanlara acayip kıl oluyorum.

bizim taraftar da salak. boru gibi penaltı. pozisyonun inciğine, boncuğuna bakıp değil demeye çalışıyor. akhisar yallah kümeye.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Kazanmamız gereken bir maçtı özgüven açısından iyi oldu.Böylece son üç maçta ikisi deplasman biri içerde 7 puan toplamış olduk bence güzel bir puan bu çizgiyi korursak dördüncülüğü garantiye alıp üçüncülük ve ikinciliğide de duruma göre zorlayabiliriz.

Oyunun analizini yaparsak puan olarak son virajı iyi geçsek de oyun olarak hâlâ çok eksiğimiz var.Henüz o beklenilen taş gibi takımın oluşmasına zaman var gücümüzü iki yönlü harcamakta zorlanıyoruz hücuma çıktığımızda geri dönüşlerimiz zor oluyor,defans da kaldığımızda hücuma çıkacak mecalimiz kalmıyor taş gibi takım olmak bu koşulları yerine getirmekten geçiyor.

Elimizde genç potansiyelli oyuncular var onlar geliştikçe ve onların yanına tecrübeli katkısı yüksek oyuncular eklendikçe oyun kalitemiz daha da artacaktır.

Akhisar maçında yediğimiz gol evlere şenlik bir goldü,kapılan topla rakipten dört kişi birden depara kalkarken bizde buna karşılık veren sadece iki oyuncu oldu böyle goller yememeliyiz.

Birkaç oyuncu performansından bahsedersek Anthony fena değildi katkı vermeye devam ediyor.Abdülkadir parmak istekli özverili oynuyor zaman zaman fizik gücü düşük kalsada yüreğini ortaya koyması sorumluluk almaya çalışması çok güzel, ne zaman skor olarak zora düşsek maçı bırakmıyor önceki maçlarda goller atmıştı şimdide penaltı yaptırdı bu özellik büyük takım futbolcusuna yakışan bir özellik performansı milli takımı zorluyor bence. Uğurcandan bahsetmeye gerek yok banko milli takım oyuncusu şuan ki performansıyla kadroya almayan ayıp eder.Ekuban fizik gücüyle ön plana çıkmaya devam ediyor biraz aklını kullanabilse çok farklı seviyelere çıkacak çünkü altında son model yarış arabası var omuzlar geniş vücut yapısı kaslı ve bayağı fit ama oyun görüşü düşük olduğu için 200 km yapacak arabayı 80-90 da kullanıyor.

Beklentinin altında kalan bir iki oyuncudan bahsedersek sosa iyi mücadele ediyor ama hücum bölgesinde çok kötü oynuyor kalitesine yakışmayacak hatalar yapıyor sinekten yağ çıkaran oyuncu olması gerekirken önündeki topu ceza sahasına gönderemiyor topla auta çıkıyor fiziksel olarak üstüne koymalı.Yusuf kötü oynadı çok top kaybetti,istekli değildi fakat anlayış göstermek lazım kendimizi oyuncunun yerine koyup empati yapmalıyız neden son iki maçtır kötü sorusuna gelirsek bana kalırsa kupayı kaldırmayı çok istiyordu o maçın etkisinden çıkamamış gibi zamanla toparlayacaktır,Yusuf gibi oyuncular kolay yetişmiyor sahip çıkmak gerek taraftarımız daha sağduyulu olmalı,Yusufa da bir iki söz edersek mümkün olduğunca kulaklarını tıkamalı çünkü bu sadece Trabzon değil Türk insanın genel problemi ve bunu aşmak kolay değil toplum kültürünün değişmesi çok uzun yıllar alan bir konu.

Akhisara da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum Kadrosunda birçok Trabzonlu oyuncu barındırması sebebiyle sempati duyduğum bir kulüp.

Yorum

• Bizler Yusuf'u da Abdülkadir Ömür'ü de haklı olarak çok yukarılarda ve çok başarılı olmuş bir vaziyette görmek istediğimizden dolayı duygusal davranıp bazı gerçekleri göremedik maalesef.
                                Oyuncuları doğru bi şekilde yönlendiremedik.
                                Birine Messi birine Maradona muamelesi yaptık en azından bir kısmımız.
                                Bu yüksek beklentinin bu çocuklara iyi gelmediğini düşünüyorum.
                                Yusuf'un maçtan sonra ki açıklamalarını da yanlış buluyorum.
                                "Trabzonda böyle şeyler normal" minvalinde açıklamalar hiç yakışmadı.
                                Böyle şeyler Türkiyenin her takımında var.
                                Trabzon'a özgü bir konu değil yani.
                                Yıllarca istanbul futbol medyasının ve lobisinin Trabzon şehrini karaladığı bi konuyu onları doğrularcasına gündeme getirmemesi gerekirdi Yusuf'un.
                                Bu konuda kendisine acilen akıl versin birileri.
                                Bunu belki kötü niyetle söylememiş olabir fakat hoş cümleler değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X