En asil renkler siyah beyaz diyen senöl efendi yuhalanmis sonunda ne dersiniz istanbul havasi kotuydu geri dondum dermi 2 3 sene sonra efsanemiz!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25. Hafta | Trabzonspor 2-1 Akhisarspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bayılır bizimkiler
şike yok dese en büyük fener-bjk-gs dese bizimkiler yine efsane der isterler takıma
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn asil renler siyah beyaz diyen senöl edendi yuhalanmis sonucta ne dersiniz istanbul havasi kotuydu geri dondum dermi 2 3 sene sonra efsanemiz!!!YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Neti meti yok. Koşu yapan adamın önündeki topa net hamle yapacaksın yirtacaksin. Yapamazsan şekilde görüldüğü gibi yirtarlar.İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopa dokundugu için koyar net olarak parmaka dokunmuyorGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Sevgili senol diyorsunki bjk taraftarı beni çok sevdi bende onları çok sevdim benden iyi bjk li var mı senin neyin varsa Trabzonspor ve bu taraftar sayesindedir bjk de sampiyon olamasaydın bjk taraftarı seni ne yapardı bugun ne yaptı seni gördünmü bjk taraftarını .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
burak az karakterli bir adam olsaydı şu an Ş.L hesapları yapıyor olurduk.Karakter olarak nasıl biri olduğunu biliyoruz ancak golcülüğüne laf söyleyen çarpılır.
O gidince oyun olarak gelişeceğiz,herkez ona oynuyor takım oyunu yok hikayeleri bizim kendimizi avutmak için uyurduğumuz şeyler.Roda yerine burak olsa cinconun olduğu yerde biz olurduk.
Ama karakter konusundaki sıkıntıları yüzünden yine de gitmesi iyi oldu.
Tabi bu konuda süreci yönetemeyen herkes suçlu.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Evet dediğin gibi fazlası var eksiği yok.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak az karakterli bir adam olsaydı şu an Ş.L hesapları yapıyor olurduk.Karakter olarak nasıl biri olduğunu biliyoruz ancak golcülüğüne laf söyleyen çarpılır.
O gidince oyun olarak gelişeceğiz,herkez ona oynuyor takım oyunu yok hikayeleri bizim kendimizi avutmak için uyurduğumuz şeyler.Roda yerine burak olsa cinconun olduğu yerde biz olurduk.
Tabi bu konuda süreci yönetemeyen herkes suçlu.
Akşam kendisinden beklenmeyen extra işlerde yaptı.
Evet mükemmel golcü
Fakat Trabzonu daha evvelde olduğu gibi basamak olarak gördüğü için süreci iyi yönetsende Burak'tan verim alınabileceğini düşünmüyorum.
Yorum
-
90+3'de Kagawa'nın golü moral bozdu.
Yahu 2 enfes golle 2 kez beraberliği yakalamışsın ey Konya
Son saniyede adam göstere göstere geliyorum diyor, bir adam bile önüne çıkmıyor
3.lük yolunda gitti farkı 2'ye indirme şansı
Aykut efendi bize yenilince hep mazeret hep kılıf buluyor
3 KIZ KARDEŞE YENİLDİ Mİ SES YOK2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Dün de bahaneler sundu maç sonu.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90+3'de Kagawa'nın golü moral bozdu.
Yahu 2 enfes golle 2 kez beraberliği yakalamışsın ey Konya
Son saniyede adam göstere göstere geliyorum diyor, bir adam bile önüne çıkmıyor
3.lük yolunda gitti farkı 2'ye indirme şansı
Aykut efendi bize yenilince hep mazeret hep kılıf buluyor
3 KIZ KARDEŞE YENİLDİ Mİ SES YOKBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Dünki bahanelerinde bile bizi anmadan geçmedi.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün de bahaneler sundu maç sonu.You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
Maç özelinde yazılacak çok da bir şey yok...
Kötü futbol oynamamıza rağmen maçın ilk yarısında dahi beş tane net gol fırsatını kaçırdık(!)
Üstelik bu durum yeni değil, son beş haftada bu ve benzeri durumları çok yaşıyoruz. Buna bir çözüm bulmamız lazım.
Aksi halde maçın son dakikalarında yediğimiz gollerle hayallerimiz yıkılmaya devam eder.
Maça gelirsek; kötü futbolumuzu Sosa, Yusuf, Rodellega'nın kötü futboluna bağlıyorum.
Sosa'nın sakatlık dönüşü formsuzluğu, Yusuf'un ise Sosa'nın gelişi ile düşen performansı ve Rodellega'nın beceriksizliği...
Hadi Yusuf sakat sakat oynuyor, hadi Sosa henüz ritm tutamadı. Peki ya Rodellega? Bu ne hal? Bu kaçıncı beceriksizlik?!
Bu takımda üç futbolcunun aynı anda kötü oynama lüksü yok. Zira elde alternatif yok. Bunu yapmayın çocuklar...
Gelelim maçın iyilerine...
Nwakaeme, Abdülkadir ve Uğurcan bence maçı getiren isimlerdi.
Nwakaeme hakkında çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Adam kalitesini konuşturuyor. Muazzam oynuyor.
Abdülkadir ise Yusuf&Sosa'nın kötü futbolunu unuttururcasına orta sahada ileri geri çalıştı. Maçı getiren hareketi de yaptı.
Ve tabi Uğurcan'dan bahsetmek lazım. Muazzam toplar çıkardı. Onları kurtaramamış olsa sahadan mağlup ayrılırdık.
Bravo çocuklar, üçünüz alkışı hak ettiniz. Tebrik ediyorum.
Son olarak Yusuf'a gösterilen tepkileri doğru bulmasam da anlayabiliyorum.
Zira 3 hafta önce bizlere resital izleten bir futbolcuyu iki haftadır bu denli kötü görmeyi çoğumuz kabul edemiyoruz.
Evet sakat olabilir ama bu durumu kamuoyunun çok da fazla bildiğini sanmıyorum. Taraftar da bu konuda pek bilgili değil.
Açıkçası tüm bu durumların üzerine bir de top kaybı yapıp golü yememize sebep olması gösterilen tepkileri artırdı.
Yusuf akıllı bir çocuk, tepkilerden gerekli öz eleştirisini yaparak daha iyi sahaya dönecektir. İnanıyorum.
Bizler Yusuf'lara sahip çıkmalıyız. Bu işin sonunda yüzümüzü kara çıkartmayacaktır. Bunu unutmayın.
Yorum
-
Kısmen katılıyorum. Ancak biz forvette Roda yerine Ekuban'ı oynatsak daha fazla puan alırdık diye düşünüyorum. Tabiki karakter sorunu olmayan,İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak az karakterli bir adam olsaydı şu an Ş.L hesapları yapıyor olurduk.Karakter olarak nasıl biri olduğunu biliyoruz ancak golcülüğüne laf söyleyen çarpılır.
Tabi bu konuda süreci yönetemeyen herkes suçlu.
takımdaki gençlere hatta zaman zaman yabancı oyunculara bile fırça çekip baskı kurma gibi saçma sapan hareketler yapmayan bir Burak ile çok daha başarılı olurduk.
Yorum
-
Aklını sahaya da yansıtmasını bekliyoruz.İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Yusufu dinledim maçtan sonra, çocuk o yaşta Trabzon taraftarının yüzde 99 undan daha akıllı. Tebrikler Yusuf böyle ol gerisi kolay.
Yorum
-
Burak Türkiyenin en iyi golcusudur.Buragın karakter degil para sorunu vardı burak 2 milyon avro alsaydı hala takımdaydı tıpkı olcayın indirim yapıp affedilmesi gibi yönetim iyi bir yönetim degil.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum