Yusuf yine rezil oynuyor.Siz övmeye devam edin.En rezalet sezonunu yaşıyor.Geçen sene çok daha iyiydi.Ama bu sene daha fazla övülüyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25. Hafta | Trabzonspor 2-1 Akhisarspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
e Allah'tan akhisar takımı da kötü, hala skor olarak maçın içerisindeyiz.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu birazdan oyuna girer ve golünü atarİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu filimi defalarca izledik sanki
Yorum
-
bize isyan eden, kabullenmeyen oyuncular lazım. pereira bu anlamda çok arıyor takım.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Ağaoğlu tercihi bence kötü bir tercih olurİlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhnet Ağaoğlu birazdan oyuna girer ve golünü atar
Bence Rode çıkmalı, Eku en ileri, Amiri'yi de ortaya Parmak'ın yanına. Hatta ben Murat Cem'e bile tav olabilirim şu dakkalar
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum