Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Potansiyeli gercekten cok yüksek ama olmayacak sanki.

Bu cocukta bir kronik sakatlik var.

Surekli adele agrisi cekiyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kafada sakatlik var hemserim .
    Kıçından kurulmuş oyuncak fare gibi bıdı bıdı git o duvara çarp bıdı bıdı git bu duvara çarp.Her ikili mucadelede yere dus calım atmayı becereme sut desen sut yok eeee abdusta ne var bu adamda yetenek olarak ne var???????
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      millet taktı kafayı kamile
      maç içinde bir sürü hatan yapan oldu ama herşey ona patladı rodanın penaltısı olmasa forumda linç edilirdi kamil millet rodaya sardı biraz
      mesela sosanın bir pozisyonu vardı topla gereksiz oynadı kaleciye atmadı geri pas ve kaptırdı çok çok tehlikeli atak oldu ama kimse, lan sosa ne yapıosun demedi (belki 1-2 mesaj gözümden kaçmıştır)
      illa ki birine takılağız bu ara kamil ön plana çıktı hayırlı olsun.(tamam kabul adam da yetenek kısıtlı ama zaten en fazla ederi bu pereiradan hemen sonra kimse de demedi ki kardeşim bu adamdan olmaz herkes ümitliydi )
      Kamillik durum yok takımin sosa haric tamamı kalitesiz vasat berbat adamlardan kurulu kamilde berbat yetenesiz oldugu icin bu kadar oynayabiliyor onun sucu yok ona Trabzonspor formasını layık görenlerde en buyuk suç.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu maçta gol yiyeceğimiz kesin önemli olan yediğimizden fazlasını atmak
        bu yazıyı maçtan 5 gün önce yazmıştım gol yedik ama karşılık veremedik bu takım bu ligde her takımdan gol yer birkaç maç istisna olur ben bu maç genelinde konuşmuyorum sezon başından beri yazdım ünal karaman bu takımın hocası olamaz rodellega bu takımın forveti olamaz bu lig spor toto süper ligi sen tutup aynı anda alt yapıdan 5 adam oynatamassın buras U 21 ligi değil ahmet ağaoğlu ve yönetimi gördüğüm en kabiliyetsiz en beceriksiz yönetimdir bunu burda birçok kez söyledim ve gene söylerim bu takım ilk 6 ya giremez türkiye kupasınıda alamaz kimse polaynacılık oynamasın oysaki devre arsı bir stoper ve 2 ön libero ile çok farklı yerlerde olabilirdik ama sağolsun yünetim bir madenin üstüne oturdu ordan kalkamadı şimdi ahmet ağaoğlu orda yönetimiyle okey oynasın nasılsa bu sezonda tren kaçtı

Yorum

• Altyapidan iyi adamlar geliyor.
          Çözüm bunlarin çoğunu harmanlamak ve iyi oyuncularla oynatmak.

Ilk yarida bunu başardık.

Bazi arkadaslar burada Kerem, Behlul, Berkay Sefa v.b oyunculari hoca neden oynatmiyor diye laf ediyordu ?

Sosa'nin eski ritmini bulmasi en az 2 - 3 hafta daha sürer.
          Perreira son 6 haftaya yetisse de performans olarak bu sene hicbirsey veremez o sakatliktan sonra yasindan dolayi.
          Onazi zaten bu sezon yok.

Novak donse de kirik parmakla ne kadar korkmadan mücadele edebilir soru isareti ?

Bir de sahada top tutan ve takimi oynatmaya calisan Nwakaeme var.

Oyle bir sistemde oynuyoruz ki adam defanstan kac kez gelip top cikardi.

Diger takimlarin sol aciklarina bakin, hicbiri mac icinde bu kadar geriye kosup yorulmuyor.

Hoca bu takima transfer istedi ancak olmadi.

Ve bu çıkardığımız genc oyuncular bir oyuncu toplulugu icinde kendini gosteriyordu. Simdi yuk omuzlarina binince kayis kopardilar.

Bu takim zor düzelir bu saatten sonra.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Altyapıya sonuç olarak bakanlar gelmiş buraya yorum yapiyor bizde okuyoruz

Yorum

• [QUOTE=Uğur KÜÇÜK;1921042758]Altyapidan iyi adamlar geliyor.
              Çözüm bunlarin çoğunu harmanlamak ve iyi oyuncularla oynatmak.

Ilk yarida bunu başardık.

Bazi arkadaslar burada Kerem, Behlul, Berkay Sefa v.b oyunculari hoca neden oynatmiyor diye laf ediyordu ?

Sosa'nin eski ritmini bulmasi en az 2 - 3 hafta daha sürer.
              Perreira son 6 haftaya yetisse de performans olarak bu sene hicbirsey veremez o sakatliktan sonra yasindan dolayi.
              Onazi zaten bu sezon yok.

Novak donse de kirik parmakla ne kadar korkmadan mücadele edebilir soru isareti ?

Bir de sahada top tutan ve takimi oynatmaya calisan Nwakaeme var.

Oyle bir sistemde oynuyoruz ki adam defanstan kac kez gelip top cikardi.

Diger takimlarin sol aciklarina bakin, hicbiri mac icinde bu kadar geriye kosup yorulmuyor.

Hoca bu takima transfer istedi ancak olmadi.

Ve bu çıkardığımız genc oyuncular bir oyuncu toplulugu icinde kendini gosteriyordu. Simdi yuk omuzlarina binince kayis kopardilar.

Bu takim zor düzelir bu saatten sonra.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/

adaş biz taraftar olarak bazı şeyleri çok abartıyoruz örnek başakşehirle oynuyoruz yok 5 atarız yok 4 atarız senin oynadığın takım zaten 17 maçta 8 gol yemiş nereye atacaksın g.srayla oynuyoruz yok 4 atarız yok 5 atarız senin oynadığın takım son 3 sezonun kendi sahasında en başarılı takımı bugün gene alanya ile oynuyoruz gene 4 atarız 5 atarız sonuç ne gol atamadık bizim takımda sosa dışında buna abdülkadir de yusufda dahil vasat ve sıradan adamlar hoca dersen bence trabzonspor olmasa çalıştıracak takım bulamaz ama biz o kadar abartmayı seviyoruzki gerçek oanları göremiyoruz yada görmek istemiyoruz

Yorum

• Abdülkadir haftaya da ilk 11'de sahaya çıkarsa Ünal hoca inandırıcılığını sorgulatır. Güzel kardeşim anladık şut ayağın kötü, geliştirmek gibi niyetin de yok, olsaydı 3 yıldır düzenli forma giyiyorsun insan biraz iyiye emare gösterir.
                Kırılma anlarını çevirememe gibi hastalığımiz var. Halbu ki ilk yarı rakibi yarı alanına itiklemiş, istediğimiz oyunuda oynuyoruz nedir bu talihsizlik. Penaltı, penaltınin babasıydi kardeşim içeri dalan adamın önündeki topa değilde koşu yoluna hamle yaparsan bunun adı penaltıdir.
                Bu kadar karamsar havanın dağılması için mutlak bir galibiyet şart ve bu galibiyet cuma aksami zor da olsa alınacaktır. Takım düşme potasına girer hatta duser falan gibi salak salak yorumlarda bulunan arkadaşlar kusura bakmasın tasak geçecek yer burası değil. Ligi en kötü ilk dört içinde bitirecegiz.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• A. Ömür 5 kaçtır yokları oynuyor.. bu gün de şaşırtmadı maalesef.. alternatifi yokken eyvallah ama bu gün ilk 11 başlaması hataydı..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Acaba Abdulkadir ben yildiz oldum havasina mi girdi ?

Cidden cok yazik olur.

Yillar once Bjk'ta Muhammed Demirci vardi.

En son Istanbulspor da takiliyordu.

Cok daha kötü günler görür Abdulkadir.

Onun da fizigi zayifti, bunun da.

Maalesef fizik dezavantajindan dolayi bu esigi atlatamazsa ve gecemezse, cok degil 2 sene icinde alt lig topçusu olur.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Dünya üzerinde bizim seyirci kadar takımına zarar veren başka seyirci var mıdır acaba?

kamili ıslıklayıp elimize ne geçti.. adamın alternatifi var sanki.. o çıktıktan sonra sağ kanadı hiç kullanamadık.. kesinlikle çıkmamalı idi..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak demir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne yapıp edip takımın başına Şenol Güneş getirilmeli ama bu saatten sonra çok zor, gelmez.
                        Sakın ha! Ağzından çıkanı Kulağın duyuyor mu senin?

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih Tekke beşiktaş maçında panenka penaltısı denemişti.Top üst direğe çarpmış ve gol olmamıştı.Maçın sonucunu hatırlamıyorum ama istanbuldaydı sanki.
                          hocam gayse maciydi o penaltiyi kacirmisti
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Abdülkadir evet kötüydü ama takımda ondan çok daha kötüler vardı. Mesela Yusuf bence Abdülkadirden daha kötüydü bugün keza Sosa da. Abdül çıktıktan sonra tek kale oynadık da biz mi göremedik acaba. Maçta tek pozisyonumuz var zaten o da Abdülkadirin ilk yarıdaki şutu. Bu maçın sorumlusu oyuncular değil teknik direktördür çok net.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              panenka penaltısı doğru atılırsa gol yuüzdesi yüksek olan penaltı topun dibine cok girdi ve powerı ayarlayamadı. onun yerine halid boulahrozın attığı gibi cok yavas vursa dahi top gol olurdu.penaltı kaçar ama bizim takım kırılgan ve cok genç.
                              Evet penalti her zaman kaçabilir ama...

halisahada oynamiyor Rodallega, ucunda 3 puan (para) olan ve skorun henüz 0-0 olan bir maç da yapamaz bunu!!!

Böyle hareketleri ayrica rakibe saygisizlik olarak görüyorum.

Rodallega'nin penaltici olmadiğini (6 da 2 isabet), vuruş tekniğinin zayif olduğunu ne zaman göreceğiz!?

Rodallega'nin rekabet edeceği takim arkadaşi olmadiği için yeterli olmayan performasi gün geçtikce daha da düşüyor...
                              Oysa Ünal hoca onu Ekuban ile rekabette sokarsa ikisinden de daha iyi performans alacak...

Yorum

• Bu Olcay Şahan affedilemeyecek ne yapmış olabilir acaba çok merak ediyorum.. bu yönetim ve hocanın iyi niyetinden şüphem yok ama insan yönetimi konusunda çok zayıflar..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X