Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer 4-4-2 oynayacaksak ya önde basıp alanı daraltacaz ya da Benfica’nın gs karşısında oynadığı gibi topun arkasına geçip rakibe boş alan bırakmadan sistemli bir şekilde hücuma çıkacağız. İki türlü de takım boyunu kısa tutmak gerekir ve orta saha oyuncuları hele ki ortadaki ikili çok önem arzeder. Bize baktığında sakatlıktan dönen Sosa ve dağınık oynayan bir Yusuf Yazıcı. Buna Ömür’ün etkisiz oyunu ve Anthony’nin daha çok çizgide kalması eklenince bizim oyuncularımıza uyan bir sistem olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki kaç haftadır bu görülüyor. Ayrıca takımın iyi oynadığı maçlarda ön liberolu oturmuş bir sistemimiz de vardı. Ünal hoca yarından tez yok eskiye dönmeli. Bir forveti yedeğe çekip Parmak ya da Batuhan’ı bence ön liberoya alıp Sosa ve Yusuf’u öne atması lazım. Hem Yusuf’un dağınık oyununu geride süpürerek tolere edecez hem de Yusuf’u önde daha etkin kullanabileceğiz. Bir de sakatlıktan dönen Sosa’nın 60 dakikalık gücüne direnç katarak gücünü ekonomik kullanabileceğiz. Son olarak da bir forveti kenara alarak kendine oyuna hamle noktasında bir alternatif üretmiş olur.

Yorum

• İşin en komiği bir tane kanattan orta açabilen adamımız yok. Ama buna rağmen çift forvetle maça çıkıyoruz. Sağ kanatta bir tane zımba gibi adamımız yok. Şu Anadolu takımlardaki tipte elemanlardan bir tane yok bizde. Eskiden hiç sol kanadımız olmazdı şimdi tam tersi. Türkiyede kontra atağa çıkamayan tek takım olabiliriz gerçekten. Eskiden yattara vardı doğru düzgün defansa gelmezdi ama defanstan bir top çıktı mı uçardı resmen o kanatta ve pek çok gol atmışızdır o şekilde. Şimdi bizim rakip savunmayı eksik yakalamamız bir şey değiştirmiyor çünkü ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bütün kontraları harcıyoruz bir şekilde. Bugün bile defalarca oldu x bir oyuncu oradan yardırıp orta deneyeceğine geriye ve daha geriye dönüyor ve pozisyon bizim kalede bitiyor. Şaka gibi gerçekten. Kamil geçen sene böyle değildi mesela. Tamam sakatlık var da zihniyet de bozulmaz ki. 33 yaşındaki sosayı bekliyorduk şimdi 34 lük pereriayı bekliyoruz. Ben merak ediyorum arkadaş bu adamlardan hiç mi bir şey öğrenmeye çalışmıyor kimse? Veya hoca böyle bir yöntem uygulamıyor mu?
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ona buna onurcu rızacı ersuncu diyerek algı yapan zekanın ünalsporluluğunu aylardır bu sahneden takip ediyoruz..
        Birde sezon başından beri Ünal Karaman'ın oynattığı oyundan zevk alıyorum demiyorlarmı mazoşist bile bu kadar kendine eziyet etmez tek celsede bitirir işini nereye kadar bu oscarlık yalanla devam edeceksiniz?
        Ünal Karaman iyi futbolcuydu Trabzonspor tarihinde o kadar.
        Hayalperest başkan 10 milyon Euro'luk takım kuracakmış 1461 madenmiş ah zavallı ah söylenecek daha çok şey var lakin yeri burası değil...
        Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Bunu yazacagim aklima bile gelmezdi ama Zeki Yavru bu Kamil'i top niyetine oynar.

Her hareketi yanlis adamin.

Savunmadan aldigi toplarla ve verdigi geri paslariyla bile kendi kalemize atak yedirtiyor bize.

Bir ara mac icinde Sosa hadi bindirsene diye eliyle isaret yapti.

Boyle Iqsu düşük sagbek ben hayatimda gormedim.

Riza'nin kabiz futboluna aldanip bu adami iyi sandik.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Her şey 1976 yılında başladı .
            .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi o zaman taraftara değil başkana kız sponsor falan bulup transfer tahtasını açsaymış o zaman
              bahaneyi hep başka yerde arıyorlar hersene aynı terane bıktık artık.. başarıyı direk kendilerine başarısızlığı sürekli başkalarına atmalarından bıktık.
              transfer yapamadın bari alttan gelenleri oynatsalar gam yemeyeceğim ama hala aynı şey de ısrar ediliyor bırak da millet bu duruma da kızsın.
              Kardeş alttan gelen genç filan hepsi bu ? Parmak iyi bir takım oyuncusu olur. Arda ve Ugurcan kim bilir çok iyi olurlar umarım. Huseyin geriye gitmezse takım için 11 oyuncusu olur. Yusuf her takımın isteyeceği adam. Ama açıkçası abdüş böyle giderse 3 seneye kalmaz liverpool u felan bırak en fazla serdar Gürler olur tabi oda olursa
              13 Vitor Hugo

Yorum

• 2.yarı beş maçtan ıkına sıkına birini almışız.( Ankaragücü) Altyapıdan gelen gençler çelimsiz ve dirençsiz. En önemlisi as kadrodan 4-5 futbolcu yok. Kanatlar çalışmıyor. Bu sene öncekiler gibi bir şey beklememek lazım ama Ünal'la bu iş olmaz.

Yorum

• Fatih Tekke beşiktaş maçında panenka penaltısı denemişti.Top üst direğe çarpmış ve gol olmamıştı.Maçın sonucunu hatırlamıyorum ama istanbuldaydı sanki.

Yorum

• Penaltıya gelince öyle penaltı olmaz rakiplerimize verilse hele hele Başakşehire verilse burda ne senaryolar yazılırdı, Atamadık başkanın duası kabul oldu bence.

Yorum

• bir sorum var.

takımın bu halini önlemek için

acaba iyi bir kondisyoner almak,
                      ya da sağlık ekibininin hepsini değiştirmek,
                      belki de antrenör ekibini güçlendirmek

bunlar transfer yasağına dahil mi??

yok dahil değilse neyi bekliyorlar , takım dökülüyor bir çaresine baksınlar
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu yazacagim aklima bile gelmezdi ama Zeki Yavru bu Kamil'i top niyetine oynar.

Savunmadan aldigi toplarla ve verdigi geri paslariyla bile kendi kalemize atak yedirtiyor bize.

Rıza ünaldan iyi hocadır bu net .Ünalın hoca oldugu konusunda emin degilim. Hami ilk gelidiginde sansa bala 4.yapmıstı bizi sonraki gelisinde bununda kulagına su altyapı zırvalığını fısıldalilar antalyadan 7 yedirmisti bize rezil oldu gittti.Su alt yapı denen çöplugu sene sene sokuyorlar aklımıza gokdenizden baska ise yarayan tek adam gormedim mumkunse tamamiyle kapansinda kurtulalım su kabustan.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir sorum var.

takımın bu halini önlemek için

acaba iyi bir kondisyoner almak,
                          ya da sağlık ekibininin hepsini değiştirmek,
                          belki de antrenör ekibini güçlendirmek

bunlar transfer yasağına dahil mi??

yok dahil değilse neyi bekliyorlar , takım dökülüyor bir çaresine baksınlar
                          Kondisyoner yetenek aşılayabiliyor mu futbolcuya veya sıradan vasat adamları yıldız yapıyor mu.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunu yazacagim aklima bile gelmezdi ama Zeki Yavru bu Kamil'i top niyetine oynar.

Çok abartıyorsun ve takıntı haline geldi bu Kamil olayı sende.

Zorunluluktan oynayan bir yedek oyuncudan beklenti nedir ? 20-30 m euro değer biçilen genç yıldızlarımız,takım oyununa katkı yaptığı söylenen panenkacı forvetimiz ne yaptı da maç başlığında sürekli Kamil de Kamil ?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ulan bencilliğin yeterince sinir ediyordu da direkten dönen penaltıyı tamamlayacak kadar olduğunu düşünmemiştim.....Yazık sahada emek harcayan arkadaşlarına....

Yorum

• Ne yapıp edip takımın başına Şenol Güneş getirilmeli ama bu saatten sonra çok zor, gelmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X