Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok abartıyorsun ve takıntı haline geldi bu Kamil olayı sende.

Zorunluluktan oynayan bir yedek oyuncudan beklenti nedir ? 20-30 m euro değer biçilen genç yıldızlarımız,takım oyununa katkı yaptığı söylenen panenkacı forvetimiz ne yaptı da maç başlığında sürekli Kamil de Kamil ?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çünkü macin içine etti.
    Defanstan cikarken bile her atagimizi sagdan baslatma aliskanligimiz ( Perreira'dan dolayi ) oldugu icin ataklari baltaladi.

Bugun seyirci bile dayanamadi.
    Bu hafta Akhisar'da Zeki Yavru sagbek oynadi.
    Gercekten bu Kamil'den iyi sagbekti.

Adam mac basi 20 bin lira alacakti.
    Bu senelik 1.7 trilyon para aliyor.

Yedek icin bile buna verilen para yazik.

Sezon sonu bugun itibariyle gitmesi kesinlesti zaten.

Benim canimi sikan kalan 12 mac.

Perreira da sakatliktan donecegi icin bu sene sonuna kadar performans veremez artik.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• takım iyi ama kırılgan roda panenkayı atsa kazanmıştık.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• [MENTION=24038]Emrah KabuL[/MENTION]

bugüne kadar ben de mücâdele ettim takinti yapanlarla ama bugün beni bile çileden çikartti... ugursuz topçu olma yolunda ilerliyor
        hay arkadas demirok gitti kuçka gitti yine düzelemedik.... Rodallega ugursuzu var bir de, o da gitmeli...
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Abdusu hala isteyen var mı yoksa hepsi aspargas mıydı ki?Su ikinci lig topcusunu isteyen avrupalı varsa kesin kafasi iyidir ayılmadan hemen iteleyin.Baskan hemen sat hemen .
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak demir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne yapıp edip takımın başına Şenol Güneş getirilmeli ama bu saatten sonra çok zor, gelmez.
            hocasiz kalalim, o gelmesin
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hala takımın cok zayıf oldugunu kabul etmeyenler var.Biz o yüzden düzelemiyoruz.Simdi ikinci yarı rizenin takıma bakın birde bizim takıma rize ikinci yarı aldığı adamlarla senden daha kuvvetli takım oldu mu olmadı mı bütün olay burda zaten. Senin ismin Trabzonspor tamam cismin ne sivastan kuvvetlimisin hayır,malatyadan kalitelimisin hayır,konyadan daha iyi adamların mı var hayir neyin var ismin isim daha yemiyor olmuyor olsa fb de bu halde olmaz.
              zayıflığı geçtim bir de altyapı kaynıyor. Tonla yıldız geliyor masalı var.
              elit yaş liglerinde gs ve bjk bizden daha iyi ama onlarda altyapı yok bizde maden var.
              U 21 liginde 18 takımdan 8. yiz. Gs 1. Bjk 3.
              elit 19 da 18 takımdan 13. yuz Gs 1 Bjk 2
              elit 17 de 18 takımdan 5. Gs 1 Fb 3 Bjk 8

Yani 4 tane 3. lig takımı var. Yomra, hekimoğlu,1461,of hangi oyuncuyu alırsınız. Yomra başarılı sayılır. Hekimoğlu 1. hekimoğlunun en başarılı oyuncusu 31 yaşındaki cafercan. Gs altyapısından gelme

Sizce bu rüya gerçek mi ? masalları hikaye yapabilir miyiz. Tabiki altyapı önemli. Ama artık daha geniş gözlükle bakmalıyız.
              Şu anki sadece masal
              Gerçek ise takımımız ilk 11 tam olsa fena degil. Hadi 3 oyuncu daha . Aöa yetmiyor. Bir sakatlık bizi mahvediyor.
              13 Vitor Hugo

Yorum

• Yahu arkadaş neden sürekli bir futbolcuya takma oluyor. Kamil i çok eleştirenler bağıranlar küfredenler oldu maçta. Adamın iki üç demiyorum tek pas opsiyonu mu vardı da atmadı. Ha hoca yanlış kurgu yapmış mıdır, yapmıştır. Ne olursa olsun tek forvet başlamalıyız. Bizim iyi oynadığımız dönemde üçgenlerimiz meşhurdu. Çift forvetle o üçgenler olmuyor. Orta sahayı rakipler çabuk geçiyor. Bu mağlubiyeti -çok sevmeme rağmen- hocaya yazarım

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• en azından sahada 2. yarı bitik futbol sergilemesinler ayakta kalsınlar diye katkı sağlar..
                  vur dedik öldürdün.. sence ne yapılmalı abi madem konsiyoner falan gelmesinden memnun olmayacaksın.
                  ne yapalım kadroyu sil baştan mı yoksa hocamı yoksa başkan mı yoksa hepsi mi yenilenmeli??

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kondisyoner yetenek aşılayabiliyor mu futbolcuya veya sıradan vasat adamları yıldız yapıyor mu.
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Trabzonspor tarihinde ilk kez bu sezon hemen hemen her kötü sonuç sonrası topun ağzında oyuncuların olmasında enteresan bir durum daha önceki kötü sezonlarda bir oyuncu bir teknik ekip olurdu bu sezon günah keçilerimiz garibim oyuncular oldu.
                    O oyuncular kapasitelerince didişip duruyor sahada onlarmı dedi bizi Messi Ronaldo Ronaldinho yapın tabiki hayır onlara o vasfı verene gidip içinizi dökün futbolcular bu kötü ortamın en masum olanlarıdır...
                    Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      elit yaş liglerinde gs ve bjk bizden daha iyi ama onlarda altyapı yok bizde maden var.

Yani 4 tane 3. lig takımı var. Yomra, hekimoğlu,1461,of hangi oyuncuyu alırsınız. Yomra başarılı sayılır. Hekimoğlu 1. hekimoğlunun en başarılı oyuncusu 31 yaşındaki cafercan. Gs altyapısından gelme

Sizce bu rüya gerçek mi ? masalları hikaye yapabilir miyiz. Tabiki altyapı önemli. Ama artık daha geniş gözlükle bakmalıyız.
                      Şu anki sadece masal
                      Gerçek ise takımımız ilk 11 tam olsa fena degil. Hadi 3 oyuncu daha . Aöa yetmiyor. Bir sakatlık bizi mahvediyor.
                      U21 takımının en önemli oyuncuları a takıma çıktı dolayısıyla onlar da u19 ve u17den oyuncu alıyor bu sıralamalar hiçbirşey ifade etmiyor. Bjk alt yaş gruplarında ne yaparsa yapsın alt yapısından çıkardığı tek oyuncu Necip. Keza fb de alt yaş gruplarında şampiyon oluyor ama görüyoruz hiçbir oyuncu a takıma çıkmıyor.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abdusu hala isteyen var mı yoksa hepsi aspargas mıydı ki?Su ikinci lig topcusunu isteyen avrupalı varsa kesin kafasi iyidir ayılmadan hemen iteleyin.Baskan hemen sat hemen .
                        Potansiyeli gercekten cok yüksek ama olmayacak sanki.

Bu cocukta bir kronik sakatlik var.

Surekli adele agrisi cekiyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu anki sadece masal
                          Alt yapı diyenlerin gözüne sokmak lazım bu kepazeliği.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir sorum var.

takımın bu halini önlemek için

acaba iyi bir kondisyoner almak,
                            ya da sağlık ekibininin hepsini değiştirmek,
                            belki de antrenör ekibini güçlendirmek

bunlar transfer yasağına dahil mi??

yok dahil değilse neyi bekliyorlar , takım dökülüyor bir çaresine baksınlar
                            Benim de bir cevabım var.

Aradan 50 yıl da geçse Trabzonspor bir Benfica, bir Sevilla bir Ajax gibi profesyonel yapıda olamayacaktır.
                            .

Yorum

• millet taktı kafayı kamile
                              maç içinde bir sürü hatan yapan oldu ama herşey ona patladı rodanın penaltısı olmasa forumda linç edilirdi kamil millet rodaya sardı biraz
                              mesela sosanın bir pozisyonu vardı topla gereksiz oynadı kaleciye atmadı geri pas ve kaptırdı çok çok tehlikeli atak oldu ama kimse, lan sosa ne yapıosun demedi (belki 1-2 mesaj gözümden kaçmıştır)
                              illa ki birine takılağız bu ara kamil ön plana çıktı hayırlı olsun.(tamam kabul adam da yetenek kısıtlı ama zaten en fazla ederi bu pereiradan hemen sonra kimse de demedi ki kardeşim bu adamdan olmaz herkes ümitliydi )

İlk olarak zalis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu arkadaş neden sürekli bir futbolcuya takma oluyor. Kamil i çok eleştirenler bağıranlar küfredenler oldu maçta. Adamın iki üç demiyorum tek pas opsiyonu mu vardı da atmadı. Ha hoca yanlış kurgu yapmış mıdır, yapmıştır. Ne olursa olsun tek forvet başlamalıyız. Bizim iyi oynadığımız dönemde üçgenlerimiz meşhurdu. Çift forvetle o üçgenler olmuyor. Orta sahayı rakipler çabuk geçiyor. Bu mağlubiyeti -çok sevmeme rağmen- hocaya yazarım

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• panenka penaltısı doğru atılırsa gol yuüzdesi yüksek olan penaltı topun dibine cok girdi ve powerı ayarlayamadı. onun yerine halid boulahrozın attığı gibi cok yavas vursa dahi top gol olurdu.penaltı kaçar ama bizim takım kırılgan ve cok genç.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X