Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Artik yara sarma ve yeni bir seri vakti.Rakip ters geliyor ama kazanmak zorundayiz.

Arda

Kamil hosseini hüseyin novak

Sosa parmak
    Abdülkadir Yusuf nwaekeme
    Roda
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Şike olaylarından sonra futboldan tiksindim ve amerikan futbolunu takip etmeye başladım.
    Lanet olsun gençler beni çok heyecanlandırdı, tekrar döndüm.
    Benim içimdeki heyecanı bu gece yine bitirdiniz şerefsizler.
    Ne yaptı size bu şehir ne yaptı?
    Allah belanızı versin alın futbolunuz sizin olsun.
    Ne konuşalım hocam ne diyelim.

Yorum

Galatasaray macindan sonra benim icin bu sezon bitmistir. Liginize de MHK'niza da lanet olsun.
      Yahsi Bati 51:28

Yorum

İlk olarak cenk52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şike olaylarından sonra futboldan tiksindim ve amerikan futbolunu takip etmeye başladım.
        Lanet olsun gençler beni çok heyecanlandırdı, tekrar döndüm.
        Benim içimdeki heyecanı bu gece yine bitirdiniz şerefsizler.
        Ne yaptı size bu şehir ne yaptı?
        Allah belanızı versin alın futbolunuz sizin olsun.
        Ne konuşalım hocam ne diyelim.
        Pes etmek yok mücadeleye devam etmeliyiz.

Avrupa kupalarina katilip orada basarili olmaliyiz lig bu serefsiz düzenin olsun
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Başakşehir maçını bir kenara bırakırsak ligin ilk yarısında kazandığımız Sivas ve GS maçlarında puan kaybettik, kazanamadığımız Ankaragücü maçını ise galip tamamladık. Alanya maçını kaybetmiştik inşallah bu sefer tersi olur kayıpsız geçeriz. Geçen sezonun ikinci yarısında da benzer bir tablo vardı. Alanya Göztepe maçını kaybetse de iyi çıkış yakaladılar. Sosa ve Novak yetişebilirse normal şartlarda kazanırız...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

sırf bu yürekli gençler için izlenir trabzonspor.neredeyse hepsi içimizden birileri.eminimki bizler traftar olarak ne hissediyorsak onlar da bunu hissediyor.mücadelen yeter TRABZONSPORUM.başkan da ünal hocadan çok samimi. ama güçleri yetmiyor işte ne diyelim.yokki sağlam bir lobimiz.sadece sözde bakanlarımız var işte yersen.

Yorum

hocanın 11'e sistem yazmak yerine ideal sistemimize, oyuncu seçmesi gerekiyor artık. sosa'nın arkasını parmakla toplayabileceğini düşünüyorsa sosa-parmak merkezi önünde yusuf, sağda a.kadir, solda nwakaeme, en uçta hugo.

ekuban bu takım için son derece faydalı bir hamle oyuncusu. hoca oyuncuyu buna ikna etmeli. oyuncunun sonradan oyuna girdiği maçlardaki performansı ilk 11 başladığı maçlara göre bariz daha yüksek. bu opsiyondan vazgeçmemek gerekiyor.

yine amiri, solbek başlamayacaksa oyunun merkezinden en ilerisine kadar birçok mevkiye alternatif olabiliyor. onun da kenarda hazır beklemesi olası bir olumsuzluk durumunda hamle olarak elini kuvvetlendirecektir kenar yönetiminin.

oyuncu odaklılık mevcut sakatlık ve takımdan ayrı kalan oyuncular nedeniyle bir süre bir zorunluluktu. ama artık kadro genişliği kısmen sağlanmış durumda. artık bir sistem takımı olmanın adımları atılmalı. yusuf 6dan 10a her mevkiye koşturmamalı, aynı şekilde ömür stoperden top alıp sağ kanat savunmasına yardım edip kalan vaktinde sağdan bindirme yapmak zorunda kalmamalı. işlerin kötü gittiği anlarda illa ki her oyuncudan ekstra fedakarlık istenecektir ama maç başları belirli ve müspet bir plan dahilinde gelişmeli.

bu çerçevede bence 11 seçimi
              -------arda
              kamil--hüseyin-hüseyni--novak/amiri
              --------sosa--parmak
              a.kadir----yusuf---nwakaeme
              --------rodallega

şeklinde olmalı.
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

belki iyi takım oluruz ama her yazımda yazdım bu kadar genöç oyuncuyu bir arada oynatamazsın..
                her sene 2 takviye olur..
                ama kale 2 genç 2 abduşlar etti 4 batu yusuf etti 6..
                olmaz kardeşim..
                yavas yavas..
                he bu sene diyecek bir şey yok takımın yarısı sakat transfer yasağı..
                alamadık adam ok..

seneye 3-4 takviye ile verim alırsın..

sosa mutlaka olmalı sahada...koşmasına gerek yok kalanların hepsi koşuyor zaten..
                bu zeminde olcayı affetmeleride gerekebilir...

neyse kazanalım şu maçı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Tzavellas ve N'Sakala kart cezalısyımış sanırım Alanya'da. Savunmanın çok önemli iki ismi.

Gollü bir maç sonunda kazanırız diye düşünüyorum.

Alanya'nın deplasman karnesi oyun anlamında pek iç açıcı değil.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Yaşanan katliam aşikar.

Daha da kenetlenmeliyiz.

Çocuklara sahip çıkmalıyız.

Pazar 16.00'da bu yürekli takımı bağrımıza basmalıyız.

Zor maç kalmadı.

Malatya ve BJK ile içeride oynayacağız.
                    1997'den beri Kadıköy'de yenemediğimiz şikebahçeyi yeneceğiz.

MÜCADELEYE DEVAM
                    Desteğe devam

Bu ligi en kötü 3. bitiririz.

GS pisliği daha çok puan kaybeder. Şampiyon Başakşehir. Cincon boşuna heveslenmesin.
                    SAVUNMASI KÖTÜ
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tzavellas ve N'Sakala kart cezalısyımış sanırım Alanya'da. Savunmanın çok önemli iki ismi.

Gollü bir maç sonunda kazanırız diye düşünüyorum.

Alanya'nın deplasman karnesi oyun anlamında pek iç açıcı değil.
                      ÇOK GOL YİYEN BİR TAKIM
                      Averajı hayli bozduk
                      1-0 OLSUN BİZİM OLSUN
                      Üstten kopmamak adına önemli bir maç
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

ahanda geldi yine kaleci Haydar...
                        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eleğe çevirme zamanı 33'lük Haydar'ı
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nhabil Ghilas'in attigi golü gördünüz dimi.... Bizim amc'da tabii'ki panter kesilecek !
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Üst grubun içinde kalmak için kazanmamız gereken bir maç.İç saha avantajını kullanıp mutlaka üç puanı almalıyız.

Orta sahada artık ideal düzene geçmeliyiz.İlk yarıdakine benzer pozitif futbol anlayışımızı devam ettirmek için şuan görülen en ideal üçlü 6-8 parmak ve sosa önlerinde yusuf artık bu üçlü üzerinde ısrar edip form tutturmak lazım yoksa yarışta geri kalacağız tren kaçmadan yakalamak lazım.

Antony ve Hugo da bu üçlüye yardımcı olmalı.Abdülkadir ömür ise doğru zamanda basit,doğru zamanda sorumluluk almalı tıpkı rize maçındaki oyunu gibi.

Defans bölgemiz biraz sıkıntılı kamil ahmet eski kimliğininden uzak,sol bek kim oynayacak meçhul,stoperde ise kalite düşük.Hüseyin Türkmen güzel işler yapıyor ara sıra iniş çıkışlar olur bunlar normal.Yanında kim oynamalı sorusuna gelirsek majid bana göre daha çok stopere benziyor,yakın markaj,temaslı oyun ve sertlik konusunda tourenin üstünde ama zaman zaman konsantrasyon problemi yaşayıp ciddi hatalar yapabiliyor.

Son maçlarda son vuruş kalitemizin düştüğünü gördük bu da normal bir durum çünkü takımı bayağı gençleştirdik.Genç oyuncuların skor katkısı her zaman düşük olur zamanla hata yapa yapa son vuruşlarda daha doğruyu daha iyi seçenekleri öğrenecekler.Bu konuda asıl görev antony,hugo gibi oyunculara düşüyor onlar skor yükünü sırtlaması lazım ki gençlerin üzerinde baskı oluşmasın.

Duran toplardan özellikle korner atışlarından daha fazla katkı sağlamalıyız.Alanya gibi takımları açmak konusunda yan toplar ve duran toplar çok önemlidir.Bunun yanına birde adam eksilttin mi ozaman sonuca rahatça gidersin.

Son maça takılı kalmadan yolumuza aynı coşkuyla devam etmeliyiz.Hakemle ilgili kısmı yönetime bırakıp biz saha içinde kalmalıyız eksiklerimizin üzerine gidip ekstra çalışmalar yapmalıyız.Genç oyunculara haftada iki üç kez ekstra antrenman programı yazabiliriz.Örneğin;hüseyin,Ali Osman hava topu çalışması,abdülkadir ömür,berkay son vuruş çalışması gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X