İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Abi Trabzon taraftarı panenkaya karşı değil zaten. Adam normal penaltı atamıyor, kalkmış panenka atma derdinde. Başkası denese kaçırsa eminim bu kadar eleştirilmez.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepanenka penaltısı doğru atılırsa gol yuüzdesi yüksek olan penaltı topun dibine cok girdi ve powerı ayarlayamadı. onun yerine halid boulahrozın attığı gibi cok yavas vursa dahi top gol olurdu.penaltı kaçar ama bizim takım kırılgan ve cok genç.( ゚д゚)
Yorum
-
Senol gelecek diye hic heveslenmeyin senol tatlı su kurnazıdir bu leş gibi kadroya hayatta gel tenezür dahi etmez.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Onu isteyen kim. Seni bilmem, ama Trabzonspor Ünal hocanın arkasında duruyor!İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol gelecek diye hic heveslenmeyin senol tatlı su kurnazıdir bu leş gibi kadroya hayatta gel tenezür dahi etmez.
Yorum
-
Hocam biz öze dönmedik, sadece paramız yok.İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇünkü biz aynı filimi tekrar izlemekten bıktık. Ama nedense Yönetime gelenler bıkmadı! Bu öze dönüş saçmalığı yüzünden bu takım şampiyonluk potasına bile giremiyor.
Ben bıktım artık. En iyisi yabancı bir başkan gelsin.
Yorum
-
O kadar da uzun boylu değil dostum. Kaç aydır malumumuz olduğu üzere tonla eksikle mücadele ediyoruz ve 2. yarı itibariyle serefsizlere saldigimiz korkunun bedeli ödetildi bize. Bazı oyuncular özelikle Abdülkadir kafa olarak bitik durumda ve hoca da bunu gördüğü halde kendisini kazanma adına ısrarla sahaya sürüyor fakat değişen bir şey olmadığı gibi zararın büyüğünü gören takım oluyor. Bu maçın 2. yarısı yenilen golle birlikte takım disiplininden uzaklaşmak gelecek adına kaygı versede toparlanmaya engel teşkil etmez. Kopuk kopukta olsa hâlâ ligin en iyi oynayan takımlarından biriyiz, önümüzdeki haftayla birlikte yükselişe geçeceğiz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih,bu takım degil 4.6.dahi olamaz berbat bir hocası , aşırı kalitesiz ve laubali adamlara sahip bir kadrosu var.Tahminlerimde yanılmam 47 puanı asamaz bu takım ilk yarıdaki puanlar olmasaydı net kume düsme adayıdır.Rizenin su andaki kadrosu net bizden kaliteli iste halimizin özeti.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Senolu kim ister ...Senol sen ve senin gibiler icin efsanedir.Yemisim senolu .Trabzonzsporda ismine bile tahamülüm yokki bizim su halde olmamızin bas sorumlularindandir kendisi guzelim kadromuzu dagıtanların başındadir tıpkı 96 da yaptıgı gibi 2006 da yaptığı gibi 2012 de yaptıgı gibi.Ünalın arkasında kim duruyor gir sosyal medyayada bak millet ates püskürüyor sen 5 macta 4 puan aldıgının farkındamısın harbiden bu takımla ilgileniyormusun???İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu isteyen kim. Seni bilmem, ama Trabzonspor Ünal hocanın arkasında duruyor!En son nakzo tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 23:51.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Uzunu kısasını bilmem fatih. Bu takımın 47 puanı 4 galibiyet 2 beraberlik alabilecegimizi düşündügüm icin söyledim harbiden simdi dusunce bu takım 4 tane takımı yenecek de kimi akhisar,kasımpasa,bursa,kayseri digerlerini yenemez imkansız ben gercekci bakıyorum çookk kötü bir oyuncu toplulugu ve baslarında hocalıkla alakası olmayan ve muhtemelen bizden ayrıldıktan sonra süper ligde çalışma imkanı bulunmayan bir şahıs bulunuyor.Allah bize yardım etsin harbiden çok zor bir durumdayız.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar da uzun boylu değil dostum. Kaç aydır malumumuz olduğu üzere tonla eksikle mücadele ediyoruz ve 2. yarı itibariyle serefsizlere saldigimiz korkunun bedeli ödetildi bize. Bazı oyuncular özelikle Abdülkadir kafa olarak bitik durumda ve hoca da bunu gördüğü halde kendisini kazanma adına ısrarla sahaya sürüyor fakat değişen bir şey olmadığı gibi zararın büyüğünü gören takım oluyor. Bu maçın 2. yarısı yenilen golle birlikte takım disiplininden uzaklaşmak gelecek adına kaygı versede toparlanmaya engel teşkil etmez. Kopuk kopukta olsa hâlâ ligin en iyi oynayan takımlarından biriyiz, önümüzdeki haftayla birlikte yükselişe geçeceğiz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Yok anasının nikahı ya en kötüymüş falan. Bu takım 4 hafta önce ipleri eline almış millete korku salarken aleyhine yapılan 14 hakem piçligiyle Başakşehir'e yem edildi. Geçen hafta Allahsizlar işimize karışmasaydi gs'nin işini ilk yarıda bitirecek bugün aynı puanda olacak şampiyonluk hesapları yapacaktık. Bu kadar şıp sevdi olmayın be kardeşim balık hafızalı gibi 3 gün önce bize yapılanları unutup hocayı, futbolcuları yerin dibine sokmak bunca çabayı görmezden gelmek emeğe saygısızlıktır.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçık konuşalım TS şu an ligin en kötü 3 takımından biri, diğerleri Akhisar ve Bursaspor. Ligin ilk 3 ü belli oldu gibi, fark açıldı ve onlar alt tarafla bağlantıyı kopardılar artık şampiyonluğa oynayacak 3 takım sezon sonuna kadar böyle devam ederler.
Kaldı geriye 4. sıra ve an itibariyle biz hariç en az 5 takımın gözü 4. sırada, en güçlü aday bence Konya. Göztepe maçı öncesi OHAL ilan edip ne yapıp edip o maçı kazanacaklar yoksa bırak 4. sırayı, iş sıkıntılı yerlere doğru gider. Gerçekten kötü oynuyoruz. Biz bu hocayla bu takımla kupayı da kaldıramayız.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bu takım her takımı yenecek guctedir kardeşim. Ha namussuz ve Allahsizlar yüzünden iş işten geçmiş elimizde ilk dört hedefi kalsada bu takım onuruyla sonuna kadar ligi götürecek erdeme sahiptir.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzunu kısasını bilmem fatih. Bu takımın 47 puanı 4 galibiyet 2 beraberlik alabilecegimizi düşündügüm icin söyledim harbiden simdi dusunce bu takım 4 tane takımı yenecek de kimi akhisar,kasımpasa,bursa,kayseri digerlerini yenemez imkansız ben gercekci bakıyorum çookk kötü bir oyuncu toplulugu ve baslarında hocalıkla alakası olmayan ve muhtemelen bizden ayrıldıktan sonra süper ligde çalışma imkanı bulunmayan bir şahıs bulunuyor.Allah bize yardım etsin harbiden çok zor bir durumdayız.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Peşinen söyleyeyim maalesef maçı izleme imkanı bulamadım. Yenildiğimizi sonradan öğrendim. Burada bazı yorumları okudum.
Arkadaşlar biraz abartmıyor musunuz? Düşme hattında mücadele edeceğimizi söylüyorsunuz. Yahu yapmayın etmeyin.
Özetten yorum yapmam biraz saçma olacak ancak çok kolay goller yemişiz. Kırılma anında Roda atsa çok farklı olurdu. Sonradan sağ bek kamil çalımı yiyor, sol bek amiri çok basitçe adamını kaçırıyor. Amatör kümede yenecek bir golle mağlup duruma düşmüşüz. Bu bekler ile bu iş olmaz ne yapacağız bilmiyorum. Ne hücumda varlar ne savunmada. Novak ve Pereira dönmeden iyi futbol göremeyeceğiz herhalde.
Çözüm olarak biraz kontrollü futbol tercih edebiliriz. Öncelikle hoca 2 forvet sevdasından vazgeçmeli. İlk üç formda ve gayet iyiler. Ama 4.lük mücadelesi lig sonuna kadar sürer ve biz de yarışın içinde oluruz. O bölgede istikrarlı takım yok, belki konya.
İnşallah kupayı alırız.
Yorum
-
Bu takım Başak City maçından beri sadece kendi taraftarına korku veriyor, ben etrafımda TS tehlikeli takım diyen birine denk gelmedim. Evet hakemler tarafından doğranıyoruz bu her zaman böyleydi ama 2. devreye oyun anlamında en kötü başlayan takımız, ilk devreyi bitirdiğimizde 2. sıradayken şu an 3. sıradaki takımdan 6 puan fark yemişsek kötüyüzdür. Bugün de penaltıyı bize verdiler ama atamadık, takımda ciddiyetsizlik var, futbolcuları asalım diyen yok, uçanı kaçanı yeneriz demeden önce şu sahada oynanan oyuna göre yorum yapalım diyorum. Şb ile aynı anlamsız futbolu oynuyoruz hiç fark yok.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok anasının nikahı ya en kötüymüş falan. Bu takım 4 hafta önce ipleri eline almış millete korku salarken aleyhine yapılan 14 hakem piçligiyle Başakşehir'e yem edildi. Geçen hafta Allahsizlar işimize karışmasaydi gs'nin işini ilk yarıda bitirecek bugün aynı puanda olacak şampiyonluk hesapları yapacaktık. Bu kadar şıp sevdi olmayın be kardeşim balık hafızalı gibi 3 gün önce bize yapılanları unutup hocayı, futbolcuları yerin dibine sokmak bunca çabayı görmezden gelmek emeğe saygısızlıktır."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ünal hoca eleştirilir de hemen onunla olmaz bu iş demek de saçma. En ideal 11i oluşturduğunda bu sefer hamle yapma şansı kalmıyor, mecburen oyuncuları farklı yerlerde deneyip görmeye çalıştı. Bence de bi kaç hatası oldu ama hemen silip atmak da çok yanlış. Ayrıca Ünal hoca gitse kim gelecek? Tolunay, Ersun, Hami, Şota, Halilodzic, Rıza, Mra, daha hatırlayamadığım kimi denemedik şu son 5-6 yılda?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum