Baştan beri söylüyorum takım çok kalitesiz sosa ve onazi varkende ,beklerimiz varkende öyleydi simdi eksiklerle beraber tam bir fecahat. İlk yarıda 29 puan gibi düsük bir puan almış takımı Türkiyenin en iyi takımı yaptınız. istanbulun sahtekar fahişe basının gazına geldiniz aynı istanbul basını gs ye 10 numara kadro bjk ye 10 numara kadro kurdurdu onlara dedimi altyapınızla oynayın ucuz ne idügü brlirsiz adamları takıma doldurun diye.Yok istanbul takımları bizi örnek alacakmış neyini örnek alacak senin şu kepazeligini mi???? .Bu takım ptt liginde bile zirve yarışı veremez her türlü iddaya girerim.Kendini kandırmayacaksın,taraftarı kandırmayacaksın,taraftar olarak kanmayacaksın.4 macta 4 puan demistim 5 macta 4 puan oldu. Rıza ile su halde olsaydı takım demediginiz kalmazdı anasına acvradına... ünala gık yok ünal iyi hocaymış ünal hoca bile degil hoca ey gidi ey.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yusufcuk, abduscuk onyekuruyu izleyinde top oynamayı ögrenin top nasıl alınır pas nasıl verilir size ta en basa gidip futbolun temel kuralllarını baştan ögretmek gerekte onun icinde hoca gerek.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Ünal Alanya’yı hiç analiz etmemiş, kuvvetli bir takıma karşı zayıf adamlarla çıkarsan bu sonuç normal, Ünal hoca + yazacağı bir maçı maalesef yapmış olduğu tercihler ve hocalık melekeleri yoksunluğundan Sergen’ e karşı kaybetmiştir. Her şeyi anladım da topa vuramayan Berkay’ ı oyuna hem de Yusuf’ un yerine neden aldın be hocam?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rodaya evine dön yazmışlar instagramda oda yakında demiş..
F... off roda yazan bile var bir mağlubiyette kolay mı ya böyle silmek takımı veya bir penaltıda futbolcu kovmak geçen hafta yoktan var etti gs maçında golü o zaman iyiydi.
Arkadaşlar ona buna sallamanın veya hocaya giydirmenin anlamı yok.
Bu akşam bu maç kaybedilmiş ise bu yenilgi tamamen Rodallega denen o şımarık herife yazar!
Hem öyle lakayt penaltı atacaksın hem de yetmez gibi sırf golü ben atayım diye ikinci topa da geri zekalıca dokunacaksın.
Ne hocaya ne de diğer oyunculara kusur bulmayın. Bugün Rodallega denen ahmak yüzünden maçtan koptuk!
Oysa maçın ilk yarısında pozisyon zenginliği yakalayamasak da şahane top yaptık. Rakibi sahasına hapsedip çıkartmadık.
İlk 45 dakika bizim açımızdan oldukça iyi geçmişti. İkinci yarı başında da kaldığımız yerden devam ederken penaltı kazandık.
Ve tam iyi oyunumuzu süsleyeceğiz ve maçı rahat oynayacağız derken Rodellega'nın gerzekliği ile dağıldık.
Maçı dikkatle izleyen arkadaşlarımız penaltıdan sonra pek çok oyuncumuzun konsantrasyonunu kaybettiği görmüştür.
Nitekim bu konsantrasyon kaybı ile bir iki dakika sonra sonra golü yedik ve şoklandık! Sonrasında ise işler daha da kötü oldu.
Bence gereksiz oyuncu değişiklikleri ile ritmimiz bozuldu. Bir de takım oyunu yerine bireysel çabalar öne öne çıkınca dağıldık.
Derken ikinci gol geldi ve maç tamamen elimizden koptu gitti. Kaybettik...
Dediğim gibi maçın bu noktaya gelmesinde Rodellega'nın şımarıklığı büyük rol oynadı.
Ayrıca bu kadar penaltı kaçıran adama ısrarla neden penaltı attırılır anlamış değilim. Sosa var, Yusuf var. Bu adama ne gerek var?
Ünal Hoca'yı da Kamil ve Abdülkadir değişikleri nedeniyle eleştiriyorum. Her iki oyuncu da oyundan alınmamalıydı. Yanlış yaptı.
Amiri, Nwakaeme, Ekuban ve Rodallega ikinci yarıda takım oyununu takım oyunu oynamadılar. Bireysel oynayarak yanlış yaptılar.
Sonuç da bu oldu. Geçmiş olsun.
abi gören de sanki tek kale oynuyoruz sanacak maç boyunca zaten bi abduşun cılız şutu bir de penaltı pozisyonu vardı.
hocaya veya diğer futbolculara suç bulmayıp sadece rodaya giydirmek saçma. tamam bende sevmiyorum gitsin istiyorum bugün çok kötü oynadı onuda yazdık ama tek değildi.
rakip zaten ikinci yarıyı bekliyordu. pusuya yatıp kontraya çıkacaklardı zaten sadece bizim ilk 20-30 dk baskı yapacapımızı zannedip geri de durdular.
sonra bizimkileri yorunca alanyanın istediği oldu 2 gol 5-6 da net pozisyonları oldu. alanya 3 puanı haketmişdi aldı evine döndü.
Bu akşam bu maç kaybedilmiş ise bu yenilgi tamamen Rodallega denen o şımarık herife yazar!
Hem öyle lakayt penaltı atacaksın hem de yetmez gibi sırf golü ben atayım diye ikinci topa da geri zekalıca dokunacaksın.
Ne hocaya ne de diğer oyunculara kusur bulmayın. Bugün Rodallega denen ahmak yüzünden maçtan koptuk!
Oysa maçın ilk yarısında pozisyon zenginliği yakalayamasak da şahane top yaptık. Rakibi sahasına hapsedip çıkartmadık.
İlk 45 dakika bizim açımızdan oldukça iyi geçmişti. İkinci yarı başında da kaldığımız yerden devam ederken penaltı kazandık.
Ve tam iyi oyunumuzu süsleyeceğiz ve maçı rahat oynayacağız derken Rodellega'nın gerzekliği ile dağıldık.
Maçı dikkatle izleyen arkadaşlarımız penaltıdan sonra pek çok oyuncumuzun konsantrasyonunu kaybettiği görmüştür.
Nitekim bu konsantrasyon kaybı ile bir iki dakika sonra sonra golü yedik ve şoklandık! Sonrasında ise işler daha da kötü oldu.
Bence gereksiz oyuncu değişiklikleri ile ritmimiz bozuldu. Bir de takım oyunu yerine bireysel çabalar öne öne çıkınca dağıldık.
Dediğim gibi maçın bu noktaya gelmesinde Rodellega'nın şımarıklığı büyük rol oynadı.
Ayrıca bu kadar penaltı kaçıran adama ısrarla neden penaltı attırılır anlamış değilim. Sosa var, Yusuf var. Bu adama ne gerek var?
Ünal Hoca'yı da Kamil ve Abdülkadir değişikleri nedeniyle eleştiriyorum. Her iki oyuncu da oyundan alınmamalıydı. Yanlış yaptı.
Amiri, Nwakaeme, Ekuban ve Rodallega ikinci yarıda takım oyununu takım oyunu oynamadılar. Bireysel oynayarak yanlış yaptılar.
En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 20:51.
Bunun gibi tek bir oyuncuya maci maleden taraftarlar olduğu sürece bu takim düzelmez.
Gercekleri gormez.
Bugun maca cikan kadro da yanlıştı.
Maç ici oynadigimiz taktik de yanlisti.
Yapilan degisiklikler de yanlisti.
Bastan asagiya hersey yanlisti.
Penalti kacar.
Sosa atsa % 100 gol olur muydu veya başkasi ?
Bu takim ikinci yari basladi baslayali futbolcu bazinda mevki karmasasi yasiyor.
Bu takim ikinci yari basladi baslayali sahada herbir futbolcu benim gorevim neydi sorusunu cevaplamaya calisiyor.
Bugun yediğimiz golden sonra dagilma sebebimiz oyuncularin mevki karmasasidir.
Futbol oynamis insan ne demek istedigimi anlar.
Rodellaga zaten sezon sonu gidecek.
Unal Karaman'dan umidimi kesmek uzereyim.
Bu takimin hocası kimse ona yazar bu mağlubiyet.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 20:53.
Ünal Alanya’yı hiç analiz etmemiş, kuvvetli bir takıma karşı zayıf adamlarla çıkarsan bu sonuç normal, Ünal hoca + yazacağı bir maçı maalesef yapmış olduğu tercihler ve hocalık melekeleri yoksunluğundan Sergen’ e karşı kaybetmiştir. Her şeyi anladım da topa vuramayan Berkay’ ı oyuna hem de Yusuf’ un yerine neden aldın be hocam?
Aklınca yusufa mesaj verdi nasıl olsa yusuf ses çıkarmaz şunu yabancı bir topçuya yapsan yilboyu antrenöre trip atar yattığı yerden parasını alırdı ama Yusuf işte bizim uşak maçta en çok kızdığım noktaydı çıkmasi gereken rodellega idi
Penaltı pozisyonuna kadar oyunun tek hakimi bizdik. Alanya takımı gs maçı ile karşılaştıracak olursak çok daha kötü bir performans ortaya koyuyordu. Şansta ayağımıza geldi ama maalesef değerlendiremedik. Hayır penaltıyı kaçırmasını geçtim, o direkten dönen topa nasıl vurursun. Bir futbolcu futbolun kurallarını nasıl bilmez.
Zaten genç olmamızdan kaynaklanan kırılgan bir kadromuz var. O yüzden bu penaltının kaçması bir anda bizi oyundan düşürdü, bunun üstüne peş peşe gollerde gelince tamamen maçtan koptuk.
Bu arada maçın farka gitmemesinin tek nedeni benim iddaa da 2,5 üstü oynamam. Bu takıma ne zaman iddaa oynasam bir şekilde beni yatırıyor.
Forumda maçı adam akıllı yorumlayan bir tane renktaş gördüğüm için mutluyum. Aynı fikirdeyim.
Küçük bir ekleme yapmak gerekirse; Gs'yi yaptığı inanılmaz top ile ezen Alanyaspor'u ilk yarıda sahasına hapsettik.
Bu bile ilk yarıda ne kadar iyi top yaptığımızı gösteriyor. Fakat ne kadar iyi top yapsak da pozisyon bulamadık.
Maç içerisinde iki kez ayağımıza fırsat geldi. Birini Abdülkadir, diğeri de Rodellega değerlendiremedi.
Böyle değerli pozisyonları harcadıktan sonra devamını getiremedik. Genç çocuklar motivasyonunu kaybetti.
Ayrıca Ünal hocanın demeçlerine kafayı taktim surekli bir mazlum sürekli oyuncuları koruma isteği bu şekilde ağırlığını koyamaz bu devirdeki topçular çiğ çiğ yer hocayı benden söylemesi gerektiğinde mesaji vereceksin bazılarının kulağını çekeceğiz diyeceksin.
abi gören de sanki tek kale oynuyoruz sanacak maç boyunca zaten bi abduşun cılız şutu bir de penaltı pozisyonu vardı.
hocaya veya diğer futbolculara suç bulmayıp sadece rodaya giydirmek saçma. tamam bende sevmiyorum gitsin istiyorum bugün çok köt oynadı onuda yazdık ama tek değildi.
rakip zaten ikinci yarıyı bekliyordu. pusuya yatıp kontraya çıkacaklardı zaten sadece bizim ilk 20-30 dk baskı yapacapımızı zannedip geri de durdular.
sonra bizimkileri yorunca alanyanın istediği oldu 2 gol 5-6 da net pozisyonları var.
Hala takımın cok zayıf oldugunu kabul etmeyenler var.Biz o yüzden düzelemiyoruz.Simdi ikinci yarı rizenin takıma bakın birde bizim takıma rize ikinci yarı aldığı adamlarla senden daha kuvvetli takım oldu mu olmadı mı bütün olay burda zaten. Senin ismin Trabzonspor tamam cismin ne sivastan kuvvetlimisin hayır,malatyadan kalitelimisin hayır,konyadan daha iyi adamların mı var hayir neyin var ismin isim daha yemiyor olmuyor olsa fb de bu halde olmaz.
Yorum