Dünkü pozisyonun aynısı ceyhun'a neden sarı verdi kırmızı vermedi???? Ben bunların çıkaracağı kartında o düdük çalan ağzının da....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Alanya açısından bakarsak Sergen tipik kontraatak oyununu tembihlemiş oyuncularına. Gs maçındaki ilerde basan halleri şimdilik ortada yok.
İkinci yarı kondisyon olarak geri kalmayacağımızı düşünüyorum. Alanya tipik 1 puan oyunu oynuyor şimdiye kadar.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
bir sıfır mı olur yarım sıfır mı olur bu maçı almamız şart. ünal hoca yanlış tercihleriyle kolay maçları zora sokuyor haftalardır. bu takımı forvette bir kişi fazla olma adına ortasahada bir kişi eksik bırakması kabul edilebilir bir durum değil artık. 20 yaşında ekubana söz geçiremiyor, yanında oturtamıyorsa problem çok büyük.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Pereria ve Novak ın eksiklikleri net hücum gücümüzü aldı götürdü. A.Ömür ve Nwakaemeyi oynatan bekler. Ünal Hoca'nın hücum ekstra işler yaptığımız fb ve benzeri maçlar onların sayesindeydi...
Sıkıntı burada.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum