Hosseini ve Hüseyin ikisi de çok kötü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu yenilgi çok güzel oldu. Haftalardır yok hakem yok var diye diye tüm eksiklerimizi halı altına süpürdük bak elin oğlu nasıl tokatlıyor seni kendi sahanda. Altyapı fetişzmininde artık son bulması gerekiyor. İstanbul medyası veriyor gazı bizimkilerde ağzı açık oynatıyor bu yetenek fukaralarını. Trabzonspor formasını evinin duvarına asamayacak adamlar sırf kütüğünde Trabzonspor yazıyor diye forma şansı buluyor geçin arkadaş o işleri.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Volleybolda ki gibi yer degisiyor bizim takim ,kim nereye denk gelirse basımızda hoca yok kiİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHosseini fizikli topçu aslında santrafor olarak denenebilir.
Yorum
-
Hem de ne maden. Allah bizlere sabır versin. Djalma ve Cisse içimizden geçtiler.İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu: “Bizim alt yapımız bir mağden. Biz neden transfer yapalım”
Yorum
-
Abdulkadir degil avrupaya 2 sene sonra g.birligi ayarında takıma gidecek.İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir'e 15 milyon euro'yu begenmeyen taraftar insallah pisman olmaz. Bazilarina göre 40 milyon ediyordu bir aralar.
Kötü hocaya (Ünal Karaman'i severim) ve kötü kadro'ya 1-2 sene katlanacagiz yapacak birsey yok. Dua edelim ki sezon sonu Abdülkadir'e iyi bir teklif gelir ve bu parayla az da olsa birkac takviye yapariz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kadroyu Berkay gibileri ile dolduran Ağaoğlu ve yönetiminde hiç mi suç yok. Yedek kulübesine bir baksana.İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 haftadır maçları 1 oyuncu değişikliği ile tamamlamasına rağmen aklına gelmeyen berkay'ı kurtarıcı olarak sahaya süren hocaya da selam olsun... aynen devam. hocamız eyyamın kralını yapıyor, hakeme eyyamcı diyoruz biz de...
Yedek kulübesinde bir ilk okul çocukları eksik. Yazık Yazık.
Koskoca Trabzonsporu Ağaoğlu ve yandaşları ne hale getirdi. Bir 10 senemiz daha gitti.
Hayırlı uğurlu olsun!!!
Yorum
-
Ben halen haksız verilen penaltının ve Roda'nın lakayt hareketinin maçı bu hale getirdiğini düşünüyorum. İyi pas oyunumuz vardı ilk yarı. % 65 top bizdeydi. Alanya geri çekilmiş kontra kovalıyordu. Maç bu hale getirdi. Getirenler utansın....
Malatya maçının tekrarı gibi birşey oldu bugün. Ve de Ünal Hoca bu maçta dip yaptı.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
çabalayana lafım yok ben amiriye de kamile de kızmıyorum ondan öncekilere baksınlar.
saha oynuyormuş gibi yapanlar var onlara baksınlar örneğin roda..
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbiler elestirin ama asip kesmeyin lutfen belki eku yapamadi biseyler ama adam cabaliyor su macin hakki bu degildi siz de biliyorsunuzYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Şu maçta Rodellega'nın her hareketi hatalı, her hareketi problemli...
Her ne kadar kötü oynamış olsa da alternatifi olmadığı için Kamil Ahmet'in çıkarılması hata oldu.
Abdüş'ü çıkarıp Parmak'ı sokmak mantıksızdı. Zira Abdüş çıkarılacak kadar kötü oynamıyordu. Rodellega veya Ekuban'ı çıkmalıydı.
Yusuf'u çıkarıp Berkay'ı sokmak anlamsız oldu. İkinci golden sonra herkes skoru kurtarmak için bireysel oyun oynadı.
Takım oyunundan koptuk. Ve maalesef yenildik.
Yorum
-
maçı bırakmaları affedilir yani yok başka takım olsa 2:0 olsa dahi savaşır 2:1 yapıp beraberliği yakalamaya çalışır. Bizimkiler maçı pen atışından sonra resmen bıraktı. Rodi ve kamil yedeğe cekilmeliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum