Boşverin yeteneksiz olsunlar. Ülkede yetenek sahibi olanın ahlaktan sıyrılmak gibi bir zorunluluğu varmış gibi sanki, yetenekli hakemler en kral eyyamcı oluyorlar. Varsın yeteneksiz olsun da yeter ki dürüst olsun
3 gundur dogru duzgun uyuyamiyorum, Allah 1001 belanizi versin TFF, MHK, hakemler vs.vs…..Gencecik cocuklarin haklarina 11 yabanci ile resmen tecavuz ettiniz Allahtan korkmazlar...size icimden ne kufurler ne beddualar ediyorum bir bilseniz….Allah boyle duzeni kahretsin insallah….Bu maca gidilir, Turkiyede yasasam her macina giderim, cunku bu takim ve taraftarlar herseyin en guzeline layiklar.
galiba yeni iddaa ihalesini demirören grubu almış bu saatten sonra yıldırım demirören tff başkanlığı yapamaz yoksa ortalık fena karışır hatta iş türkiyeyi bile aşar yani.
En son redbul tarafından düzenlendi; 13.02.2019, 22:56.
galiba yeni iddaa ihalesini demirören grubu almış bu saatten sonra yıldırım demirören tff başkanlığı yapamaz yoksa ortalık fena karışır hatta iş türkiyeyi bile aşar yani.
Hocam hiç bir şey olmaz! Bu ülkede futbol aleminde her türlü pislik olur. Olmaz, yapamaz demeyin. Her şey olur.
Adamlar CAS'tan onaylı şike yaptılar. TFF'yi ve kanunları ayarlayıp işi sümen altı ettiler. Bir şekilde kılıfına uydurdular.
Ülke içerisinde yedikleri haltı yurt dışına da çıkardılar. Gittiler rüşvet verip UEFA ve FİFA'nın adım atmasını engellediler.
Bu dünyada her türlü pislik sümen altı edilebilir. Her şey olabilir. Şaşırmamak lazım.
Yorum