Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haydara bir kere top geldi
    kabul etmiyorum...sindiremiyorum.
    *
    kendi evimizde
    sosa,yazıcı sağlarında ömür,sollarında makayeme,önlerinde ekuban ve roda
    rakip alanya
    29.dakikada ömürün pozisyonun dışında haydara top gelmedi
    sindiremiyorum vede kabul etmiyorum.
    be kardeşim evimizde gs,fb ve bjk ile oynadığımızda
    maça ölümüne hızlı başlayabiliyorsnuz
    presle bu takımları kendi sahasından çıkarmıyorsunuz
    her yerde basıyorsunuz,ve skor üstünlüğümü elimize geçiriyoruz.
    buraya kadar her şey normal.

pekii bu maçlarda peki niçin oyuna böyle başlamıyorsunuz?
    kanı gibi başlıyorsunuz.
    sorum ünal hocaya.
    futbolcuları takımına göremi motive ediyorsunuz?
    alanya maçında ne demek kaleye 1 şut
    bunu tarif edemezsiniz kardeşim.
    utanılacak bir durum değil mi arkadaşlar?
    90.dak.boyunca abdülkadir ömür pozisyonu dışında kaleyi bulan şut yok
    ayıp be ayıppp.
    *
    kişiliksiz burak oynarken sen yedekte beklerken seni savundum..
    bu durumun tam tersi olması konusunda ısrarcı oldum
    karşılığı bumuydu roda?
    kardeşim bazı takımlara şansımız tutmaz,kaleciye de
    bunlardan biride alanya ve haydar
    kardeşim bu tarz takımlara ayrı motive olacaksın.
    bu takım değilmi
    sahamızda 3-0 öndeyken
    bizi 4-3 yenen.
    ikinci yarı başlıyor
    penaltı kazanıyoruz
    ve sen artislik peşindesin
    show peşindesin
    roda denen dangalak
    penaltı ortalaman iyi değil
    skor 0-0
    net ve garanti vuruş yapmak varken
    panenka penaltısı neyin nesi?
    artı
    dönen topa dokunmayacağını bile bilmeyen
    bir beyinsizsin.
    sen genç ,toy sahalara yeni çıkmış bir oyuncu değilsin
    nasıl olurda bu kuralı bilmessin.
    bu pozisyondan sonra kendinde bittin,takımıda bitirdin.
    doğrumu kesinlikle hayır.
    tek suçlu senmisin kesinlikle hayır.
    dakika 49.
    daha maçın bitmesine 45.dak.
    ve siz maçı bitiriyorsnuz.
    yazıklar olsun.....

**
    yukarıda saydığım klas ayaklar varya
    sosa yazıcı ömür nakayeme ekuben ve roda
    kardeşim kendinize gelin
    bu kadar bencillik,şahsi oyun neyin nesi
    bir tane kanatlara inipte orta yapmıyorsunuz
    sana söylüyorum makayeme sana
    yaptığın bir şey yok,devamlı çalım devamlı çalım
    ve top kaybı
    kardeşim orta yapacaksın orta
    devamlı kendine oynuyorsun
    bencil adam.
    rakip ceza sahasına girmek için çalışılmış hiç bir şey göremiyoruz
    ünal hoca
    bir araya pas,kanatlardan bindirmeler ortalar,verkaçlar
    hiç bir şey yok acemice sahada dolanan futbolcu topluluğu
    karşılığın dada kaleyi bulan
    1 şut.
    **
    yerel basın ve istanbul basını
    takımımızı çok havaya soktular
    baş sorumlusuda başkanımız
    yok şu ülke takımı yazıya şunu teklif etti
    yok takım ömüre şunu teklif etti
    ne gerek var başkan.

*
    bu eleştirileri yaparken
    perira,novak ve onazinin olmayışlarınıda göz önünde bulundurmalıyız
    ama
    yinede kendi sahamızda alanyaya karşı kaleyi bulan bir şut
    ve
    0-2 yenilgi
    ağrıma gitti.
    **
    NOT:Ömür klasında bir oyuncu ne kadarda formsuz olursa olsun
    yakaladığı o pozisyonda ya o şutunu haydarın kapattığı kaleye değilde
    zıt tarafa atamaması beni ciddi anlamda çok üzdü.
    yada bu klas ayak topu durdurup önündeki oyuncuyu geçip sol ayağıyla haydarın sağına vuramaması.....

geçti artık.

Yorum

• beklerle forvetle ilgisi var mı emin değilim. göztepe maçının aynısı yaşandı. orada ikinci yarı yapmıştık baskıyı burada ilk yarı yaptık. aynı boş kale golü yedik, aynı şekilde penaltı kaçırdık. takımdaki ciddiyetsizlik, kötü futbol daha çok ön plana çıkmalı. takım çorbaya döndü. kimin nerede oynadığı belli değil. futbolcu sisteme güvenmiyor artık, kendi başına işi çözmeye çalışıyor. en tehlikeli bu eksik oyuncular değil.

madem böyle bir durum var, takım iyi oynarken birer ikişer yedek oyuncuyu içeri atarak dinlendirme yapsaydı, sakatlığa önlem alsaydı. en kötü ihtimalle planlama hatası var.

Yorum

• Hoca rodaya kesik atıp forvete ekuyu çek, parmak göbeğe yusuf ofansif orta sahaya, sol beke muhakkak novak dönmeli. Geçen gs maçında da vardı bu maçtada pes edip kabullenme. Onazi gitti dinamizm bitti galiba ama bekler çok önemli bizim için. Perreria ile mas geldikten sonra takım level atlamış gibiydi hatırlayın.
        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
        Бургундия синий
        61

Yorum

• Takım ve hoca bu senenin en kötü maçını onadı.Kötü oynamayı gectim bu kadar ciddiyetsiz ve laubali oynamaya kimsenin hakkı yok.
          Sen penaltı kacırmasına ragmen roda ya penaltı attırırsan o da seninle böyle billur gecer.
          Bu mac net olarak hocaya yazar.
          Haftalardır hic bir halta yaramayan ömür 11 cıkmamalı.Bu takım cift forvet oynayamıyor.Bunu anlamak icin ne kadar daha kayıp vermeliyiz.
          a.parmak son haftalardaki performansı ile yedek kalamaz.
          kamil bırak süper ligi profesyonel seviye futbol oynayamaz.
          yusuf bu kadar kaleye uzak oynayamaz.

--------------arda--------------

berkay----huseyin-----toure----tunahan

--------a.parmak-----sosa----------

amiri---------yazici-----------tony

------------ekuban-----------------------

amiri gole yakın oynadıgında katkı verebilen bir isim.
          Berkay elindeki adamların tamamından daha iyi sag bek oynar.

kerem,ebrar,behlül süs olsun diye mi kadroya alındı?
          Takımın yarısı Trabzonlu diye hava atıyorsan bu cocuklara şans vereceksin.
          İdmanı izleyenler tunahan icin cok iyi diyorlar
          Bu adam hem ön libero hem sol bek oynayabiliyor.

Neden değerlendirmiyorsun?
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ligin ikinci yarısında sadece ankaragücü galibiyetin var (onuda var sayesinde kazandık) oynadığımız futbol yine eski Trabzonspor gibi kaos futboluna döndü ama ben Ünal Karaman'ı eleştirince hain oluyorum öyle mi? Yapmayın arkadaşlar, evet Ünal hocayı bende seviyorum ama artık bahanelerin arkasına sığınma vakti geçti. Şampiyonluk olmasa bile en azından ligde ilk beşe tutunmak istiyorsan evinde maç kaybetmeyeceksin bu kadar basit.

Rakip ne yaptı elinde daha etkili kontra silahları olmasına rağmen orta sahayı kalabalık tutup senin çift forvetli sistemini çökertti. Sen ise haftalardır ezbere bir şekilde inatla hem rodayı hem ekubanı ilk 11 oynatıyorsun, bahane ise iki oyuncuyuda kazanmak ama bunu yaparken her ikisinide kaybediyorsun. Ekuban asıl mevkisinde oynamadıkça asla verim alamadığımızı görmedin mi geçen üç maçta Allah aşkına? Ha yok sende tıpkı bazı kesim cahil taraftarlar gibi salt hakemin kötü yönetimlrinden kaybettiğimizi düşünüyorsan bu puanları o zaman o yedek kulübesini terket ve tribüne çık.

Maalesef bu konu ne hakemle ne de eksik kadro ile açıklanabilecek bişey. Rakiptede eksikler var ama ona göre taktik uyguluyorlar biz ise artık Ünal Karaman'ın ezberci zihniyetine kalmışız.

Ufak bi dipnotta yönetime. İstanbul medyasının gazıyla altyapı madeni diyip duruyorsunuz her maç sonucu ama daha alıpta asıl mevki oyuncusunu kesebilen bi oyuncu göremedik. Eğer bu altyapı söylemini şov için kullanacaksanız biran önce vazgeçin bu sevdadan. Artık bu işler öyle yürümüyor.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım ve hoca bu senenin en kötü maçını onadı.Kötü oynamayı gectim bu kadar ciddiyetsiz ve laubali oynamaya kimsenin hakkı yok.
              Sen penaltı kacırmasına ragmen roda ya penaltı attırırsan o da seninle böyle billur gecer.
              Haftalardır hic bir halta yaramayan ömür 11 cıkmamalı.Bu takım cift forvet oynayamıyor.Bunu anlamak icin ne kadar daha kayıp vermeliyiz.

Bu nasıl 11 abi allasen?

Yorum

• ankargucu maçından sonra bu senenin en kötü maçını oynadık diyordunuz alanya maçından sonra bu senenin en kötü maçını oynadık diyorsunuz.Kendimizi kandırmaya devam bu takım çogu maçı cok kötü oynuyor zaten. bjk nin gs nin kendi sahadında oynadıgı futbola bak bir de bizim şebeklerin futboluna bak deplasmanda sadece 2 galibiyeti olan alanyayla oynuyorsun maç boyunca kalaeye sayıyla 1 şut atabilmissin sayıyla 1(BİRRRRRR) oda abdusun haydarın üzerine vurdugu şut.Böyle bir rezilllik olabilir mi????
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takım ve hoca bu senenin en kötü maçını onadı.Kötü oynamayı gectim bu kadar ciddiyetsiz ve laubali oynamaya kimsenin hakkı yok.

Yorum

• Bu mağlubiyetle şampiyonlar ligi hedefinden uzaklaştık artık avrupa ligi bileti için mücadele edeceğiz.Bu hedefe ulaşmakta kolay olmayacak o nedenle motivasyonumuzu her zaman yüksek tutmalıyız.

Alanya maçını değerlendirirsek maçın ilk yarısı iştahımız da iyidi,tempomuzda iyidi ama birşeyi eksik yapıyorduk hücum bölgesinde son hareketlerde çok pas hatası yapıp topları ezdik bunun sonucunda da pozisyona girmekte zorlandık.Abdülkadir ömür ilk yarı takımın en isteklisiydi bir duran top kazandırdı,birde net pozisyona girdi ama son vuruşlardaki zayıflığı birkez daha ortaya çıktı o topa vuruş şekli ve yönü orası olmamalıydı.Golcü vuruşu demek topu kalecinin uzağına direklere yakın yerlere vurmak demektir.O pozisyon da yapması gereken topu göğsüyle bir kez önünde sektirdikten sonra uzak direk dibine odaklanıp ayağını topa doğru şekilde kapatmak ve şutunu çekmek.

İkinci yarı ise lehimize verilen penaltı maçın kaderini etkiledi bana göre ucuz bir penaltı idi.Penaltının gol olmaması motivasyon kaybına sebebiyet verdi ve peşinden golü yiyince oyundan düştük.

Hugonun penaltıyı kaçırmasına şaşırmadık zaten istatistikler hugonun kötü bir penaltıcı olduğunu gösteriyordu.Yüzde 50 ile gole çevirme yüzdesi vardı bu nunla beraber daha da azalmış oldu.Daha net vuruşları olan bir penaltıcı bulmalıyız.

Yediğimiz ilk gol ise beklerin yetersizliğini gösteren bir goldü.Sağbek kolay çalım yedi solbek de adamı kaçırdı ve basit bir golle yenik duruma düştük.İkinci gole çok takılmamak lazım çünkü yediğimiz golün getirmiş olduğu motivasyon kaybından gelen bir goldü yani ikinci golü yeme sebebimiz ilk goldü.

İkinci yarı tamamen oyundan düştük ve sonunda net bir skorla yenildik daha da farklı yenilebilirdik.Burada bir paragraf da arda ya açmak lazım yine güzel bir performans sergiledi.Gollerde hatası yok.Majidin hatasında çekilen şuta gösterdiği refleks çok iyidi.Bu performansı devam ederse birinci kaleci olarak devam eder.Bu sezonun bizim açımızdan en büyük artısı iki tane üst düzey kaleciye sahip olduk.

Ünal hocanın ekuban tercihi orta sahayı zayıflatmış olsa da onun yerine parmakla oynaması da kesin sorunu çözer diyemem.Parmakla orta sahaya daha hâkim olabiliriz ama hücumda skor üretmekte zorlanmayacağımızın garantisini veremem ama ben yine de parmakla başlardım.ileri bölgede gökdeniz,Fatih gibi skor yükünü sırtlayacak bir iki tecrübeli oyuncu bulamadığımız sürece gol üretmekte zorlanacağız çünkü genç oyuncuların skor verimi her zaman düşük olacaktır.

Kısır skor problemini çözebilmek için Anthony,hugo ve sosa daha efektif daha skorer bir kimliğe bürünmeli bunlara ek olarak novak iyileşince golcü bek olarak yine katkı verecektir.Genç tecrübeli oyunculardan Yusufu da biraz daha ön tarafa yollarsak gol problemini kısmen çözebiliriz.

Bu maçlara takılı kalmadan moral motivasyonumuzu yüksek tutarak yolumuza devam etmeliyiz.Genç takım olduğumuz için şöyle bir durum var kötü oynayıp maç kazanma ihtimalimiz çok düşük.Düşüşe geçersek seri mağlubiyetler peşpeşe gelir bizi ayakta tutacak en önemli şey yüksek sinerji ve yüksek motivasyondur.

Yorum

• Bizde 3 eksik vardı; Onazi, Pereira, Novak. Rakipte de sezon başından beri oynayan as 2 defans oyuncusu yoktu, yerlerine kanat oyuncusu Cenk Ahmet falan oynadı. Onların elleri ayaklarına dolanmıyor da biz 3 eksikle üstelik kendi sahamızda bu hale nasıl geldik diye hiç soruyor musunuz ?

Sakatlıklar elbette etkiledi ama sistemden tutun da penaltı atan oyuncuya kadar her konuda eleştirilecek bir durum var. Sosa ile Yusuf'a Dorukhan-Atiba ol diyorsun. Dorukhan ve Atiba lı dinamik orta sahanın bile 3. oyuncusu var, Ljacic. Bizde o dinamizmi verebilecek Parmak var, koy Onazi yerine oynasın aynı düzenden devam et sen niye Burak-Rodallega dönemindeki kaos futboluna geri döndün ki ?
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizde 3 eksik vardı; Onazi, Pereira, Novak. Rakipte de sezon başından beri oynayan as 2 defans oyuncusu yoktu, yerlerine kanat oyuncusu Cenk Ahmet falan oynadı. Onların elleri ayaklarına dolanmıyor da biz 3 eksikle üstelik kendi sahamızda bu hale nasıl geldik diye hiç soruyor musunuz ?

Sakatlıklar elbette etkiledi ama sistemden tutun da penaltı atan oyuncuya kadar her konuda eleştirilecek bir durum var. Sosa ile Yusuf'a Dorukhan-Atiba ol diyorsun. Dorukhan ve Atiba lı dinamik orta sahanın bile 3. oyuncusu var, Ljacic. Bizde o dinamizmi verebilecek Parmak var, koy Onazi yerine oynasın aynı düzenden devam et sen niye Burak-Rodallega dönemindeki kaos futboluna geri döndün ki ?
                        sakatlıktan çıkmış yanında önlibero olmadan oynayan sosa, sosa değil ki, ancak çeyrek sosa eder. yine yanında önlibero olmadan geriye gelmiş yarım bir yusuf. ekuban'ın ne yaptığı belli değil. sürekli ikili sıkıştırma yiyen kanatlar etkisiz. eksikleri derinleştirmekten başka birşey değil.

batuhan oynasın daha iyi. diğerleri yerinde oynar. batuhan'ın yapamadıklarını konuşuruz.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1 - futbolun saçma sapan ezberlerinden biktigimi sürekli yazacagim

2 - Sosa da ezbercilerden, sifir risk, ona ragmen bir sürü hatâ... bir kere riske girdi orada da golü yediriyordu
                          rakip kaleye yakinken Berkay'dan aldigi pasi kendisine tekrar verecegine sag kanatta bekleyen Kamil'e veriyor topu, Kamil kosup bindirse bile yanlis tercih... ama yok sirtimi döneyim kaleye ya da Berkay'a vereyim kaleyi görüyor belki faul alir ya da sut çeker o da yok,,, idmanda yaptiklari basit ve fuzuli çalismalarin kopyasini yapti,, evet kendisi idmani aynen tekrarladigi için tebrik ediyorum puan kazandirdin bize aferin.... ama kalemizin önünde saçma sapan risklere girmesini çalim denemesini biliyorsun,,, böyle bir beyinsizlik böyle bir tutarsizlik beni çildirtiyor arkadas, kafayi yiyecegim kafayiiiiii....
                          o sag kanada attigi topu "adam akilli topçu yaau" diye ezbere yorumlayan olmustur kesin,,, bu ezberlerin tek dogru oldugunu sanan aptallarla çok isimiz var...
                          bu tip ezber fuzuli seyleri mourinho ferguson gelip anlatsa iknâ olmam, 1dk daha fazla durmam çeker giderim.... bu tip ezbere saçmaliklari futbola katanin beynine tüküreyim...

3 - cezâ sahasinda bile basip gitme durumu varken ya da topa vurup gol atma olasiligi varken vücutla top ve rakibin arasina girip topu fuzuli yere koruyan beyinsiz ezberciler de beni deli ediyor,,, rakipler bu kadar fuzuli isler yapmadiklari için sonuç aliyorken bizimkiler kiçi dayayip top koruyunca neyi amaçliyorlar gerçekten anlamiyorum, piyasa yapiyorlar diyecegim e o da degil sut mut çekmiyorsun pas vermiyorsun... çildirmalik arkadas çil dir ma lik

4 - savunma ayakta yapilir diye bir ezber var, o ezberi çikaranin ebesinin hörekesini... tamam mi... ilk yedigimiz golde Kamil de o ezberi kafasina kazidigi için ökkküzz gibi bakti rakibe, oysa zamâninda kaysa yerden müdahale yapsa tehlike bitecek, ama olur mu futbolun müthis fuzuli ezberlerinin önde gelenini uygulamasi daha önemli, ne de olsa kesin dogru yau gol yedirse de önemli degil, ezberlenmis kaliplasmis bir gerçek mi bu ? evet, o zaman tamam uygula gitsin yanlis da olsa gol de yedirsen önemli degil... hattâ yerden de olmasa müdahale etme, aman ayagi uzatirsan faul falan olur, hiç riske girme, çalimi da yedir golü de attir...

bu arada hatirlayin, ikinci yari, sanirim 0-2 idi durum, Amiri teke tek Efecan'a karsi, rakip bizimkinin ne yapacagini bildi ve en kolay yol olmasa da riske girip hafif yere uzanip bizimkinden topu tik diye aldi... ama çok bilmislere sorsak "sovonmo oyokto yopolor" derler.... seveyim sizin süslü püslü kaliplasmis gerçekli fuzuli ezberli yorumlarinizi...
                          Kamil karsisindaki djalma ya da cisse'yi hiziyla durduramayacagini bile bile orada kayarak müdahale etmiyorsa burada hem kendi beyinsizligi kabahatlidir hem de teknik heyetlerin "savunmada ayakta kal" tâlimâti.... ulan orada rakibi durdurabilecek riskli de olsa tek bir olasilik var o da kaymak, yoksa izlersin yaninda geçen treni.... teknik heyet o golde kendisine kizmayip uyarmadiysa anlayin ki teknik heyetten de bir nâne olmaz...
                          top kale dibine gittikten sonra Amiri olsa ne olur olmasa ne,,, o tip durumlarda Novak da bâzen kaçiriyor rakibi, ya da tam geri dönemiyor, geçiniz...

5 - yazilacak çok baska seyler de var ama sanirim unuttum...
                          yalniz, önemli olan birkaç sey var

A - bu duruma düsmemizin ve basaksehir ve gs maçlarindaki rezilliklerin bas sorumlusu bjk maçi sonrasi senol yalakaligi ayagina susan yönetimdir,, bunun tartisilacak bir tarafi yoktur, sâdece "konussaydik da degismezdi" diyen birine saygi duyar, katilmasam bile anlayisla karsilarim, onun hâricindeki tüm yorumlar ya senol yalakaligidir ya da baska kötü niyetli düsünce barindiriyodur

B - seneye bizi güzel günler bekliyor diyenler var,,, bir kere avrupa kupalarina katilmazsak bizi güzel günler falan beklemez, bu 1
                          "neyse yaa daha iyi avrupa'da olmamak, lige tam odaklanir sampiyonluga oynariz" rezilligini dile getirecek olanlara usta döneminde ayni sekilde davranip rezil oldugumuzu, ve o zaman dedigim "bu düsünceye sâhip olanlar Trabzonspor hâinidir" lafimi tekrarliyorum, bu 2
                          seneye tekrar bir bjk maçinda hakem rezilligi yasayacagimizdan emîn oldugumu, yönetimin tepkisini simdiden merâk ettigimi, ve bu seneki gibi -kimse kusura bakmasin- yavsak bir davranis gösterirlerse kesinlikle gibtir olup gitmelerini her gün dile getirecegim , bu da 3

((tabi bu sene sondan 1 önceki hafta kendi evimizde onlarla oynayacagimiz karsilasmanin nasil geçecegini merâk ediyorum, hele hele hedefi olursa iki takimin veya birinin, bakalim senol kirilmasin diye yine yalandan yere görmemezlikten mi gelecek sayin baskanimiz ve yönetimi.... bekliyorum))
                          Çok güzel analiz sefer.
                          Seneye Avrupa'da olmazsak küme düşmeye oynarız kesinlikle katılıyorum sana
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• gs macinda da dedigim gibi ibanez varken amiri yi solbek olarak kullanmak intihar dir diye.
                            ayrica orjinal sag ve solbek oyuncun kadroda varsa onlari orada oynatirsin, ne kadar kötü olsalar bile.
                            türkmen den sagbek yapip macera aramaya gerekte yoktu.
                            sosa 90 dk sahada kalmamaliydi, Ömür erken disariya alindi...
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gs macinda da dedigim gibi ibanez varken amiri yi solbek olarak kullanmak intihar dir diye.
                              ayrica orjinal sag ve solbek oyuncun kadroda varsa onlari orada oynatirsin, ne kadar kötü olsalar bile.
                              türkmen den sagbek yapip macera aramaya gerekte yoktu.
                              sosa 90 dk sahada kalmamaliydi, Ömür erken disariya alindi...
                              Hocanın ibanez takıntısını anlamıyorum. Amiri neyi ondan iyi yapıyor da ısrarla o oynatılıyor? tamam bu da yetersiz ama en azından o bölgenin oyuncusu. Amiri kaç maçtır ne vermiş de ısrarla oynatılıyor.
                              bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocanın ibanez takıntısını anlamıyorum. Amiri neyi ondan iyi yapıyor da ısrarla o oynatılıyor? tamam bu da yetersiz ama en azından o bölgenin oyuncusu. Amiri kaç maçtır ne vermiş de ısrarla oynatılıyor.
                                aynennn kardesim. ibanez nekadar kötü olsada o bölgenin oyuncusu, hemde ekuban ve rodallega ilerde iken ibanez in ortalari da tehlikeli olabilirdi alanya kalesinde...
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X