1 tane atsak iş değişecek şu dakikada bile ama adamlar attırmıyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Alt yapıyla oynayan iki rezil takım bursaspor 4 galibiyet 6 maglubiyet 12 beraberlik Trabzonsporunda hali ortada..Yusufcukla abduscuk avrupaya gidecek mis bunların gidecegi tek avrupa ligi arnavutluk ligi.Ne zaman bu kuculme dusuncesi icine girsek rezil rusva oluyoruz yine akılllanmıyoruz bjk feda dedigi sene ligi 3.bitirdi biz ilk yarıda puan toplamasaydik kume hattındaydık.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Arda'yı ve biraz da Hüseyin'i kenara ayırıyorum. Gerisi çöp.İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu: “Bizim alt yapımız bir mağden. Biz neden transfer yapalım”
Yorum
-
aptal sosa ezbere futbolunun içine edeyim senin
Berkay'a tekrar verecegine gidip saga açiyorsun Hüseyin'e
bunu begenen de vardir burda simdi
yeter lan ezbere futbol bu kadari da fazla bu kadar da aptallik olmaz be
öncesinde de Nwakaeme tek vurus yapacagina içine etti pozisyonun, bu kadar da olmaz, beyni nerde onun bugün ? beyinsiz reyisi oynuyor resmenTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hosseini fizikli topçu aslında santrafor olarak denenebilir.İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasil bir takim kendi mevkisinde oynayan belki de bir kaleci var,boyle takim kimyasi olur mu? Aldigimiz hergalibiyet tesaduf olur biyle sistemle( ゚д゚)
Yorum
-
aynen öyleİlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 haftadır maçları 1 oyuncu değişikliği ile tamamlamasına rağmen aklına gelmeyen berkay'ı kurtarıcı olarak sahaya süren hocaya da selam olsun... aynen devam. hocamız eyyamın kralını yapıyor, hakeme eyyamcı diyoruz biz de...
kimi kandirdigini saniyor ??????Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
stoperi, sol beki eksik alanya takımına karşı yarım pozisyona girememişsin. üstelik kaleci hariç seçtiğin 10 oyuncunun 6'sı oyunun ofansif yönünü iyi oynamakla ünlü iken.
futbolun matematiğine aykırı saçma sapan oyuncu seçimlerinin bedelini daha erken ödeseydik bu hafta bunları yaşamayacaktık belki. o bedeli de ödedik belki defalarca ama hep bir bahanemiz oldu, hakemi olsun, eksiklikleri olsun... çuvaldız tamam da o bilmem ne yaptığımın iğnesini bir kez olsun neden kendimize batırmıyoruz...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum