Belki saçma gelecek ama sağ bekte kamil yerine berkay sefa yi görmek isterim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Trabzonspor 2. devreye güçlenerek değil zayıflayarak başladı, bunun sonucu maçlarımıza da yansıdı.
Yetmezmiş gibi bir sürüde sakatlıklar. Şartlar her türlü Gs yi favori gösteriyor. Bu şartlara göre
1,0 veya 2,1 yenilgilerimiz beni fazla üzmez. Farklı malubiyete çok üzülürüm.
Eğer maçın ilk dakikalarında iyi başlarsak biraz kontrollü oynayabilirsek rakibe kolay üstünlük vermeyiz.
Şansa bide bir gol bulursak maçı kazanabiliriz de. Yeterki oynayacak oyuncular inanarak gardları düşmeden inanarak oynasınlar.
Yorum
-
Sahayı hücum-savunmada daha iyi parsellemek ve organize olmak için tek forvetle başlanmalı.
Ekuban pekala Sivas maçının son 20 dakikasında olduğu sağ çizgide oynayabilir.
Merkez'i A.Parmak-A.Ömür-Yusuf ile harmanlayıp kanatlarda Nwakaeme-Ekuban'ı kullanmalıyız.
Yorum
-
basaksehirden 4 yedin önde bastınİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence önde basmamız lazım, kapanırsak en kötü takımdan bile gol yiyebiliriz. Adam adama savunma ve önde basış.
Yorum
-
Biz defans yaparak hicbir superlig macini kazanamayiz.İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasaksehirden 4 yedin önde bastın
Arkadas dogru yazmis.
Bende ayni seyi yazdim.
Defansinda verdigi paslar rakibe giden Kamil, hava topu alamayan Zargo varken hicbir sekilde savunamazsin o kaleyi.
Gs macindan puan alabilme ihtimalimiz varsa, bu da onlara on alanda yaptığımız pres ve baski sonucu onlarin yapacağı hatalarla mumkun olur.
Elimizde belki de superligin en dandik savunuculari var.
En iyi stoperin altyapindaki Huseyin kardeşim.
Öyle düşün olayi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Diagne atamazsa bile kafa golü yiyeceğimiz bana da kesin gibi geliyor. Özellikle duran toplarda GS'nin yeni stoperleri bu konuda oldukça etkili. Diğer taraftan bizim stoperlerimiz de ne yazık ki hava toplarında çok yetersizler...İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiagne'nin kafa golünü görür gibiyim
Kafamda dönmeye başladı kendi kendine
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Başakşehir ligin üstünde bir oyun karakteri de olsa da.İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasaksehirden 4 yedin önde bastın
İlk 20 dakikada sahamıza gelemediği gibi TS'nin bu anlarda 3-4 tane pozisyon girişimi vardı.
Sahamızdaki oyun format doğruydu kilidi açabilsek muhtemelen skoru da alabilirdik.
Yalnız Ünal Karaman'ın sahaiçi dizilişi yanlıştı.
Başakşehir'e karşı 90 dakika boyunca çift forvetle oynayamaz, merkeze Yusuf-A.Ömür'ü süremezsin.
gs maçında ise gücümüzü ekonomik kullanmak için rakibi orta alanda karşılamamız lazım.
Rakibin kendi sahasında top çevirmesine izin vermeliyiz ta ki orta alana gelene dek.
1.bölgede kaleci ile birlikte pas yapabilen takım olmadığımızdan bu oyuna muhtaçız zira önde pres yapmak seni 90 dk. fit götürmez.
Yorum
-
Ölü top savunmasında iyi pozisyon alarak, rakibi boxout ederek atakları savuşturabilirsin.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiagne atamazsa bile kafa golü yiyeceğimiz bana da kesin gibi geliyor. Özellikle duran toplarda GS'nin yeni stoperleri bu konuda oldukça etkili. Diğer taraftan bizim stoperlerimiz de ne yazık ki hava toplarında çok yetersizler...
Kaldı ki bu iş sadece fizikle bitmez atıyorum 1.68'lik Okan Buruk Euro 2000'de Nesta, Maldini'li İtalya'ya kafa ile duran toptan gol atmıştı.
Yalnız Ünal hoca'nın duran top savunmasında çalışmadığı ve ihmalkarlığı olduğu bariz.
Yorum
-
Basaksehir macinda, Ekuban'a faul yaparak Arda'nin attigi duran top golü dışında, en son ne zaman duran toptan gol yedik biz ?İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yalnız Ünal hoca'nın duran top savunmasında çalışmadığı ve ihmalkarlığı olduğu bariz.
Ben hatırlamadım.
Malatya macindan sonraki süreçte de duran toptan gol yedik mi, hatirlamiyorum.
Bizim icin sezonun milati, ibrenin değiştiği maç.
O yuzden ezbere yorum yapip, duran topa calismiyoruz lafları komik oluyor.
Zargonun hava topuna cikip vurmayi geçtim, rakibin dengesini bozacak ve vurdurmayacak bir hareketi bile olmuyor maalesef.
Huseyin de hava toplarında iyi değil.
Buna rağmen bu takim duran toplarda milattan ( Yani Malatya macindan ) sonra benim gozumde inanilmaz basarili.
Yani demek ki çalışıyorlar...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 09.02.2019, 01:26.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)))
Yorum