Galatasaray evinde kimseye nefes aldırmıyor. Geçen sene adamlar Başakşehire 3 pas yaptırmadı. Sakatlarda malum beraberlik çok iyi olur. Yedeğimiz olsa Abdülkadir Ömürü yedek başlatırdım ama yapcak bişey yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Arda
Kamil Hüseyin Hosseini Ibanez
Parmak Sosa
Amiri Yusuf Nwakaeme
Rodellaga
Ancak kanatları boyle savunuruz gibime geliyor.
Abdulkadir Omur hem formsuz hem de defansa yardim etmeyi bilmiyor hala.
En iyi zamaninda bile bunu yapamadi.
Sag acikta mutlaka Amiri olmali.
Beni Ibanez'den cok Kamil korkutuyor.
O kanatta Amiri enerjisi ile Kamil'e destek olmalı.
Solbek yazanlar var Amiri'yi ama orda oynamaz bu adam.
Bu sirf Bero mucadeleci diye dos oynatalim demek gibi.
Ibanez ne kadar kötü olsada o bolgede ne zaman ataga katilip, ne zaman defansa döneceğini biliyor.
Sosa da oynamazsa Allah yardimcimiz olsun zaten.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 09.02.2019, 12:21.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Bir anda 3 lü dizilişe dönmek büyük risk, ilk yarı iyi direnip gol yememiz lazım ki ikinci yarıyı Sosa çıkarabilir, O nedenle defans Kurgusu Kamil - Hüseyin - Huseini - İbanez hemen önlerinde Toure tek ön libero olarak oynasa önlerinde Parmak ve Yazıcı ikilisi solda Nwakayame sağda Abdülkadir ilerde Rodellega şeklinde bir dizilim ilk yarıda gol bile yese ikinci yarı Toure ve Huseini 'den biri çıkarılıp Sosa ve Ekubanı Oyuna alınıp saldırırız.
Yorum
-
Bir duyum mu var 3lü oynayacağız diye?İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir anda 3 lü dizilişe dönmek büyük risk, ilk yarı iyi direnip gol yememiz lazım ki ikinci yarıyı Sosa çıkarabilir, O nedenle defans Kurgusu Kamil - Hüseyin - Huseini - İbanez hemen önlerinde Toure tek ön libero olarak oynasa önlerinde Parmak ve Yazıcı ikilisi solda Nwakayame sağda Abdülkadir ilerde Rodellega şeklinde bir dizilim ilk yarıda gol bile yese ikinci yarı Toure ve Huseini 'den biri çıkarılıp Sosa ve Ekubanı Oyuna alınıp saldırırız.
Yorum
-
Yok Kadrolar görüyorum ona istinaden yazdım, Ben Ünal hocanın 3'lü oynatacağını düşünmüyorum, hatta geçen haftaki kadronun İbanez ve Arda değişikliği ile aynını çıkacağını düşünüyorum. İnşallah bizi yanıltır Yusuf 6 numara olmuyor adam yoruluyor, ileri git geri koş Yusuf ne ilerde ne geride tam verimli olabiliyor.İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir duyum mu var 3lü oynayacağız diye?
Yorum
-
Ben de kıyamet kopsa 4 5 1'den dönmez gibi geliyor Ünal hocaİlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Kadrolar görüyorum ona istinaden yazdım, Ben Ünal hocanın 3'lü oynatacağını düşünmüyorum, hatta geçen haftaki kadronun İbanez ve Arda değişikliği ile aynını çıkacağını düşünüyorum. İnşallah bizi yanıltır Yusuf 6 numara olmuyor adam yoruluyor, ileri git geri koş Yusuf ne ilerde ne geride tam verimli olabiliyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum