Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.07.2019, 19:55.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - TrabzonEtiketler: Yok
-
İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray kekimiz
sonuç belli
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTotem mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu düşünce çok yanlış.
şarj oluyorum hocam
Yorum
-
Bu tip maçların sonucu önceden belli olmasa da, maçın TT Arena'da oynanacak olması GS'yi favori yapıyor. İlk yarıdaki maçtan ötürü seyircinin de desteğiyle yoğun baskıyla başlayacaklardır. O baskıyı golsüz atlatabilirsek maç dönebilir. Ama geriye düşersek çevirmemiz pek mümkün değil. Uğurcan bu maça yetişemezse de Arda'yı çok zor bir karşılaşma bekliyor. Bu arada Uğurcan'a bir şey olmaz düşüncesiyle takımın 2.kalecisi Arda'yı hangi akla hizmetle U21 maçına gönderdiler anlaşılır gibi değil. Sırf bu yüzden Ünal Hoca Uğurcan'ı değiştirip Muzaffer'i oyuna alma riskine giremedi. Novak da olmazsa kadromuz aşağı yukarı belli fakat Abdulkadir Parmak ve Yusuf orta sahası böyle bir maç için oldukça yumuşak kalacaktır. O yüzden oraya bir çözüm üretmemiz şart. Hoca şüphesiz ki alternatifleri deneyecektir ama Rodallega ve Ekuban ikilisinden birinin kesik yiyip Amiri'nin üçlü ortasada başlaması bana daha mantıklı geliyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Sol bek de ibanez kalede arda yada 17 yasinda ki genc diger eksikleri saymiyorum bile , bitmez bu mac 1 puan kaymakli ekmek kadayifi olur..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Uğurcan
Hüseyin - Zargo - Hosseini - Kamil
Parmak - Yusuf
Ömür - Amiri - Tony
Ekuİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa oynarsa dengeleriz. Yoksa işimiz çok zor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum