Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim bildiğim terim oynatmaz, Mariounun en önemli özelliği sürekli bindirmesidir, Bir aydır oynamayan adamın ciğeri o bibdirnelerle ilk yarı tükenir, Terim o rizke girmez.
    Bir ay değil ustad. Adam gecen hafta Alanya macinin 20. Dakikasi sakatlanip çıktı oyundan.

Yanlış biliyorsun, 1 haftadır yok Mariano.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir ay değil ustad. Adam gecen hafta Alanya macinin 20. Dakikasi sakatlanip çıktı oyundan.

Yanlış biliyorsun, 1 haftadır yok Mariano.

Pardon doğru söylüyorsun. Linnesi görünce Mariano yerine oynuyor sandım, demek ki varlığı da yokluğuna da bir son haftalarda o daha iyi

Yorum

• Sosa ve Novak oynarsa işler değişir...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• uğurcan da oynarsa çok iyi olur.
          İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sosa ve Novak oynarsa işler değişir...
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• şu maç ya..şu maça tam kadro çıkmalıydık...55 bin kişinin önunde kanırta kanırta yenerdık bu gs yı..

Sosa ve Onazi olsaydı keşke

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ic saha ile dış sahada Gs'nin oyunu cok farklı be abi.
              Bu mac Trabzon'da oynanacak olsa, Zeki, Damdoy, Yusuf Erdoğan'li bir kadro bile Gs karşısında net favori olur. Ki zamaninda bunlarla da parcaladik Gs'yi.

Ilk yari boyunca Terim yüzünden, Fener macinda o cezalari almasalardi, simdiye kadar Basak ile sampiyonluk yarisinda yanlız kalmislardi.

Buna rağmen ic sahada 10 macta, 6 galibiyet ve 4 beraberlikleri var.

Bu 4 beraberligin 3 tanesi de, öne gecip puan verdikleri maclar.

Fener, Rize ( ikisinde de 2-0'dan 2-2 ile maçı verdiler ) Konya ( bu macta da son dakika calinan haksiz penalti ile maçı 1-1 tamamladilar ) ve Bursa'ya karsi ( Bu macta da 1-0'dan geri döndüler ve mac 1-1 bitti ) olan musabakalar.

Bu adamlar gecen sene ic sahada 17 macta 16 galibiyet, 1 beraberlik aldilar ( Fener'e karsi beraberlik )

Dile kolay 51 puandan 49'unu alarak, ic saha performansiyla sampiyon oldular.

Ilk yari hem cezali, hem de sakat oyuncularinin çokluğu sebebiyle zaten Fener macindan sonra yanlis hatirlamiyorsam bir 6 - 7 mac filan galibiyet alamadilar ligde. O seride bile, ic sahada yenilmedi adamlar.

Ve bizim ilk yarida 4 attigimiz takimdan yeller esiyor şuan.
              Isimiz gercekten cok zor.

Bu maci kazanmak istiyorsak, mutlaka skor olarak öne gecmeliyiz.
              Mutlaka on alanda pres yapmaliyiz.

Ilk maçın acısını çıkarmak için Gs üstümüze cok fazla cullanacaktir.

Mumkun mertebe defansta verecekleri bosluklardan yararlanmaliyiz.

Her topu olumlu kullanmaya calismaliyiz.

Cok kötü zamanda ve cok kötü bir musabaka olacak gibi bir his var icimde.

Insallah yanilirim.

Tek umidim Gs'nin bizim maca cikmadan once Basaksehir ile arasına 11 puan fark girmesi ve oyuncularınin bu mac oncesi psikolojik olarak şampiyonluk olayıni zihinlerinde koreltmesi.

Zoru basaran takımız biz bu ligde.

Bana göre galibiyet sansimiz % 10'larda ama konu Trabzonspor ise o % 10'luk ihtimal gerceklesebilir.

Sonucta, sahada skor ne olursa olsun 90 dakika boyunca takımın mücadele edeceğine inancim tam.

Haklısın ben Mariano özelinde değinmek istedim konuya . Normal iç saha maçlarında anadolu takımlarına karşı oynadığı güvenle oynayamaz söylemek istediğim o, takım olarak baktığımızda ise iç sahada farklı oynadıkları açık. Tam kadro olsaydık ben de en kötü beraberlik derdim ama şu durumda favoriler. Değil demek biraz hayalcilik olur, ama futbol bu bakarsın oyuncularımız hayatlarının maçlarını oynar, top bizden yana olur ,hakem faktörü aleyhimize olmaz, gs yi kötü gününde yakalarız falan ...alırız maçı inşallah

Allah yardımcımız olsun.
              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 08.02.2019, 16:14.

Yorum

• -kaleci çok çok büyük problem...benim tek endişe ettiğim yer burası..
                -sosa büyük topçu ama 5-6 maçtır takımla maça çıkmadı eskisi gibi bir performans beklenilmesi bence hata..
                -gs fernando olmaması ve çarşamba maç yapmaları bizim için avantaj..fiziken diri kalabilirsek bir şeyler yapabiliriz, aksi takdirde gerçekçi olmak gerekirse puan almamız zor..
                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Maçın favorisinin banko gayse olması da bizim için bir avantaj.

Yorum

• Kaybedecek bir şeyimiz yok. İlk dakikadan itibaren saldırmalıyız..
                    Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Bu maçta tecrübesiz kalecimiz Arda'ya düşecek olan pozisyon sayısını minimumda tutabilirsek şansımız olur kazanmak için.
                      En son Tayfun tarafından düzenlendi; 08.02.2019, 18:56.
                      .

Yorum

• Ilk mac nasil yendiysek ayni sekilde gecerse mac belki yenebiliriz. Onlara sans vermeden ilk pozisyonlarimiz gol olup, onlarda dagilirsa, belki. Zor mac olacak, mucadele edelim korkutalim onlari, birazda sansimiz olsa cok guzel olur .
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Daha önce de yazmıştım.Alanya maçını hoca çözerek bu maça çıkmalı. Bunu yapacak kadro bizde var. Alanya hızlı oynadı. Bizde ise pas oyunu var. Bu pas oyununu 3. Bölgede yaparsak gs'yi sıkıştırırız/çıkartmayiz . Defansif oyun rakibe cesaret ( ki gerek de yok tribün baskısı itecektir) verir.
                          Duran toplarda iyi olmayan bir takımız.Bir türlü yeterli iş çıkmadı buradan. Hocanın en büyük eksikliği bu şimdiye kadar.
                          O zaman elde bir tek en iyi olduğumuz paslı oyun kalıyor.Kontraatak bu kadro ile zor.Alanya tarzı ama önde pas oyunu,geri kalan senaryolar rakibi farka götürür.
                          (+ hakem şansı lazım. rakibe erken kartlar,hatta kırmızı tek şansımız.)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Diagne'nin kafa golünü görür gibiyim
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Abdulkadirlerin maçı olur inşallah
                              Yusuf da boş geçmez umarım

Yorum

• Novak ve özellikle sosa nin olması işin rengini değiştirir
                                Hocanın tek forvet ve a.omur ısrarından vazgeçmesi sart.

Arda
                                Toure hüseyin husaini novak
                                A.parmak sosa yusuf
                                Eku roda tony

Klasik 4 3 3
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X