Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız hoca bu kadroyla deli gibi saldırmaya pres yapmaya çalışırsa ağır eleştirileri hak eder. Böyle kadro çıkarıp topa sahip olmayı isteyerek beceremediğin şeyi yapmaya çalışıyorsun, artık vazgeçmesi ve farklı bir taktiğe geçmesi lazım. Kendi sahanda bekleyip boşlukları tıkayarak rakibi hataya zorlarsın ve Abdülkadir, Ekuban ve Nwakaeme üzerinden hızlı hücumlara çıkarsın ancak öyle olur. Alanya bunu yaptı başarılı da oldu, rakip sadece sağdan sola topu dolaştırıp durdu. Başakşehir maçının aynısının olmasını istemiyorum şahsen.

Bu maça özel olarak dikine giden tempo yapabilen ve üstelik skor üretme kabiliyeti de olan Parmak nasıl tercih edilmez aklım almıyor. Hem Ömür'e göre daha iyi savunma yapabiliyor. İlginç tercih.

Şunu da eklemek istiyorum, Kerem Baykuş Murat Cem'in kat be kat önünde bir isim. Neye göre M. Cem'i tercih ediyor hoca anlamıyorum. Bu tercih çok sıkıntılı ve hoca aynı yanlışta ısrar ediyor.
    En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 10.02.2019, 18:27.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Diziliş böyleyse bu kadro can yakar. İkinci devre duruma göre Sosa hamlesi yapılır.

Bu dizilişi niye paylaşıyoruz hala çözemedim ben.

Bu oyuncularla 3-4 farklı diziliş oluşturulabilir. Bırak ilk 10-15 dk çözmeye çalışssın ne oynadığımızı rakip.
      ( ゚д゚)

Yorum

• sanırım hoca 60 dakika oyunu 0-0 tutup zargo-sosa değişikliği ile oyunu lehine çevirmeyi planlıyor

Yorum

• Allah utandırmasın, başarılar...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İki durumdan ötürü futbol talihimizin yanında olmasını isterim : İlki , aslen sol kanat bek , sol kenar , sol iç oyuncusu olan Vahid'in sol bekte beklentiyi karşılayarak Novak'a alternatif yaratabilmesi , ikincisi ise Toure'nin libero bölgesinde idare ederek hiç olmazsa oyun içerisinde bir orta alan çapasına ihtiyaç duyulduğunda kullanabilir bir tercih haline gelmesi zira gelecek sezon için ideal stoper ikilisinde olması pek arzu ettiğimiz bir durum değil. Bu iki opsiyonu bu maçla kanazabilirsek şayet, gelecek yıl planlanması için çok büyük bir başarı haline gelebilir.

Onun dışında skor beklentim pek yok. Hakem faciasına kendimi maç başlamadan alıştırmaya çalışıyorum. Oyun olarak ise çok ağır biçimde ezileceğimizi düşünmüyorum. Uşaklar savaşacaktır fakat gsnin iç saha başarısının ardında oyun kaliteleri değil başka etmenler bulunuyor.

Yorum

• gs twitter hesabı paylaşmış.

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan son 11 Süper Lig maçında 11 kırmızı kart çıktı; bunların sekizini Trabzonspor gördü.

Sonra ağlıyorlar hakem diye bir de.
              ( ゚д゚)

Yorum

• 3-4 veya 2-3 galibiyet bekliyorum. İki takımda penaltıdan gol atar. İki takımda maçı on kişi tamamlar.
                En son Şahin Yılmaz tarafından düzenlendi; 10.02.2019, 18:34.
                TRABZONSPOR.

Yorum

• Maçı durdurmak lazım sürekli. Normalde bunu sevmem hatta rakip takım yapıncada baya küfür ederim ama maalsef yüksek tempo bizim için hiç uygun değil şu maçta
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Macin 2 kritik adami amiri ve arda olacak bu ikilinin performansi sonucu belirler cok fazla beklentiye girmeyin 1 puan su sartlarda iyi olur..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Rakip te cekindigim tek oyuncu donk oda bize ters geldiğinden yoksa Alayına millo
                      “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Çöpanez yok bu iyi. Berabere kalırsak iyi olur. 4-0 yenilmediğimiz sürece sorun yok. Takıma güveniyorum.

Toure yerine Parmak olmalıydı.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bir tarafta 11 yabancılı ilk 11 (mairano ve fernando olmamasına rağmen) diger tarafta 6 yabancılı ilk 11 ki bu 6 yabancınında çogu maalesef şampiyonluk mucadelesi yapacak bir takımda oynayamayacak oyuncular. seneye sırf transfer yapmak icin degil direk ilk 11 oynayacak az ama öz nokta atışı olacak yabancı oyuncular alınmalı.

nwakemeden ilk maçtaki gibi cok seyler bekliyorum bugün.

Yorum

• Luyindama tam bir bomba kırmızı kart görmeye çok müsait üstüne oynamak lazım

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sonuç ne olur Sefer?

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                              Yeniliriz maalesef öyle geliyor bana.. 2-0 gibi
                              Yine de merakla izleyeceğim, umarım kazanırız, en kötü ihtimal yenilmeyelim yeter
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• şu sahadan başımız dik çıkabilirsek muazzam bir özgüven ve motivasyon kazanacağız.

ben çocuklara güveniyorum. ellerinden geleni yapacaklarına inancım tam.

Allah utandırmasın.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X