Yalnız hoca bu kadroyla deli gibi saldırmaya pres yapmaya çalışırsa ağır eleştirileri hak eder. Böyle kadro çıkarıp topa sahip olmayı isteyerek beceremediğin şeyi yapmaya çalışıyorsun, artık vazgeçmesi ve farklı bir taktiğe geçmesi lazım. Kendi sahanda bekleyip boşlukları tıkayarak rakibi hataya zorlarsın ve Abdülkadir, Ekuban ve Nwakaeme üzerinden hızlı hücumlara çıkarsın ancak öyle olur. Alanya bunu yaptı başarılı da oldu, rakip sadece sağdan sola topu dolaştırıp durdu. Başakşehir maçının aynısının olmasını istemiyorum şahsen.
Bu maça özel olarak dikine giden tempo yapabilen ve üstelik skor üretme kabiliyeti de olan Parmak nasıl tercih edilmez aklım almıyor. Hem Ömür'e göre daha iyi savunma yapabiliyor. İlginç tercih.
Şunu da eklemek istiyorum, Kerem Baykuş Murat Cem'in kat be kat önünde bir isim. Neye göre M. Cem'i tercih ediyor hoca anlamıyorum. Bu tercih çok sıkıntılı ve hoca aynı yanlışta ısrar ediyor.
Bu maça özel olarak dikine giden tempo yapabilen ve üstelik skor üretme kabiliyeti de olan Parmak nasıl tercih edilmez aklım almıyor. Hem Ömür'e göre daha iyi savunma yapabiliyor. İlginç tercih.
Şunu da eklemek istiyorum, Kerem Baykuş Murat Cem'in kat be kat önünde bir isim. Neye göre M. Cem'i tercih ediyor hoca anlamıyorum. Bu tercih çok sıkıntılı ve hoca aynı yanlışta ısrar ediyor.

Yorum