İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Az once trt de ki sunucu c.baskanina kurdugunuz takim basaksehir sampiyonluga gidiyor tuttugunuz takim sikebahce ne olacak diye soru sordu canli yayinda fazla soze gerek yok sanirim artik..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Birader zaten taraftarı olmadığı için bu haldeler özellikle de senin tarzında taraftar.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dedigimden bunumu anladın cimbomuda bjk yide fb yede s.....yım.Senin müzene 35 senedir sampiyonluk kupası girmiyor 4 sene önce kurulmus takım şampiyon oluyor sayıyla 20 tane taraftarı yok.
Son 4 senede hiçbir ödeme sorunu yaşamayan, kadrosunu sürekli geliştiren, oyuncularına fahiş düzeyde maaş verebilen, saha içi ve saha dışında her türlü desteği arkasına alan ama bu süreçte hiçbir kupası olmayan bir takımın senin tipinde taraftarı olsa Avcı ile 5 sene daha sözleşme uzatabilir miydi?
Basit bir soru Trabzonspor ligde lider olsa fakat Hatay dan 4 yiyip kupadan elense Ünal istifa diye hezeyan içinde olur muydun olmaz mıydın?
Eleştirinin de bi ayarı var. Sürekli keskin ifadeler nereye kadar? Arada yanıldığın oluyor yine aynı tarza devam. Sonra taraftarsız nasıl oluyor diye oturur sorgularsın.There is no spoon...
Yorum
-
sonrasi ?İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz once trt de ki sunucu c.baskanina kurdugunuz takim basaksehir sampiyonluga gidiyor tuttugunuz takim sikebahce ne olacak diye soru sordu canli yayinda fazla soze gerek yok sanirim artik..
söylesi mi var ne var da ona sordu ?
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Çok zor maç. Ligde en az çekindiğim takım Galatasaray'dır, malumun ilamı bunlara her sene vurup vurup geçiyoruz veya vuramasak da kıyısından dönüyoruz. Ancak bu sefer bazı şeyleri kotaramayacak kadar fazla eksiğimiz var ve Galatasaray deplasmanı da hiçbir takım için öyle basit bir deplasman değil. 2-3 farklı mağlubiyet olacağını düşünüyorum.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Vallaha çocuklugumda en buyuk aşkım Hamiydi. Onun gibi topa vurmak icin saatlerce ugÅ•aşirdım. Dizini bükmeden kalçadan sallayarak topa vurmak.abdulkadir veya yusufla mukayese edilmez edimesi ayıp olur.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz ile hamiye de az gömmediler zamanında bazı çok bilmişler.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kardes ben 7 yaşından beri bu takımı tutuyorum hemde 96 ,2005 ve 2011 travmalarıni yasamama ragmen ben Trabzonlu degilim .Trabzon kentiyle illiyet bagım hic yok.Kardesim gs li, annem bjkli ,amcalarım koyu fbli dayım gs li butün kuzen hısım arasında tek Trabzonsporluyum....Bunlara ragmen, acı cekecegimi bile bile tutuyorum bu takımı.Benim gibi tataftarı oldugu için hala buyuk Trabzonspor .Kuculmeyi kabul etmeyen, inadına buyuk takımız diyen ,sıradanlasmaya alısmayan, alıştırılamayan benim gibi taraftarlar oldugu icin hala büyük Trabzonspor.Senin gibiler çogunlukta olsaydı cokkktan sivaspor gibi olmustuk biz sen canıni hic sıkma.İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirader zaten taraftarı olmadığı için bu haldeler özellikle de senin tarzında taraftar.
Son 4 senede hiçbir ödeme sorunu yaşamayan, kadrosunu sürekli geliştiren, oyuncularına fahiş düzeyde maaş verebilen, saha içi ve saha dışında her türlü desteği arkasına alan ama bu süreçte hiçbir kupası olmayan bir takımın senin tipinde taraftarı olsa Avcı ile 5 sene daha sözleşme uzatabilir miydi?
Basit bir soru Trabzonspor ligde lider olsa fakat Hatay dan 4 yiyip kupadan elense Ünal istifa diye hezeyan içinde olur muydun olmaz mıydın?
Eleştirinin de bi ayarı var. Sürekli keskin ifadeler nereye kadar? Arada yanıldığın oluyor yine aynı tarza devam. Sonra taraftarsız nasıl oluyor diye oturur sorgularsın.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Bu çok ağır bir söz çocukların verdiği emekleri hiçe saymaktır.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam tek başına senin 5 tanenin verdiği faydayı veriyor ama.
Ankaragücü maçı galibiyet golün asistini beğenmediğin Abdülkadir yaptı.
Takımda ilk 11'de 5 alt yapı oyuncusu var kim cesaret edebilir
Yapmayın Allah aşkına bu çocukların emeklerini hiçe saymayın saygı duyun şu dar zamanda elinden geleni yapıyorlarEn son Mesut tarafından düzenlendi; 03.02.2019, 21:28.
Yorum
-
Haklısın ben de bizim çocukların başarısıyla gururlanıyorum. Fakat onlardan istediğim bizi bir oyunla umutlandırıp, bir oyunla hayal kırıklığına sevk etmesinler. İstikrarlı olsunlar, saçmalamasınlar, çok hassas r psikoloji ile değil de bu takımda oynamanın verdiği gurur ile bu camiaya layık olsunlar. Bu fırsatı iyi değerlendirsinler istiyorum. Tarihe geçmek onların elinde..İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çok ağır bir söz çocukların verdiği emekleri hiçe saymaktır.
Ankaragücü maçı galibiyet golün asistini beğenmediğin Abdülkadir yaptı.
Takımda ilk 11'de 5 alt yapı oyuncusu var kim cesaret edebilir
Yapmayın Allah aşkına bu çocukların emeklerini hiçe saymayın saygı duyun şu dar zamanda elinden geleni yapıyorlar
Yorum
-
Adam kagawayı alıyor girer girmez 2 gol atıyor biz yıldız diye öküz alıp getiriyoruz hepsi topa vurmayı unutuyor.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Şunu ben söylesem, forum düzenini bozmaktan (!, o da neyse, birkaç modun şahsi egosu sanırım) ceza alırdım.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'ta Dorukhan diye bir çocuk var belli ki büyük yıldız olacak. Bizde ki Yusuf ve Abdülkadir gibi aman olumsuz eleştirmeyin bozulur, aman zamana ihtiyaçları var oynaya oynaya alışacaklar vs. vs. Adamın umrunda değil çıkıyor topunu oynuyor, asistini yapıyor, golünü de atıyor ve bunu her hafta yapıyor. Çıtkırıldım Abdülkadir efendi seyretsin de birazcık dersler çıkarsın bu çocuktan. Biz 2 yıldır Abdülkadir bekliyoruz, çok daha bekleyeceğiz gibi..
Yüzde yüz katıldığım bir mesajdır.
Yorum
-
Dorukanın iyi olmasının sebebi Almanya alt yapısı olması aga herif top oynamayı öğrenmiş yürür gider bu çocuk.En son nakzo tarafından düzenlendi; 03.02.2019, 21:49.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum