İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu dedigimden bunumu anladın cimbomuda bjk yide fb yede s.....yım.Senin müzene 35 senedir sampiyonluk kupası girmiyor 4 sene önce kurulmus takım şampiyon oluyor sayıyla 20 tane taraftarı yok.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecinconun olmasini istiyorsan haftaya cinconu da destekleyebilirsin haAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Realite burada prim yapmıyor sen yalan ve hayal dünyasından birşeyler yaz mesela Barcelona veya Münih ne bileyim Juventus'u darmadağın ederiz psgnin içinden geçeriz falan de bakim nasıl tepki alıyorsun...İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dedigimden bunumu anladın cimbomuda bjk yide fb yede s.....yım.Senin müzene 35 senedir sampiyonluk kupası girmiyor 4 sene önce kurulmus takım şampiyon oluyor sayıyla 20 tane taraftarı yok.
Dün akşam maçtan sonra burada ismi lazım değil biri aynen şöyle yazmış GERÇEKLERİ anlatan bir forum üyesine "Ya diyor siz nasıl taraftarsınız burası taraftar forumu burada gerçeklerle insanları germe"şu cehalete bakarmısın..
Şu kıçı kırık Başakşehir'i 4 maçtır yenemediğimiz ve bu sezon zorla şampiyon yaptırma gerçeğini içine sindirenler kendilerini bırakıp gerçeklerle hareket edenleri sorguluyor ve yaftalıyorlar trajikomik hemde içler açısı bir durum....
Yorum
-
O 35 sene icinde en az 4 sampiyonluguna sistem dur dedi ki 2011 deki delilli ispatli senin muzene 35 senedir kupa sokmayan sistem 4 senelik 20 taraftari olan klubu iterek sampiyon yapiyorsa hic birsey yapamazsin daha 2 hafta once 4 senelik 20 taraftari olan klubun nasil yanindaydi sistem butun turkiye gorup isyan etti neyin kafasidir bu..İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dedigimden bunumu anladın cimbomuda bjk yide fb yede s.....yım.Senin müzene 35 senedir sampiyonluk kupası girmiyor 4 sene önce kurulmus takım şampiyon oluyor sayıyla 20 tane taraftarı yok.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Beşiktaş'ta Dorukhan diye bir çocuk var belli ki büyük yıldız olacak. Bizde ki Yusuf ve Abdülkadir gibi aman olumsuz eleştirmeyin bozulur, aman zamana ihtiyaçları var oynaya oynaya alışacaklar vs. vs. Adamın umrunda değil çıkıyor topunu oynuyor, asistini yapıyor, golünü de atıyor ve bunu her hafta yapıyor. Çıtkırıldım Abdülkadir efendi seyretsin de birazcık dersler çıkarsın bu çocuktan. Biz 2 yıldır Abdülkadir bekliyoruz, çok daha bekleyeceğiz gibi..
Yorum
-
Cuk.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'ta Dorukhan diye bir çocuk var belli ki büyük yıldız olacak. Bizde ki Yusuf ve Abdülkadir gibi aman olumsuz eleştirmeyin bozulur, aman zamana ihtiyaçları var oynaya oynaya alışacaklar vs. vs. Adamın umrunda değil çıkıyor topunu oynuyor, asistini yapıyor, golünü de atıyor ve bunu her hafta yapıyor. Çıtkırıldım Abdülkadir efendi seyretsin de birazcık dersler çıkarsın bu çocuktan. Biz 2 yıldır Abdülkadir bekliyoruz, çok daha bekleyeceğiz gibi..
Yorum
-
Bizde ondan 5 tanesi aynı anda sahada.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'ta Dorukhan diye bir çocuk var belli ki büyük yıldız olacak. Bizde ki Yusuf ve Abdülkadir gibi aman olumsuz eleştirmeyin bozulur, aman zamana ihtiyaçları var oynaya oynaya alışacaklar vs. vs. Adamın umrunda değil çıkıyor topunu oynuyor, asistini yapıyor, golünü de atıyor ve bunu her hafta yapıyor. Çıtkırıldım Abdülkadir efendi seyretsin de birazcık dersler çıkarsın bu çocuktan. Biz 2 yıldır Abdülkadir bekliyoruz, çok daha bekleyeceğiz gibi..
Yorum
-
Adam tek başına senin 5 tanenin verdiği faydayı veriyor ama.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde ondan 5 tanesi aynı anda sahada.
Yorum
-
Çocuklugumda arkadan kurmalı oyuncak fareler vardı bıdı bıdı gider bir duvara çarpardı ordan döner bıdı bıdı gider diger duvara vururdu aynı bizim abdulkadirin oyunu bizim taraftar yıldızın tanımını unuttuğu için 30 maçta 1 gol atmış adamla 3 metreye pas atamayan 10 saniye kaptırmadan ayağında top tutamayan bu iki arkadaşı yıldız ilan ettiler.Gökdeniz,hamide bunlarla aynı yaslarda A takımda oynamaya basladılar yıldız gormek isteyen onlara baksın.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'ta Dorukhan diye bir çocuk var belli ki büyük yıldız olacak. Bizde ki Yusuf ve Abdülkadir gibi aman olumsuz eleştirmeyin bozulur, aman zamana ihtiyaçları var oynaya oynaya alışacaklar vs. vs. Adamın umrunda değil çıkıyor topunu oynuyor, asistini yapıyor, golünü de atıyor ve bunu her hafta yapıyor. Çıtkırıldım Abdülkadir efendi seyretsin de birazcık dersler çıkarsın bu çocuktan. Biz 2 yıldır Abdülkadir bekliyoruz, çok daha bekleyeceğiz gibi..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Altı üstü antalyayı yendiler. Amma abarttınızİlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam tek başına senin 5 tanenin verdiği faydayı veriyor ama.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum