Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sonrasi ? söylesi mi var ne var da ona sordu ?
    Aynen tesadufen denk geldim acar acmaz futbol konuyorlardi sonrasi basaksehir sampiyon fener 6 puan kurtardi memleketim rize iyi gidiyor deplasmandakazandi asil beni uzen milli takimin durumu falan filan..kapattim zaten hemen akabinde..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dorukanın iyi olmasının sebebi Almanya alt yapısı olması aga herif top oynamayı öğrenmiş yürür gider bu çocuk.
      Dorukan nerde ve nezaman Almanya altyapisinda oynamayi ögrenmis?Adam Eskisehir dogumlu 2014 den beri Eskisehir altyapisinda oynamis.

Yorum

• Ust tarafa verdiler ayari sirada alt taraf var ayiptir erzurumun 0 0 ken attigi buz gibi golu iptal etmis var vay sizin vicdaniniza ben asansor rize ulkenin takimida erzurum degil mi..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen tesadufen denk geldim acar acmaz futbol konuyorlardi sonrasi basaksehir sampiyon fener 6 puan kurtardi memleketim rize iyi gidiyor deplasmandakazandi asil beni uzen milli takimin durumu falan filan..kapattim zaten hemen akabinde..
          rezillik
          İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ust tarafa verdiler ayari sirada alt taraf var ayiptir erzurumun 0 0 ken attigi buz gibi golu iptal etmis var vay sizin vicdaniniza ben asansor rize ulkenin takimida erzurum degil mi..
          80% ile karsilik verir Erzurum, bizden farklari yok
          memleketin çivisi çikmis, niye çikmasin, tepedekinin çivisi çikmis
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Beşiktaş 5 tane altyapı oyuncusuyla çıksın bakalım ne kadar oynayabiliyor Dorukhan? Tamam iyi oyuncuda bizimkileri neden aşaya çekiyoruz? Bakın şaka değil bizim gibi transfer yasağı alan takımlar mevcut kadrosunda oyuncular çekip giderse alacaklarına karşılık o takım küme düşer. Biz de böyle olmadı fakat as kadrodan 3 oyuncu sakat. Bu haftakilerle 5 oldu. Şu durumda hocayı ve oyunun kalitesini konuşmak çok sağlıklı değil. Çocuklar ellerinden geleni yapıyor.

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sosa, Yusuf, Amiri'li bir orta saha olmalı.
              —————-yusuf
              Kerem baykuş—-sosa

Bu nasıl?

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beşiktaş 5 tane altyapı oyuncusuyla çıksın bakalım ne kadar oynayabiliyor Dorukhan? Tamam iyi oyuncuda bizimkileri neden aşaya çekiyoruz? Bakın şaka değil bizim gibi transfer yasağı alan takımlar mevcut kadrosunda oyuncular çekip giderse alacaklarına karşılık o takım küme düşer. Biz de böyle olmadı fakat as kadrodan 3 oyuncu sakat. Bu haftakilerle 5 oldu. Şu durumda hocayı ve oyunun kalitesini konuşmak çok sağlıklı değil. Çocuklar ellerinden geleni yapıyor.
                Aynen. Yıllar sonra bu günleri anarken, bu çocuklar için iflas eden kulğbü ayakta tutan gençler diyeceğiz
                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 04.02.2019, 00:00.

Yorum

• o konuda yüzde 61 milyon hakliyiz, ben de ayni fikirdeyim

yabanci sinir gelse, istemiyorum ama misal yâni
                  ya da iste felâket durumda olsalar ve mecbûren alt yapidan ve/veya daha fazla yerliyle oynamak zorunda kalsalar, Istanbul torpillileri, onlardan bir cacik olmaz emin olabilir herkes... ama devletimiz buna müsâde etmeeeezzz, yeter ki Trabzonspor öne çikmasin, yeter ki torpillilere zeval gelmesin, aman cincon ama sikeciler aman bejekeye bir sey olur geride kalirlar aman aman hâsaa.... !!
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam kagawayı alıyor girer girmez 2 gol atıyor biz yıldız diye öküz alıp getiriyoruz hepsi topa vurmayı unutuyor.
                    Senin bedavaya oynattigin Abdülkadir Parmak'ta oynadığı maçlarda fileleri delip geçiyor. Komşunun tavuğu her zaman kaz gibi görünür, katılırım.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yahu her hafta sakat veriyoruz. Kafayı yememek elde değil
                      Uğurcan iyileşip oynasa bari
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ust tarafa verdiler ayari sirada alt taraf var ayiptir erzurumun 0 0 ken attigi buz gibi golu iptal etmis var vay sizin vicdaniniza ben asansor rize ulkenin takimida erzurum degil mi..
                        Yazık oldu Erzurum'a
                        Rize'yi kurtarma, Hükümetspor'u şampiyon yapma tezgahı ayarlanmış
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin bedavaya oynattigin Abdülkadir Parmak'ta oynadığı maçlarda fileleri delip geçiyor. Komşunun tavuğu her zaman kaz gibi görünür, katılırım.
                          Hiç beklemediğim bir adamdan, hiç beklemediğim bir verim geldi.
                          Kawaga neymiş?

Adam 3 kuruşa ne katkılar veriyor.

Hey gidi hey!

Yorum

• Çok zor bir maç olacak, Galatasaray iç sahada tribün anlamında da agresif olacak. İlk devre oynanan maçın da yaratacağı bir hırs olacaktır.

En büyük handikapımız duran top savunmamız, gerek Hüseyin gerekse de Toure hava toplarında zayıflar. Diagne'nin oynayacağını düşünürsek baskı ile birlikte mutlaka bu şekilde pozisyonlar bulacaktır.

Yiyeceğimiz golü ne kadar geciktirirsek o kadar iyi, erken bir gol yersek ilk devre onlara yaptığımız skorun benzerini yapacaklardır.

Mevcut koşullarda beraberlik çok iyi sonuç.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok zor bir maç olacak, Galatasaray iç sahada tribün anlamında da agresif olacak. İlk devre oynanan maçın da yaratacağı bir hırs olacaktır.

En büyük handikapımız duran top savunmamız, gerek Hüseyin gerekse de Toure hava toplarında zayıflar. Diagne'nin oynayacağını düşünürsek baskı ile birlikte mutlaka bu şekilde pozisyonlar bulacaktır.

Yiyeceğimiz golü ne kadar geciktirirsek o kadar iyi, erken bir gol yersek ilk devre onlara yaptığımız skorun benzerini yapacaklardır.

Mevcut koşullarda beraberlik çok iyi sonuç.
                              BERABERLİK İYİ OLUR.
                              İkili averajı korumalıyız (4-0)
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• cincon fazla abartılıyor biz ise fazla kucumseniyoruz.
                                Aynı ilk yarıdaki mac gibi.
                                En sevdiğim ortam.Böyle maçlar hep bize yaramıştır.

Beraberik bizim için kotu sonuc olur.

Sahada cincona göre cok bariz bir üstünlüğümüz var.

Biz takım gibi oynuyoruz onlar kafasına göre takııyor.

Bu macta tek forvet oynamalıyız merkezi biraz daha guclendirmeliyiz.

A.ömür belki hamle oyuncusu olarak başlayabilir.

Sosa iyileşirse macın favorisi net biziz.Öbür türlü en kötü beraberlik.

en kötü ihtimali düşünürsek kadrom :

---------------ugurcan----------------

toure------hüseyin-------husaini------ibanez

-----a.parmak------yusuf-------amiri---------

ekuban-----------roda--------------tony

kami cok adam kacırıyor ve o kanatta onyekuru oynayacak.Toure daha önce sag bek oynadı.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X