Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lig herkez için bugun bitti formalite maçlar 2.kim olacak iyice futbolun icine ettiler seyircisi olmayan takımıda sampiyon yaptılar tüh Allah cezanızı versin.
    cinconun olmasini istiyorsan haftaya cinconu da destekleyebilirsin ha
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Trabzonspor'un as oyuncuları sakatlanmasa 2.'lik için yarışıcaktı ama mevcut kadroyla imkansız görünüyor.. Bu maçtada mevcut kadroyla puan veya puanlar almamız çok düşük ihtimal..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• eksiklerimize rağmen gs balonunu bi kez daha patlatırız.

Yorum

• Şöyle gs kırmızı kart yese 10 kişi kalsa ...
          bizde maçı 1-0 kazansak.
          forumun onursporlularıda mac sonu "10 kısı kalmıs rakibi düşe kalka şansa bala anca 1-0 yenebildin, senden hoca falan olmaz ünal karaman" dese ...
          Çok şey mi istiyorum.
          61

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cinconun olmasini istiyorsan haftaya cinconu da destekleyebilirsin ha
            Bu dedigimden bunumu anladın cimbomuda bjk yide fb yede s.....yım.Senin müzene 35 senedir sampiyonluk kupası girmiyor 4 sene önce kurulmus takım şampiyon oluyor sayıyla 20 tane taraftarı yok.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Bu dedigimden bunumu anladın cimbomuda bjk yide fb yede s.....yım.Senin müzene 35 senedir sampiyonluk kupası girmiyor 4 sene önce kurulmus takım şampiyon oluyor sayıyla 20 tane taraftarı yok.
              Realite burada prim yapmıyor sen yalan ve hayal dünyasından birşeyler yaz mesela Barcelona veya Münih ne bileyim Juventus'u darmadağın ederiz psgnin içinden geçeriz falan de bakim nasıl tepki alıyorsun...
              Dün akşam maçtan sonra burada ismi lazım değil biri aynen şöyle yazmış GERÇEKLERİ anlatan bir forum üyesine "Ya diyor siz nasıl taraftarsınız burası taraftar forumu burada gerçeklerle insanları germe"şu cehalete bakarmısın..
              Şu kıçı kırık Başakşehir'i 4 maçtır yenemediğimiz ve bu sezon zorla şampiyon yaptırma gerçeğini içine sindirenler kendilerini bırakıp gerçeklerle hareket edenleri sorguluyor ve yaftalıyorlar trajikomik hemde içler açısı bir durum....
              Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

O 35 sene icinde en az 4 sampiyonluguna sistem dur dedi ki 2011 deki delilli ispatli senin muzene 35 senedir kupa sokmayan sistem 4 senelik 20 taraftari olan klubu iterek sampiyon yapiyorsa hic birsey yapamazsin daha 2 hafta once 4 senelik 20 taraftari olan klubun nasil yanindaydi sistem butun turkiye gorup isyan etti neyin kafasidir bu..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Beşiktaş'ta Dorukhan diye bir çocuk var belli ki büyük yıldız olacak. Bizde ki Yusuf ve Abdülkadir gibi aman olumsuz eleştirmeyin bozulur, aman zamana ihtiyaçları var oynaya oynaya alışacaklar vs. vs. Adamın umrunda değil çıkıyor topunu oynuyor, asistini yapıyor, golünü de atıyor ve bunu her hafta yapıyor. Çıtkırıldım Abdülkadir efendi seyretsin de birazcık dersler çıkarsın bu çocuktan. Biz 2 yıldır Abdülkadir bekliyoruz, çok daha bekleyeceğiz gibi..

Yorum

• İstanbulun 3 köpeği olacağına hiç sevmesem de Başakşehir olsun isterim...

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beşiktaş'ta Dorukhan diye bir çocuk var belli ki büyük yıldız olacak. Bizde ki Yusuf ve Abdülkadir gibi aman olumsuz eleştirmeyin bozulur, aman zamana ihtiyaçları var oynaya oynaya alışacaklar vs. vs. Adamın umrunda değil çıkıyor topunu oynuyor, asistini yapıyor, golünü de atıyor ve bunu her hafta yapıyor. Çıtkırıldım Abdülkadir efendi seyretsin de birazcık dersler çıkarsın bu çocuktan. Biz 2 yıldır Abdülkadir bekliyoruz, çok daha bekleyeceğiz gibi..
                      Cuk.

Yorum

Beşiktaş'ta Dorukhan diye bir çocuk var belli ki büyük yıldız olacak. Bizde ki Yusuf ve Abdülkadir gibi aman olumsuz eleştirmeyin bozulur, aman zamana ihtiyaçları var oynaya oynaya alışacaklar vs. vs. Adamın umrunda değil çıkıyor topunu oynuyor, asistini yapıyor, golünü de atıyor ve bunu her hafta yapıyor. Çıtkırıldım Abdülkadir efendi seyretsin de birazcık dersler çıkarsın bu çocuktan. Biz 2 yıldır Abdülkadir bekliyoruz, çok daha bekleyeceğiz gibi..
                        Bizde ondan 5 tanesi aynı anda sahada.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizde ondan 5 tanesi aynı anda sahada.
                          Adam tek başına senin 5 tanenin verdiği faydayı veriyor ama.

Yorum

• 3lü defans ile cikilmali sahaya.

Toure - Hosseini - Hüseyin

Yorum

Çocuklugumda arkadan kurmalı oyuncak fareler vardı bıdı bıdı gider bir duvara çarpardı ordan döner bıdı bıdı gider diger duvara vururdu aynı bizim abdulkadirin oyunu bizim taraftar yıldızın tanımını unuttuğu için 30 maçta 1 gol atmış adamla 3 metreye pas atamayan 10 saniye kaptırmadan ayağında top tutamayan bu iki arkadaşı yıldız ilan ettiler.Gökdeniz,hamide bunlarla aynı yaslarda A takımda oynamaya basladılar yıldız gormek isteyen onlara baksın.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Adam tek başına senin 5 tanenin verdiği faydayı veriyor ama.
                                Altı üstü antalyayı yendiler. Amma abarttınız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X