Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Trabzonspor 1-2 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ----pere---toure---husaini---novak
    -----------------sosa--onazi
    ---------olcay-----------------amiri
    ----------------hugo--nweuke

Yusuf ve Abdulkadir cok formsuzlar, ozellikle Yusuf varken sahada sistem falan olmuyor, bu takim mevkisiz oyuncuyu kaldiramiyor. Ünal hoca çözüm bulamazsa gidici.

Burak i da hic begenmedim cok salmış kendini. Şu kaostan tecrubeli oyuncularla cikalim. Mac icinde Amiri sol içe, Nweuke de kanat forvete kayar. Yeni bir şey denemezsek Kasimpasa dan 3-4 gol yer, mactan sonra Ünal hocayi yolcu ederiz. Ligin en kotu futbol oynayan 3-4 takimindan biriyiz.
    dogru kadro bence de bu.En azından sahadaki tüm oyuncuların ellerinden geleni yapacaklarından emin oluruz.

belki amiri yerine abduş olabilir.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Onazi ile olmuyor arkadas.Topu ileri sisirip yana oynamaktan baska yaptigi bisey yok
      Akbas icin neden bu kadar israr ediyorlar anlamiyorum.Bu
      adamin yerine koy altyapidan birini.Hatali oynasa bile insanlar bisey demez.Akbas icin insanlar onyargili.Her futbolcunun yapacagi tarzda birsey yapsa bile insanlar asiri tepki gosteriyor.Hem ona hem kulube yazik
      Yusuf kanat oyuncusu degil.Olmuyor oynayamiyor.Israr ermenin anlami yok.Koy ortaya oynasin.Yada yedek birak.
      O oyun sitilindeki adam kanat olurmu
      Su macta oyuncular asiri laubaligdi.Unal hocaya en cok disiplin konusunda guveniyorduk.Kelle almasi gerekiyorsa alsin,korkmasin
      Sampiyonlugun en buyuk adayi Gs,2 deplasmanda 7 gol yedi.Aramizda 5 puan var.Bu mac cok kotuyduk ama bana gore son yillara gore daha oturakliyiz.
      Su macin kaybedilmesine sebeb olan nedenleri bulup cozersek mutlu sona ulasiriz.
      Kimsede para yok cunku.Herkes kotu.Eskisi gibi arada fazla makas yok.
      Bu sansi kacirmamaliyiz.Biraz irade,biraz azim,biraz inanc hersey iyi olacak

Yorum

• *hala devam ediyor gerginliğim....
        *futbolculara sitem ediyorum ama teknik heyet ve yöneticilerde hala gs galibiyetinin rehavetiiii devam ediyor
        *uyanın artık gs maçı biteli neredeyse 1 ay olacak,kendinize gelin,
        *adam gibi yönetin,adam gibi çalıştırın,adam gibi mücadele edin.
        *bıktım artık kişiliksizce oynamanıza yeter artık.
        *hakem hüseyin göçek e teşekkür ediyorum,haftalardır sahada olmayan aklı farklı yerlerde olan
        *y.yazıcıya sarı kart göstererek kasımpaşa maçında olmayacağından,
        *yazıcı canımız ciğerimiz her şeyimiz eyvallah,ama adam formsuzzzzz
        *devamlı buradan yazdım ünal hoca yazıcıyı direk oynatma takımı eksik oynatıyor diye,dinleyen kim
        *alanya ve göztepe maçında yazıcıyı gören var mı?
        *hemen hemen süper lig takımlarının maçlarını dönüşümlüde olsa izliyorum,
        *hiç biri bizim gibi beyni durmuş gibi oynamıyor,
        *ilk yarı veya ikinci yarı,kardeşim göztepe maçındaki bu vurdumduymazlık neyin nesidir?
        *ünal hoca neyi bekliyor anlamış değilim.
        *hocam takımlara şok etsini yaratan şeyler vardır bilmiyormusun?
        *daha 8.dak.aptalca komik bir gol yiyoruz,hemen niçin müdahale etmiyorsun
        *bir kanun mu var oyuncu değişiklikleri ikinci yarı yapılır diye
        *10.15.25 dakikalarda oyuncu değişikliğine gitsene
        *çıkar yazıcıyı,çıkar akbaşı,çıkar burak efendiyi
        *lütfen yanlış anlamayın beni
        *kolay kolay yanılmıyorum,yorumlarımda
        *sezon öncesi metin aktaşla,hüseyin cimçirle bu iş olmayacağını paylaştım..
        *neyseee
        *Ünal hocam alanya maçında çok kötü oynayan akbaşı göztepe maçında dinlendirsen
        *çocuk kendini toparlayacak,bizlerden tepki almayacak
        *ne oldu o psikolojiyle sahaya sürdün yediğimiz ilk golde inanılmaz hatasını gördük,çocoğu bitirdin
        *haa saece bu golde akbaş demiyorum,ilk topu kim kaybetti burak efendi,onazi ve novakında ciddi hataları var o golde
        *bu takımı sabote eden veya edenler var,
        *eden kişi başkalarınıda yanına çekmeye çalışıyor benden demesi
        *ünal hocam kucka ile sorunun nedir?
        *iki haftadır rakipten baskı yiyoruz,orta sahada onlarla baş edecek sert oynayan bir oyuncumuz var oda yanında
        *sen devam et ünal hocam kuckayı yanında oturtmaya
        *bu takımın ayağa en iyi pas yapan oyuncusu olcay
        *nerede ünal hocam?
        *bu formlarıyla yazıcı ve abdülkadir yedek bekletilmeli,ikinci yarı sokulmalı maçlara
        *takii iyi form yakalayana kadar
        *şikeci aziz yıldırımı takım kötü oynayınca devre arasında soyunma odasında futbolcuları fırçalıyor diye kızılıyordu.
        *şikeci az bile yapıyormuş
        *ben yönetici başkan olacam,göztepe maçınının devre arasında takımın yanına inmeyeceğim haa
        *bize haram gülmek ,2 maç üst üste kazanmak neyimize bizim..
        *ama 2 maç üst üste kaybediyorsunuz,yazıklar olsun
        *ünal hoca bu hafta içi takımı sıkı yönetimle çalıştır
        *takıma takım halinde defans çalıştır,her maç gol yiyoruz
        *bu takıma duran top çalıştır,
        *rakip hoca çıkıyor trabzonsporu iyi analiz ettik,eksik yönlerini bulduk çalıştık vs vs
        *ya ünal hocam bir kerede maçtan önce rakibi iyi analiz ettik,eksik yönlerini hafta boyunca çalıştırdım
        *de ünal hocam
        *ünal hocam ciddi anlamda kredini bitiriyorsun,acıma acınacak duruma gelirsin
        *bundan önce diğer hocalarda olduğu gibi
        *aylardır oynamıyor,sakat,amaliyat oldu,formsuz,güçsüz antremana yeni başlamış,tff bizi şikayet ederek huzumuzu bozan
        *burak efendiyi hangi akılla direk 11'de başlattın,
        *rodaya nasıl kıydın?roda bunu hak etmedi
        *ünal hoca iyi futbolcuydun,aynı şey senin başına gelseydi sen ne yapardın?
        *roda lige iyi başladı,pozisyonlar giriyor ofsayta düşmeden,alanya maçında gol çakırdı kim kaçırmıyor ki
        *burak penaltıyı atamadı ünal hoca,
        *hata yaptın dön bu hatandan kasımpaşa maçında tekrar roda ile başla
        *birde penaltı atışları,kardeşim sen takımın penaltıcısıysan o penaltılar öyle kullanılmaz
        *niçin yerden vuruluyor?belli bir yüksellikten köşelere topu atamıyorsan kullanmayın kardeşim penaltıyı
        *ünal hoca çok duygusal çokkk
        *istanbulda hazırlık maçı penaltı oldu roda topu aldı
        *taraftar sosa diye bağırdı diye sosa ya attırdı ne oldu gol olmadı
        *roda nın morali yerle bir oldu,
        *bu hafta içi sosyal medya burak burak diye yazdı
        *burak 11 de,hocalık böyle olmaz ünal hoca.
        *bize haram üstümüzdeki takımların puan kaybettiği,fb,gs,bjk birbirleriyle oynadığı haftalar bize 3 puan haram oluyor.
        *trt spikeri ersin düzen burak efendiyle çok samimi arkadaşlar
        *attığımız golde elle oynadığı pozisyonda burak seyirciye eliyle sakin olun ,elime deydi tarzında hareket yapınca
        *ersin burak düzeldi artık centilmenlik yapıyor doğru yolu buldu gibi açıklamalar yaptı
        *ersın düzen den adam,penaltı vuruşundaki laubali hareketini niçin dillendirmiyorsun?
        *ben hoca olsam burakla başlamazdım,rodanın hakkı yendi niçin demiyorsun?
        *ünal hoca ve yardımcıları,alanya bizi 4-3 yendi sahamızda
        *göztepe karşısında öne geçmemize rağmen yendi bizi,kendi sahamızda gol atamadık geçen sezon
        *yine geçen sezon kasımpaşa sahamızda farklı yendi
        *ne güzel yazıyorum değilmi arkadaşlar sıradan bir takımız gibi...
        *ünal hoca şu takımı adam gibi çalıştır,geçen sezon tarihi farkla yendikleri maçı izlettir
        *utanmazlar ama belki aralarında utanan çıkar,
        *lig başından beri oynadıkları maçları izlettir
        *özellikle ;
        *trezeauet ve diagre yi

Yorum

• Ikinci golü tekrar seyredin arkadaslar.
          Bakin Orta sahada basit bir ikili mücadele yi kim kayip ediyor?!
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ünal hocanın kuşkusuz eksikleri hataları var kabul ediyorum ama iki maçtır daha maçın başında yenik duruma düşüyoruz. çok bariz eksik olan kale ön libero ve stoper eksiği yüzünden planları sahaya yansıtamıyoruz. golü yedikten sonra tepki veren bir trabzonspor var benim açımdan bu gayet de güzel bir gelişme. alanya maçında tonla gol kaçırdık o kazmalar ordusuna ancak bu şekilde yenilebilirdik zaten. göztepe de elbette iyi takım ama ikinci yarı baskıyı kurunca adamlar tamamen kitlendiler. biz ligdeki pek çok takımdan kadro olarak iyiyiz ama eksiklerimiz çok kritik yerlerde. stoper olarak durica gibi biraz yaşını almış tecrübeli uzun bir adam ile genç bir kardeşimizi oynatabiliriz mesela. toure akbaştansa toure hüseyini görebiliriz ama en nihayetinde hosseini düzelince akbaşın yerine geçecektir zaten. dünkü maçın kaybedilmesinin daha doğrusu baskıyla başlayamamızın bir nedeni de taraftardı. o güçlü baskı oldu mu takım da ateşleniyor bir anda sonuca gidebiliyor. senenin tek iyi futbolunu gs maçında oynayan yusufun altında yatan sebep de bu. kendi evimizde deplasmanda gibi oynarsak ev avantajının bir anlamı kalmaz. dahası sana en çok destek yenik durumdayken lazım. geriye dönüşlerin bu kadar az olmasının asıl sebebi bu sessizlik.

gelelim ünal hocaya. yanlış yapa yapa öğrendiğini söylemiştik. takım adaleti gereği bir önceki hafta kötü oynayan oyuncuları kesti ve burak oynadı. şimdi burak varken ve hugo kötüyken ekubanı on bir başlatmak adama git demektir. hoca da bu anlamda doğru olanı yaptı. yani hugo oynamayacaksa tek forvet oynayacaksak burak olmalıdır anlamında. hocanın bir çözüm bulması gereken en net şey takım içinden çözülebilecek sorunlar. onur güven vermiyor peki esteban peki uğurcan. ne yapacağız biz bu adamları. madem bu sene şampiyonluk hedefimiz yok uğurcanı kazanalım bari diye düşünmüyor değilim. çünkü kaleciler diğer oyuncular gibi değil. onlardan daha az şey bekliyorsun. kumaşı varsa ve yeterince iyi antrenman yapıyorsa iyi bir kalecin olabiliyor. stoperde kucka düşünüyor bazı arkadaşlar ama kucka geride duracak bir adam değil üstelik çok ağır. ön liberoda kucka sosa düşünülebilir bence de. kendi sahamızda on numara ile oynadık mı sanki bir kişi eksik oynuyoruz. maça başlarken çift forvet başlamak en makulu duruyor.

kendi adıma kadro tercihimi yazayım

iç sahada

uğurcan

joao toure hosseini novak ( amiri )

onazi sosa

abdül anthony

hugo ekuban

dış sahada

uğurcan

joao toure hosseini novak

kucka sosa

olcay anthony amiri

hugo

hangi deplasman olursa olsun beraberlik iyidir. oyunu sağlam bir şekilde tutarsak kaliteli ayaklarla gol bulabiliriz. ama iç sahada rakibe baskıyı kurmamız hataya zorlamamız gerektiğine inanıyorum
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• evet görünen o ki bu sene de bize hüsran..bu takım beddua almış abi başka açıklaması olamaz ya yıllardır bu ne abi...

Yorum

• şu maçı alsak 16 puandayız yazık olmuş resmen bjk ve FB maçları mutlaka alınmalı kuco nwakeme ve ekuban kesinlikle kullanılmalı bu adamlar oynarsa takım oluruz onlar da süre almalı.. Ünal hoca Alanya maçında dökülen Akbaş yerine kuckayı neden stoper denememiş bu Maçta akıl alır gibi değil keşke diyor insan keşke şu maç alınsa imiş...
                En son B61 tarafından düzenlendi; 12.10.2018, 15:27.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X