İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 6.Hafta | Trabzonspor 1-2 Göztepe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ünal Hocaya tek önerim sen karabukde üzerine yapışan başarısızlığını burda tekrar etme sansin yok ya başaracak yada gidersin. onun icin fırsatı iyi degerlendir. Bu maçta ki gibi bir burak akbaş hamlesi yapıp hepimizi şok ettin.Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
Onur ve yazıcı mutlaka yedeğe çekilmeli.Çift forvet özellikle iç sahada oyunun belli dönemlerinde denenebilir.Bu arada antony ve olcay 11 başlamalı.
----------------esteban-----------
joe------toure--------huseyin/husaini------novak
-----------onazi-------kuco--------------
olcay----------sosa--------------nwakame
-------------roda/burak-------------------------
haftaya böyle başlayabiliriz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu anlatamıyorsun geçen senede dedim rıza eldenden gelenin en iyisini yapmıştı konyaya 10 numara top oynatıyor bizide yenecek göreceksiniz koskoca 2.yarı tek bir galibiyet alamamış adamı hoca diye tut getir her maç en az 2 gol yiyen ve bunun için en ufak müdahale yapmayan bir hoca 6.hafta lige havlu atan bir takım.
Rıza nin futbol teknik direktörü olarak para kazanması ülkedeki futbol seviyesinin ne kadar kötü olduğunu gösterir.
Belki de TS ye gelen en kötü hoca idi kendisi.
Şunu savunmayın artık yaaa
Hakkaten komik oluyor
Konyada iki maç kazanması hiçbir şeyi değiştirmez sene sonu bakacağız kaçıncı bitirecekNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Yahu ne Rızası vallahi bizim taraftardan bi cacık olmaz adamı geçen sene arkasına teneke bağlayıp kovaladık gitsin diye gece teheccüt namazına kalkıp dua ettik şimdi güzellemeler okuyoruz)) herkes Ünal hocaya saydırıyor da adam napsın senin kalecin saçma sapan gol yerse forvetin penaltı kaçırırsa ve bütün bunlara rağmen oyunu alabilecek fırsatların olduğu halde olmadıysa bir iş kazası yaşadık deyip geçmek lazım.
Yorum
-
----pere---toure---husaini---novak
-----------------sosa--onazi
---------olcay-----------------amiri
----------------hugo--nweuke
Yusuf ve Abdulkadir cok formsuzlar, ozellikle Yusuf varken sahada sistem falan olmuyor, bu takim mevkisiz oyuncuyu kaldiramiyor. Ünal hoca çözüm bulamazsa gidici.
Burak i da hic begenmedim cok salmış kendini. Şu kaostan tecrubeli oyuncularla cikalim. Mac icinde Amiri sol içe, Nweuke de kanat forvete kayar. Yeni bir şey denemezsek Kasimpasa dan 3-4 gol yer, mactan sonra Ünal hocayi yolcu ederiz. Ligin en kotu futbol oynayan 3-4 takimindan biriyiz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöztepe 11 deplasman maçı sonrası galip gelmiş. Sinirim iki kat daha arttı. Allah topunuzun belasını versin.Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.
Yorum
-
Taraftara bişey demiycem ama halka sitem ederim.
Gs maçına gidiyorsunuz takım galip herşey iyi. Bir sonraki iç saha maçı stad boş.
Gs maçında gs yimi izlemeye geldiniz yani
Stad ta destekleyen gruplar hariç tutuyorum.
Taraftar maç seçer,oyuncu maç seçer sorun bunlar hepiskefiyeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum