Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Trabzonspor 1-2 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuşuldu mu bilmiyorum ama 80. dakika civarında nwakaeme nin pozisyonunda var incelemesi olmuştu, orada top adamın eline çarpmadı mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Dün ilk yarıyı seyredemedim. Twitter'da Abaş lincini görünce gollerde onun hatası var sandım. Oysa iki golde de hata Onazi'den başlıyor Pereira devam ediyor. Onur'un yediği gole söyleyecek fazla bir şey yok. Olur öyle hatalar arada bir.
      Ünal Hoca'yı çok severim ancak geldiğinde de söylemiştim 51 yaşında neredeyse hiç bir ciddi teknik direktörlük deneyimi olmayan kişiyi teknik direktör yapmak çok büyük risk.
      Ben tercih etmezdim.
      Umarım yanılırım dedim ama gidişat maalesef kötü.
      Terim'den nefret ederim. Futbol aklının da çok iyi olduğunu düşünmem. Ancak adam gerçekten çok net.
      Kötü oynayan kim olursa olsun kesip, gerekirse 17-18 yaşında çocuklara şans verebiliyor.
      Ünal Hoca'da en büyük hayal kırıklığım bu oldu.
      Yusuf sezon başından hatta geçen seneden beri çok kötü.
      Ama her ne hikmetse bu çocuk sürekli ilk 11'de.
      Ne ofansta var, ne defansta, ne adam geçebiliyor , ne pas oyununda var. Duran top kullanmak ve olursa sağdan içeri kat edip şut çekmek haricinde hiçbir meziyeti olmayan bu çocuğa neden ve nasıl bu kadar tahammül ediliyor anlamak mümkün değil.
      6-7 ne verirlerse devre arası paketlerim ben olsam.
      Bu takım birinin üzerine inşa edilecekse bu kişi Abdülkadir olmalı diyordum ama onda da şımarma belirtileri var.
      Bu sene vasat hatta kötü.
      Dün biraz kıpırdadı o kadar.
      İlk maçlarında aldığı her topu tek top oynuyordu.
      Bu yıl aldığı her topta önce bir etrafında dönüm sonra adam geçmeye çalışıyor ve çok top kaptırıyor. Ve maalesef adam kovalama sayısı ve iştahı da ciddi ölçüde azaldı.
      İşin kötüsü vücut dili pozitif değil artık.
      Ben oldum havasına girdiği çok belli.
      Umarım kendine gelir. Çok büyük yetenek. Kaybolup gitmesine çok üzülürüm.
      Tabi Yusuf ve Abdülkadir'in şansızlığı maalesef çok kötü bir döneme denk geldiler.
      Taraftar patlayacak yer arıyor.
      Bu çocuklar da kötü gidişatta hedef tahtasına ilk konacak çocuklar.
      Ünal Hoca'ya dönersek;
      Oyunun son bölümlerinde gerideysek Onazi'yi çıkartıyor.
      O değişikliklerden sonra orta sahada top kapma şansımız kalmıyor.
      Düne bakmayın Göztepe anlamsızca kapandı. Neredeyse iki pas yapamadılar. Yoksa o ortasahamızla kedi fare gibi ornay 10 dakiaka top çevirirler alamazdık.
      Bu takım eğer Sosa ve onun önünde bir ofansif oyuncu onların da önünde Burak'la oynayacaksa takım boyunu kısaltabildiği kadar kısaltıp ortasahada rakibe alan vermemelidir.
      Yoksa Sosa ve Yusuf gibi oyunculardan oluşan orta saha kevgire döner.
      Top bizdeyken sorunumuz kanatlar.
      Özellikle de sol kanat. Orada Novak'ın ofansif katkısı sıfıra yakın.
      Nwakaeme gs maçında iyiydi. Sonraki iki maç bırakın iyiyi rezaletti. Çok çok enteresan. Gs maçında yürüyerek adam geçen oyuncu son iki maç ayağında top tutamıyor.
      Şaşkınım.
      Amiri'yi henüz çözemedim.
      Akbaş'a haksızlık yapıldığı maçlar da oldu ancak bu saatten sonra ondan performans almak mümkün değil.
      Ayağına her top geldiğinde stadda uğultu çıkıyor. Zaten yetersiz bir de panik binince eli ayağı birbirine dolaşıyor.

Ben bu yıl 5.lik normal sonuç. 4.'lük başarıdır demiştim.
      Aynı yerdeyim.
      Tek beklentim takımın biraz umut vermesi.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tüm şampiyonluklarımızı gören birisi olarak maalesef bir daha şampiyon olma ihtimalimizi cok düşük görüyorum
        Yanılmak için dua ediyorum
        Takımdan beklentim sonuç odaklı değil
        Keyifle izlenecek bir takım istiyorum
        Her sene avrupa kupalarına katılacak bir takım istiyorum.
        Özellikle istanbul takımlarına ezilmeyecek bir takım istiyorum
        Dune kadar bu yolda gittiğimizi düşünüyordum
        Ama dünkü oyun beni hayal kırıklığına uğrattı
        Inşallah en kısa sürede toparlaniriz
        vallahi çok doğru yazmışşın abi. çokta bişey istemiyoruz sünepelerden.

Вы попали по адресу!

Yorum

• Dün akşamki maç satışlarının yanına bugünkü beraber pişmiş kelle gibi gülerek attıkları poz.

Dertleri bir an önce Kadro dışı kalmak. Takım umurlarinda değil.

Mesela fb de volkan kova gibi gol yediği bir maçın ardından pişmiş kelle gibi poz verebilir mi? Verse neler olur?
          Ama biz de camia gibi taraftar da bitmiş. Sorsan hâlâ savunan var.
          En son Özkan Şentürk tarafından düzenlendi; 23.09.2018, 16:20.

Yorum

• karaktersiz insanlarla basarı gelmez. Alanya ve Göztepe maclari satistir bu kadro ust uste maglubiyet alamaz o potansiyel yok

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burada Rıza'yı savunanlar var çok değişik ve anlamsız düşünceler. Rıza futbol mu oynattı bize ne izlediniz geçen yıl, adam 5-10 sıra hedefi ile çalışabilir biz çok daha fazlasını istiyoruz.
              Fazlasını Ünal bu sene bize veriyor. Hep beraber izleyelim.

Yorum

• ''maçın içine nasıl ettik ama'' pozu olmuş foto.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bir çift şebek pozu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• son 7 senede yaşadığımız mağlubiyet ve hezimetler geçmişteki bütün başarılarımızı unutturdu, sıradan orta sıralara oynayan bir anadolu takımıyız.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu maçı teknik taktik açıdan açıklamak çok zor çünkü asıl mesele futbolcuların alanya maçının etkilerini bu maça taşımasaydı.Vücut dillerinden anladığım futbolcular bitkin yorgun amaçsız bir durumdaydı.

Kadro seçiminde akbaş dışında bir hata yoktu geçen hafta daha diri görüntü veren abdülkadir,amiri gibi oyuncuların onbirde yer alması gayet doğal,buraka gelirsek o da haftalardır takımla çalışıyodu oynaması anormal bir durum değil türkiyenin en iyi golcülerinden biri.Benim gördüğüm maç eksiği var onun getirmiş olduğu paslanma sonucu şanssızlık yaşadı maç oynadıkça gollerini sıralayacaktır bu maçta da gördük ki maçtaki en ciddi pozisyonlarımızda bi şekilde o var çünkü o kumaşı var.

Onur hakkında da birşeyler söylersek evet eski performansında değil fakat onur bizim için bir kaleciden daha fazlası üç puanı onun yüzünden kaybettik diye
                      kendisini silecek değiliz en azından ben öyle bir taraftar değilim olmaya da niyetim yok.

Başta dediğim gibi bu maçı teknik taktik açıdan değerlendirmek boş muhabbet olur çünkü tamamen psikolojik sebeplerden kaybedilen bir maç yediğimiz goller ve ilk yarıdaki durgun futbolumuz bunun eseriydi.Ünal hocayı teknik taktik açıdan eleştiremem,eleştireceğim konu futbolcular neden hâlâ alanya maçından kalma gibi oynadılar üzüldüğüm nokta göztepe bizi yenmedi biz yenildik.Dün gece Trabzonsporun ölüsü göztepeden maçı alacak pozisyonlara girdiyse konsantrasyonu yüksek olsa neler yapmazdı ki.

Üzerimizdeki karamsar havayı dağıtmak için birlik olmalıyız şampiyon olup olmamak mesele değil asıl mesele bize yakışan futbolu oynamak.Futbolcular bu bilinçle her maça çıkmalı.

Yorum

• Bence Yusuf aklı başına gelene kadar bir daha kadroya alınmasın.

Yorum

• Maçı kazanmak istemeyen bir kısım futbolcu grubu vardıı sanki sahada. Takımda futbolcular arasında bir guruplaşma falanmı var acaba. Yada yönetime karşı. Bir takım daha sezon yeni başlamışken milyonlarca taraftıırının umutlarını bitirirmi ya?, 15 gün sonra bu tribün leri nasıl dolduracaksın. Nasıl para kazanacaksın. Her şeyin önüne set çeken bir puan kaybı idi göstepe maçı.

Düşünüebiliryormusunuz. Bizle alakası olmayan bir futbol ligi.

Yorum

• Bir kalecinin maçı ne kadar etkilediğini, bugünkü Arsenal–Everton maçında bir kez daha anladım.

Yorum

• Bu takımın şampiyon olamayacağını hepimiz biliyoruz da istiyoruz ki 6.hafta olmuş olumlu birşeyler izleyelim ama izleyemiyoruz.Bu gidişatta İlk 4 başarıdır. bu dengesiz ligde 3 galibiyet adamı potaya sokar ama bizim en büyük sıkıntımız umutlanmak öyle ki hemen fikstürden 3 puan yazmaya başlıyoruz. Hocanın takımı motive etmesi ama aynı zamanda teşhisi koyabilip neşteri vurması lazım. kasımpaşada kaynetti bizde kaybettik baya zor maç olacak.
                              Onur konusunda benim görüşüm; sezon başında göndermemiz gerekiyorsu. Dediği gibi yüzü eskidi eski performansıda yok. Eski olduğundan ister istemez hertürlü ayrımcılık gruplaşmada ismi iddia ediliyor. Şota döneminde ki kamp krizinden sonra dikiş tutmadı, sakatlıklar arttı.
                              2 senedir para alamıyor ama gıkını çıkarmadı deniyorda kaç senesir takımda ki en fazla maaşı alıyor aldıkları ona yeter kendi diyordu ta de kimsenin parası kalmaz diye alır elbettte parasını. Ben onurun sürekli tribüne oynama çalışmalarından bıktım. Maçtan sonra helallik iste yüzün gözün asık dur sonra instagramdan gülücükler saç. Taraftarın işi milyonlar kazanan futbolcuların keyfini yapmak mı yoksa tuttukları takımın başarılarını görmek mi. Taraftarın işi forma al bilet al maça gel destek yapmak onların işide güzel performans sergilemek. adamlık şudur budur muhabbetleri aklıma arda yı getiriyor ve iyice soğuyorum.
                              Özetle 6.hafta bitti ama ne oynadığımız belli değil hoca sabır diyor ama devre arası gelmeden ligden kopmayalım.

Yorum

• Seni affedecek yollar,bulmaktan yoruldum !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X