Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Trabzonspor 1-2 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rodallega'nın ahı var hocam.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ünal Karaman hoca felan olmadigini kanitladi bugün. Böyle berbat bir yarida oyuncu degistirmeyen hoca felan degildir. Ünal tez zamanda kovulmalidir. Takima +50% etki yapar
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Burak harikaydı.

Sent from my LEX820 using Tapatalk
        ***GeNÇ***

Yorum

• trabzonspor'un çocuğuyum ayağı yapanların hepsinden kurtulmamız lazım

Onur
          Yusuf
          Abdülkadir
          Burak
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hani amiri iyidi
            birakin kardesim
            olcay hani kotuydu
            tony girse ne yazar hepsi ayni b*k

Yorum

• Bir Göztepe kalecisine bak birde bizim kaleciye

Yorum

• Yusuf Yazıcıyı duyan var mı?

Yorum

• Ünal hoca kendi söyledi hazır değiller diye. Hazır olmayan oyuncuyu ne diye oynatırsın hoca?

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lanetlendiğimizi düşünüyorum ciddi ciddi başka bi açıklaması yok.
                    Yemin ederim benimde aklımdan bu geçiyor

Yorum

• İlerdeki 3 oyuncuyu sebebsiz yere kesemezsin arkadaş sen kimsin ya guardiola gibi alternatiflerin mi cok ?

Yorum

• bu takım kadar şanssız bi takım dünyada varsa bilelim biraz içimiz rahatlar. bu nasıl bi gudubetliktir ya. ne günah işledik arkadaş.gerçekten test yapılmalı şu barcelonalı futbolcuları bi sezon trabzon formasıyla oynasınlar şu ligde ben iddia ediyorum şampiyon olamazlar.

Yorum

• Kesinlikle bilerek kaçırdı penaltıyı Burak bey
                          Dallas Mavericks
                          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ünal hocam dakika 20 küsürde 2-0 geridesin. Oyuncu değiştirmek için kimden direktif bekliyorsun. Söyle bizde bilelim!

Yorum

• Onazi'yi çıkarmalıydı. 45 dakika bu adamı sahada tutan hocadan bir nane olmaz. Takım ölü gibi. Akbaş bomba, Onazi, Yusuf, Vahid, Burak, Abdüş rezil.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• çok ağır şeyler yazacağım ama tutuyorum kendimi. Üçtür silip silip tekrar yazıyorum. Üç yıldır şu forumda tek bir uyarı dahi almadım ama bugün bıçak kemiğe dayandı bende. Ya taraftarla dalga geçiyorlar ya da gerçekten seviyeleri bu. Bu maçı olmaz ya hadi 3-2 kazansan bile senin hocalığın bitti benim gözümde ünal karaman. Ha burak denen haini oynatmışsın ha zeki'yi.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X