Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Trabzonspor 1-2 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• STSL 6.Hafta | Trabzonspor 1-2 Göztepe | Maç Sonucu

Başarılar Trabzonspor'um.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

1-1
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

bu sene tek gerçek hedef türkiye kupasını kazanmak olmalıdır.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Evinizdeki her maçı alalım bari, deplasmanlar zor geliyor.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Maç deplasmanda olsaydı imkanı yok galip gelemezdik. Ama içeride ister istemez takımın havası farklı oluyor. Maçlar arasında çok fazla bağlantı olmadığını Alanya maçı ile bir kez daha görmüş olduk. Kayseri'ye ilk mağlubiyetini tattıran Göztepe, geçen maçta Alanya'ya kaybetti. Göztepe daha çok kenar ağırlıklı hücum planı uyguluyor. Dolayısıyla Pereira ve Novak'ın performansı bu nebzede çok önemli. Kadronun çok fazla değişeceğini sanmıyorum fakat savunmada Hosseini iyileşirse geri döner mi yoksa Mustafa ile devam mı edeceğiz soru işareti. Burak da muhtemelen kulübede başlayacaktır...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yorum

Bjk-fb maçı varken mutlak kazanmalıyız. Başka bir sonuç düşünmek istemiyorum.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Bir ileri bir gerinin ileri maçı

Yorum

yusuf'suz bir kadro istiyorum.

sosa-onazi-vahid
                  abdül-hugo-nwakaeme

gibi olabilir.

Yorum

Amiri'yi Onazi'nin yerine dene hocam, lütfen...

Özellikle deplasmanda şöyle bir şey denememek için tek bir sebep göremiyorum;

----------------------------Onur-----------------------------
                    Joao-----------Zargo-------------Hosseini-----------Novak

--------------------------Sosa-------------------------------

---------------------------Amiri-----------------------------

Abdülkadir----------------Yusuf------------------Ekuban
                    ----------------------------Nwakaeme-------------------
                    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 18.09.2018, 08:36.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Bu maçı alacağız.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Bu maç itibariyle Anthony nin kenar oyuncusuna göre çok yavaş olduğu tescillenmiş oldu. Hatta bayağı damdoy var sandım bi an. Tabii ki o kadar da kötü değil ama onun gibi kullanırsak daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Allah'a emanet
                        Joao zargo hosseini novak
                        Onazi sosa
                        Olcay Anthony amiri
                        Kim varsa

Yavaş da olsa çalım atabiliyor içeri kat edebilir pas özelliği de var ve en önemlisi yüksekten gelen topları indirme şansımız olur o bölgede. Yusuf ile abdülün iyi bir dinlenme geçirmesi gerekiyor.
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Çok analize gerek yok. Bu sene geçen seneki gibi olmaz. Rahat kazanırız.

Yorum

yusufun yerine burağı koyup başlasak ,en azından içerdeki maçlarda denenebilir .
                            hugo ile değişmeli oynayabilirler sahte 9,5 numara gibi .
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

Sezon başında puan farkı yemeyi başarıyoruz bir şekilde, insanın hevesini kursaginda bırakıyor bu takım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X