Başarılar Trabzonspor'um.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 6.Hafta | Trabzonspor 1-2 Göztepe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Maç deplasmanda olsaydı imkanı yok galip gelemezdik. Ama içeride ister istemez takımın havası farklı oluyor. Maçlar arasında çok fazla bağlantı olmadığını Alanya maçı ile bir kez daha görmüş olduk. Kayseri'ye ilk mağlubiyetini tattıran Göztepe, geçen maçta Alanya'ya kaybetti. Göztepe daha çok kenar ağırlıklı hücum planı uyguluyor. Dolayısıyla Pereira ve Novak'ın performansı bu nebzede çok önemli. Kadronun çok fazla değişeceğini sanmıyorum fakat savunmada Hosseini iyileşirse geri döner mi yoksa Mustafa ile devam mı edeceğiz soru işareti. Burak da muhtemelen kulübede başlayacaktır...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Amiri'yi Onazi'nin yerine dene hocam, lütfen...
Özellikle deplasmanda şöyle bir şey denememek için tek bir sebep göremiyorum;
----------------------------Onur-----------------------------
Joao-----------Zargo-------------Hosseini-----------Novak
--------------------------Sosa-------------------------------
---------------------------Amiri-----------------------------
Abdülkadir----------------Yusuf------------------Ekuban
----------------------------Nwakaeme-------------------En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 18.09.2018, 08:36.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu maç itibariyle Anthony nin kenar oyuncusuna göre çok yavaş olduğu tescillenmiş oldu. Hatta bayağı damdoy var sandım bi an. Tabii ki o kadar da kötü değil ama onun gibi kullanırsak daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Allah'a emanet
Joao zargo hosseini novak
Onazi sosa
Olcay Anthony amiri
Kim varsa
Yavaş da olsa çalım atabiliyor içeri kat edebilir pas özelliği de var ve en önemlisi yüksekten gelen topları indirme şansımız olur o bölgede. Yusuf ile abdülün iyi bir dinlenme geçirmesi gerekiyor.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum