Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Duricadan artık ümidi kestim
    artık mı ? adam ilk hafta dedi ben bittim diye
    ah ersun ahhhh

Yorum

• Yahu hep hikaye ya aynı terane. GS kurdu kadroyu çatır çatır oynuyor ve bence bu sene şampiyon olacak. Biz hep bahane yok uyum sorunu yok borç gırtlakta..Her kulübün borcu var. Yönetemiyoruz demiyorlar da kısaca.
      Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bunu özellikle sırf gıcıklığına söylemediyse adam değilim...
        aynen uzun uzun değinmeside bendede aynı düşünceyi oluşturdu. Bende günahını almıyayım ama ya fenerle anlaştı yada digiturkle
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Neyse verin futbolculara 3 gün izin. Hak ettiler.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Screenshot_20171015-200844_1.jpg

Yorum

• Son yılların tartışmasız en kötü defans hattı. özellikle orta göbek
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• Kongre olsun diyoruzda yerine gelecek bilgili adamda yokki. Bilgili biri olsa çevresinde çakal takımı oluyor

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• O kadar ii sabote etti ki takımı da ii denilecek adam kalmadı...Tam profesyonel y...k.

Sosa bile bitik.Kolombiyalı çetesi ( sözüm Kolombiyalılardan dışarı) diye bir şey yarattı DAEŞ'den beter...

CIA bağlantılı mı nedir y...k.

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    50 yıllık temiz mazimizin son 2 yılı rezilliklerle geçti. Bu yönetimin sabredilecek bir tarafı yok. Paçoz dedikleri Hacıosmanoğlu bile bundan yüz kat daha başarılıydı.
                    yok yok yine o zatı savunmaya girmeyin,her fırsatta bunu kolluyorsunuz,artık ne yakınlığınız var bilemiyorum ihoyla...4 senedir özellikle siz o konuda dikkat çekmeye çalışıyorsunuz...iho kim ne derse desin her anlamda bu klübün dip yapmasını sağlayan,en çok rezil eden başkandır...ama bu usta da aşağı değil onu biliyoruz o ayrı konu...tekrar diyorum istediğiniz kadar iho yu savunmak için buraya yazın iho tarihteki en kötü yönetimi gösterdi, bu değişmeyecek,bunu herkes biliyor...

Yorum

• katarlılara satma şansımız var mi takımı ?

Yorum

• Kendi sahamızda 3-0 dan maç vermek ve bugünkü 6-1lik skor utanç kaynağı değil mi zamanında Şenol hoca bunları yaşatsaydı neyse bize bazen müstahak bazı şeyler. Umarım yabancı hoca gelir. Yerli hoca tükettik daha gelmesin

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ersun gider gitmesine de , bu kulübün ilk sorunu siyasettir. Usta'dan sonra yine siyasetle içli dışlı bir adam başkan olursa aynı senaryoyu yine yaşarız.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada Burak Yılmaz'ı çok severim ama sakatlığı sebebiyle fedakarlık yapacağım derken takıma zarar veriyor. Bir kişi eksik oynuyoruz sahada. Henrique 20 tane koşu yaptı savunmayı yıprattı. Yumlu ile Caner eli belinde maç oynadı resmen adamlar yorulmadılar bile. Rodallega formdayken sakat adamı oynatmanın oldukça yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu adam sakatsa ameliyat olsun, aynı şey kaleci Onur için de geçerli.

Fedakarlık yaptıklarını düşünürken takıma zarar veriyorlar.

Bu takımın başında bir teknik direktör vardı sanırım(?)
                            Oyuncu sakat veya formsuz olabilir. Burada teknik direktör devreye girip hak edeni oynatacak.
                            Ama bizim başımızdaki şahıs 33-34 senedir şampiyon olamıyoruz derken asıl işini yapmayı unutuyor.
                            Ersun Yanal'ın bu takımı sahiplenmediğini konuşma dilinden kolaylıkla anlayabiliyoruz.
                            Her sözünde Trabzonspor'dan ''SİZ'' diye bahsediyor. Geldiğinden beri nadiren ''BİZ'' kelimesini kullandı.
                            Böyle bir adamın Trabzonspor'u hak ettiği yere ulaştırabileceğini düşünmüyorum.
                            Söz bitti, bıcak kemiğe dayandı.

Yorum

• İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              katarlılara satma şansımız var mi takımı ?
                              toprak olarak satmaya başladık yakında otomatikmen takımda onların olur merak etme hocam

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Durica harika bir defans oyuncusu ama
                                Yaş ve geçen sene sakatlıktan sonra bitmiş

Ama bunu bu td göremiyor mu arkadaş

Uğur nerde

Biktim ya ts tarihinin en iyi kadrolarından biri

Bunların elinde rezil oluyor

Uğuru harca okay gibi pas hatası kötü huyu olan yolcuyu defans oynat
                                Yusuf 20 me öylemi alın size 20 me

Yusufuda yiyecek bu iş bilmezler yazıklar olsun

Castillo gibi bongonda gibi adamların var gidiyorsun volkanı oynatiyorsun

Yusuf abdülkadir gibi iki genç oyuncuyu 11 alıyorsun birini al birini sok

Burak milli maçta bitik olduğu ortada rode oynatma sakın gol atar
                                Bakarsın Allah korusun

Ya ne bileyim bir maç izleyim dedim

Allah belâlarını versin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X