İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor
Daraltma
X
-
Bekle daha adamlar soyunma odasına gitmediler. Güzelce bir duş alsınlar, enerji harcadılar o kadar bir şeyler içip iki müzik dinlesinler gelirler röportaja istiyorlarsa ama bu sonuçtan sonra oynamayanlardan birileri, taraftarı umursamayacak Hubocan gibi yabancı biri veya Abdülkadir falan gelir. Burak Olcay falan sanmıyorum geleceğini.İlk olarak Oxychen tarafından gönderildiYa şu amk Bein'inde bizim maç sonu röpörtajlarımızın hiç yayınlandığına denk geldiniz mi? Hemen başka maça bağlanıyor amına koduklarım.( ゚д゚)
Yorum
-
Geç kaldık alanya maçımdan sonra bu iş bitmişti çoktan yeni teknik direktör 3 hafta da takımı biraz tanırdı. Milli arayı da değerlendiremedik yazıklar oşsınİlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakem de acıdı takımın haline.
bu sezon bitti arkadaşlar, evinde iki maçta 10 gol yemiş bir takımın sezonun kalanında rekabetin içinde olması beklenebilir bir durum değil.
ersun gitti artık. gram haysiyeti olan adam bu maçtan sonra basının karşısına çıkmaz, çıksa da özür diler, bırakır gider. en azından o kadar haysiyeti olduğunu umuyorum. bu takımın bu hale gelmesindeki temel sorumlu ersun yanal'dır. yönetim gak dediği yerde ekmek guk dediği yerde su misali, ne istediyse yerine getirmeye çalıştı bu adamın. helal olsun, vardıysa gizli bir ajandası, harfiyen uyguladı, sezonun ilk yarısının yarısı olmadan hayallerimize noktayı koydu.
yönetim bu akşama yeni hocayı açıklamayacaksa onlar da fazla uzatmasın artık bu işi. yaptıkları harcamalar ve alınan skorlar yan yana konulunca zaten şu zamana kadar durum hezimetti, bu akşam çileği de kondurdular hezimet pastasının üzerine.
şunu açık açık söylemek istiyorum. Trabzonspor takımının oyuncu kadrosu bu ligde her türlü rekabet edebilecek, kendi ölçeğinde başarı yakalayabilecek potasiyele ve kaliteye sahip. takımı bu hale getiren teknik direktörün saçma oyun anlayışı, hatalı oyuncu tercihleri ve oyuncu seçiminde yaptığı çifte standarttır. bu hatalar üst üste tekrarlaması ve Trabzonspor tarihinde alınmamış skorların ortaya çıkmasına rağmen görev başındaki teknik direktörün arkasında duran yönetim de en az onun kadar suçludur, hesabını kongrede vermelidir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim. Tamam rezalet savunma hattımız var, pozisyon almayı, takım savunması yapmayı, alan kapatmayı bilmiyorlar burası doğru. Ama kurbanınız olayım şu Onur en son ne zaman bir tane top çıkardı yahu. Adam her pozisyonda kaleyi boşaltıyor tamamen. Allah aşkına bir tane top çıkar da şu takımı oyunda tut bir kere. Devre biterken o çaprazdan o açıdan kapat tut şu topu. Onu tutamadın yan topu rahat alabilecekken yumrukluyorsun topu adam vuruyor üst direkten dönüyor. Son gol keza öyle üzerine gelen topu içeriye alıyor.
Kimse kusura bakmasın rezalet skorda savunmanın ne kadar suçu varsa en az o kadar da kalecinin suçu var. Hiçbir şey yapmıyor haftalardır.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Adamlar oynamadan 6 tane atti harbiden oynasalar 10 olurduİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Puan kaybı yaşamadılar. Vurup geçtiler.İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuan kaybı yaşamayız. Vurur geçeriz.FxY
Yorum
-
ideolojiİlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar durumun ne olduğunu anlamak için şok edici sözler mi söylemek lazım gelir? Son birkaç yıldır Trabzonspor'da olanları görmemek için ya ağır partizan olmak lazım ya da süzme geri zekalı!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum