Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başarısız olabilirsin
    istediklerin olmamış olabilir
    rezil skorlar alabilirsin
    efendice istifa edip takımın önünü açarsın
    kovulmayı bekleyip tazminat koparmaya çalışmak net şerefsizliktir.

işte biz camia olarak neyi kaybettik biliyor musunuz?
    KARAKTER denilen o kavramı.
    bu takımın karakterini mahvettiler
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Kontrolsüz güç, güç değildir.

Yorum

• Takımdaki ( tümü dahil) futbolcular en suçsuzu...

Kızın başını ( tüm bayanlardan özür dileyerek) serbest bırakırsan ya davulcu ya zurnacıya....

Peki hırsızın hiç mi suçu yok...Var tabi. Gözü tok!

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          katarlılara satma şansımız var mi takımı ?
          onlarında isi gücü yok bizi alacaklar zaten.

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok yok yine o zatı savunmaya girmeyin,her fırsatta bunu kolluyorsunuz,artık ne yakınlığınız var bilemiyorum ihoyla...4 senedir özellikle siz o konuda dikkat çekmeye çalışıyorsunuz...iho kim ne derse desin her anlamda bu klübün dip yapmasını sağlayan,en çok rezil eden başkandır...ama bu usta da aşağı değil onu biliyoruz o ayrı konu...tekrar diyorum istediğiniz kadar iho yu savunmak için buraya yazın iho tarihteki en kötü yönetimi gösterdi, bu değişmeyecek,bunu herkes biliyor...
            Kimseyi savunmaya çalıştığım yok, bu rezilliklerin onda birini yaşamadık onun döneminde her ne kadar kötü yönettiysede.
            Bugün olanlar rezalet değil namussuzluk şerefsizlik, iki paralılıktır.
            Bugün olanlara 25 yıldır sağlıklı takip ettiğim kulübün en kötü döneminde bile şahit olmadım.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• uğur bir hata yaptı diye adamı harcayan Ersun. Durica, Akbaş, Okay babanın oğulları heralde

Yorum

• Caner görünce kıskandım adam tam atletik bizimkilere bak bir de uğur okay akbaş bak birde camera bak

Bezduuuuuum yaaaaa

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  50 yıllık temiz mazimizin son 2 yılı rezilliklerle geçti. Bu yönetimin sabredilecek bir tarafı yok. Paçoz dedikleri Hacıosmanoğlu bile bundan yüz kat daha başarılıydı.
                  İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimseyi savunmaya çalıştığım yok, bu rezilliklerin onda birini yaşamadık onun döneminde her ne kadar kötü yönettiysede.
                  Bugün olanlara 25 yıldır sağlıklı takip ettiğim kulübün en kötü döneminde bile şahit olmadım.
                  Fatih, bu adamı ısıtıp ısıtıp önümüze sunma. Bu adamın da ne haltlar yediğini hepimiz gördük.
                  İ.Hacıosmanoğlu'nun kurduğu takıma devre arasında M. Demir takviyesi yapıldı ama 5-6-7 leri gördük!
                  Bu kadroyu kuran kimdi? Konuşuyorsunuz ama biraz bu adama yontarak konuşuyorsunuz.
                  Bırakın artık, şu adamı her laf arasına sıkıştırıp bunlardan daha iyiydi demeyin.
                  Antipatik oluyor.
                  En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 15.10.2017, 20:23.

Yorum

• Bugün stadın her yerinde taraftar kavgası vardı.insanlar ne yapsın

Yorum

• Allah vere de rezilliğin üstünü bi kürek kumla kapatmak için kadro dışı saçmalıklarına girişmeseler
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Ya karşımızda Messi Suarez Neymar üçlüsü yok. Durica gibi ağır bir adamı orta sahaya kadar yaklaştırırsan rakibin hızlı adamları vurur vurur geçer. Mertesackher de ağır ama yıllarca üst düzey futbol oynadı. Elindeki malzemeye göre oynarsan sorun kalmaz. Forvetinde Jan Koller olup savunma arkası derin top atan takım gibiyiz. Her pozisyonda oynayan iyi oyuncularımız var bunu oynatacak iyi bir hocamız da olursa hala Türkiye Kupası için geç değil.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Ahlak eksikliği varsa bunlar oluyor. Bu noktaya yoğunlaşmak lazım
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kafam yerinde olsa şu ihoyla ilgili mesajlarınızı flood yapar şuraya koyardım ama en az bir saat sürer...rezillik konularına katılıyorum nasıl bundan önce iho rezil ettiyse her anlamda şimdi de aynen devam ediliyor...

Yorum

• Iho yu ustayi karsilastirmak absurd ..iho kotu bir baskan miydi her anlamiyla evet peki usta kotu bir baskan mi hayir her anlamiyla rezil!!! Yasamadigimiz tek rezillik kalmadi birde kume dusururse bizi tuy dikecek..ruyamizda gorsek inanmayacagimiz skorlar sonuclar icerde disarda tarihi kepalezikler trabzonspor tarihine gelmis gecmis en kotu baskan simdiye kadar ..daha kotusu olur mu derseniz buyuk konusmam artik ihodan beteri gelmez diyordum aha sonuc ortada..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• dünyanın en kötü teknik adamını getirin yada hiç teknik adam olmadan takım sahaya çıksın bu takım yine 6 gol yemez yada 3-0 dan 4-3 maçı vermez. demek ki burada teknik adamdan başka işler var. ha e.y. hayranı da değilim. gönderilmesi gerekir diyorum ama bu skorların altında sadece teknik direktör hatası olduğuna da inanmıyorum.

başkanı eleştirelim. ama bir dakika. sezon başı bu başkanı göklere çıkarmadık mı? kimse sponsor olmuyorken kendi şirketini sponsor yapmadı mı? siyaset diyorsunuz da, siyasete girmeyen iş adamı mı var? hadi diyelim siyasete hiç girmeyen birini getirdik siyaset seni rahat mı bırakacak?

oyuncuların niyetinden şüphem var açıkcası.
                                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X