Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dizilim değişik olmus ama bence de bu hafta oynaması gereken kadro bu.

ama hoca okay ı stoper,hubocan ı sol bek oynatır.Castillo yerine de olcay oynar.

Yorum

• onur
      joe okay durica hubocan
      sosa bero
      abdulkadir yazıcı olcay
      burak

kadro boyle olur.

Yorum

• abdulkadir ve yazıcı birlikte oynadığında takımın mücadele gücü çok eksiliyor..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abdulkadir ve yazıcı birlikte oynadığında takımın mücadele gücü çok eksiliyor..
          Tam tersi. Çok iyi anlaşıp inanılmaz yardımlaşıyorlar. Topun bizde kalmasını sağlıyorlar. İyi de pres yapıyorlar. İkisi de sahada olmalı

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tam tersi. Çok iyi anlaşıp inanılmaz yardımlaşıyorlar. Topun bizde kalmasını sağlıyorlar. İyi de pres yapıyorlar. İkisi de sahada olmalı
            son maçlarda yediğimiz golleri bir daha izleyin isterseniz.. özellikle yazıcı sadece gözüyle takip ediyor rakipleri..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak son_mesaj tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dizilim değişik olmus ama bence de bu hafta oynaması gereken kadro bu.

ama hoca okay ı stoper,hubocan ı sol bek oynatır.Castillo yerine de olcay oynar.
              Hoca böyle oynatmaz orası kesin

Ben yılların fmcisi olarak 4132'den vazgeçmem o yüzden ara ara atarım bu kadroyu

Yoksa oynatılacağından değil

Yorum

• Gayse kazandıktan sonra maçın pek bir önemi de kalmadı heves zaten fazla yoktu tüm gitti...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Basaksehir, Galatasaray ve Beşiktaş şuan daha yakın şampiyonluğa.
                  Biz bu sene ilk 3 içinde bitirelim sezonu kimse mutsuz olmaz. Ki 3 hafta sonra planlar değişebilir. Ben bugun Konyanin kaybetmeyecegini düşünüyorum.
                  Gecen hafta topa vuramaz bizim futbolcular diyen sizdiniz dimi hocam. Bjk maçından önce. Yanlis hatırlamıyorum herhalde.
                  Anlamışsınızdır umarim maç seçen futbolcuların kulaklarinin çekildiğini.
                  Fenerle biz geriden gelerek bu yarista sonuna kadar oluruz.
                  Bir de bu arada kimse puan farkını actirtmaz. Bu aksam kıyım olursa cincona şaşırmayın. Tff'de Feto yapılanması da dağıtıldı. Cinconun en güçsüz dönemi budur Tff kadrosu olarak yüz yıllık tarihinde.
                  Bence lig bitmeyecek bu federasyonla ya hayırlısı bakalım.
                  Izleyelim görelim hep beraber ☺

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Evet bendim söyleyen

Bazen sitem olması adına istemediklerimi olacakmış gibi resmederim

Açıkçası Beşiktaşın atibası oğuzhanı q7si yokken ki atiba olmasın yeterdi bilinçaltı temizlenmiş ts bjkyi silmeliydi

Gençleri gördük bu hafta

Dünyanın en güzel insanıdır Şenol Güneş

Ama toptan anlamaz diyen de bendim oturur on tane adamı potansiyelinin üstüne getirir ama sahaya taktik veremez

Ersun Hoca da tam tersidir oyunu okuyamaz gibi gözükse de takıntıları var onlardan vazgeçemiyor

Yoksa taktik kondisyon bizim takımda on numara idi bjk maçında

Ama motivasyon açısından zayıftır Ersun Hoca

BJK maçında aslında dediğim oldu

Beşiktaş normal şartlarda bizim ceza sahamıza gelememeliydi ama adamlar 3-1 alıyorlardı maçı

Bu maçta da Akhisar bir kaza golü bulsa duvarlar düşer

Türkiyede hocalık motivasyon üzerine kurulu

Bak sergene her gittiği takıma parayı bastırıyor yönetimle takımlar coşuyor sonra yine eski haline dönüyorlar

Niye

Motivasyon kayboluyor

Türkiyede bunu yapan hoca oluyor haaaaa bir de taktikten biraz anlıyorsa avcı falan ooooo çok iyi hoca

Bizim takım kalite olarak ligin çok üstünde ama lanet fikstürden dolayı o motivasyonu kaybetti

Dünün yetmesi gs motivasyonu sağladı ve bak gör herkesi del geç yapacaklar

Senin tam tersini düşünüyorum

Fikstür gsyi ne yazık ki takım yaptı

Şimdi de bizi mahvetti

İlk üç olsa keşke

Hatta ikincilik şart ama kanımca ilk dört bile zor

Hayırlısı

Yorum

• 8.haftada fark 15 i geçti heralde ersun yanal bu maçı yensek bile istifa etsin
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet bendim söyleyen

Bazen sitem olması adına istemediklerimi olacakmış gibi resmederim

Açıkçası Beşiktaşın atibası oğuzhanı q7si yokken ki atiba olmasın yeterdi bilinçaltı temizlenmiş ts bjkyi silmeliydi

Gençleri gördük bu hafta

Dünyanın en güzel insanıdır Şenol Güneş

Ama toptan anlamaz diyen de bendim oturur on tane adamı potansiyelinin üstüne getirir ama sahaya taktik veremez

Ersun Hoca da tam tersidir oyunu okuyamaz gibi gözükse de takıntıları var onlardan vazgeçemiyor

Yoksa taktik kondisyon bizim takımda on numara idi bjk maçında

Ama motivasyon açısından zayıftır Ersun Hoca

BJK maçında aslında dediğim oldu

Beşiktaş normal şartlarda bizim ceza sahamıza gelememeliydi ama adamlar 3-1 alıyorlardı maçı

Bu maçta da Akhisar bir kaza golü bulsa duvarlar düşer

Türkiyede hocalık motivasyon üzerine kurulu

Bak sergene her gittiği takıma parayı bastırıyor yönetimle takımlar coşuyor sonra yine eski haline dönüyorlar

Niye

Motivasyon kayboluyor

Türkiyede bunu yapan hoca oluyor haaaaa bir de taktikten biraz anlıyorsa avcı falan ooooo çok iyi hoca

Bizim takım kalite olarak ligin çok üstünde ama lanet fikstürden dolayı o motivasyonu kaybetti

Dünün yetmesi gs motivasyonu sağladı ve bak gör herkesi del geç yapacaklar

Senin tam tersini düşünüyorum

Fikstür gsyi ne yazık ki takım yaptı

Şimdi de bizi mahvetti

İlk üç olsa keşke

Hatta ikincilik şart ama kanımca ilk dört bile zor

Hayırlısı
                      Maalesef durum ona doğru gidiyor.
                      Hocalar hakkındaki yorumlarınıza imza atarım.
                      Bu yil Gs rüzgarı arkasına aldı maalesef ama 3 te 3 ile cok başka şeyler konuşuruz yine de.
                      Bize kolay maç yok..

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Geçti artık o işler lig bitti Ersun sağolsun. Teşekkür ediyoruz kendisine. 8.hafta fark 15 siz hala kadro kuruyorsunuz. Gerçi yarınki maçı da alamaz bunlar çünkü biz gelişen bi takımız bi on sene beklemek lazım galiba, bu arada stada seyirci falan gelmez bu saatten sonra fazla bekleme bay vizyon Usta. Her sene aynı haltı yiyoruz ulan yüz kere yazdık stoper alın şu takıma diye ama yok geçen sene de aynı boku yediler zekilerle akbaşlarla sağ sol bek yaptılar sonra bir dönemde sadece 18 puan alınca götleri alev aldı da transfer yaptılar. Her sene aynı bok hadi şimdi kumda oynayın bakalım. Yarın yensen ne olur yenmesen ne olur
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• atı alan üsküdarı geçti yazıklar olsun şu kadro dah 8.haftada tarihi fark yedi. ersunun son günü olur gider kurtuluruz
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçti artık o işler lig bitti Ersun sağolsun. Teşekkür ediyoruz kendisine. 8.hafta fark 15 siz hala kadro kuruyorsunuz. Gerçi yarınki maçı da alamaz bunlar çünkü biz gelişen bi takımız bi on sene beklemek lazım galiba, bu arada stada seyirci falan gelmez bu saatten sonra fazla bekleme bay vizyon Usta. Her sene aynı haltı yiyoruz ulan yüz kere yazdık stoper alın şu takıma diye ama yok geçen sene de aynı boku yediler zekilerle akbaşlarla sağ sol bek yaptılar sonra bir dönemde sadece 18 puan alınca götleri alev aldı da transfer yaptılar. Her sene aynı bok hadi şimdi kumda oynayın bakalım. Yarın yensen ne olur yenmesen ne olur
                            İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            atı alan üsküdarı geçti yazıklar olsun şu kadro dah 8.haftada tarihi fark yedi. ersunun son günü olur gider kurtuluruz
                            Yarin yendin mi Bjk ile puan farki 2.
                            Onlar sizin kadar kan kusmadi.
                            Hepimizin heyecani gitti de.
                            Yapacak birsey yok.
                            Tek başına cincon götürecek ligi gibi gözüküyor.
                            Hedef ilk 3 olmali artık.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• fikstür bence de bizi mahvetti gs'yi adam etti. alanya maçının kaybedilmesinin bir özürü olamaz ama bu kadar kötü durumda olmak zorunda değildik. şu anda öyle bir pozisyondayız ki yarınki maçta futbolcularımızın akılları varsa dizleri titrer. puan kaybı olursa mahvoluruz. farklı galip gelirsek de özgüven yerine gelir. keşke şöyle bir takıma 6-7 atsak da herkes olayın bir farkına varsa. bence bu potansiyelimiz var ama o kadar çabuk motivasyonunu kaybediyor ki takım. beşiktaş maçı muazzamdı ben yıllardır trabzonspor'u bu kadar kararlı görmedim. golleri yedikten sonra dahi bir dakika bile motivasyon konsantrasyon kaybetmedi futbolcular. öyle bir hazırlanmışlar ki 90 dakika gurur duydum oynadığımız futboldan. zaten öyle kaybetsek maçlarımızı kimse itiraz etmez. alanya maçındaki ruhsuzları bir daha görmek istemiyorum.

aynı hafta hem kucka hem okay hem onazi'nin sakatlanması büyük şanssızlık. özellikle onazi'nin oynamasını isterdim. takımı adam eden gizli bir katkısı var gibi düşünmeye başladım.

onur
                              per. hubo dur mas
                              bero sosa
                              abdüş yusuf olcay
                              burak

yahut gözünü karartsın

onur
                              per hubo durica mas
                              sosa yusuf
                              abdüş rodallega olcay
                              burak

sosa'yla yusuf'un mücadele gücü yüksek bence sırıtmazlar. yusuf milli takımda oyundan çıktı milli takım dağıldı.

Yorum

• sampiyonluk zaten olma sansı yok 3 4 olmalıyız seneye avrupada olmalıyız bir sekilde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X