Basaksehir, Galatasaray ve Beşiktaş şuan daha yakın şampiyonluğa.
Biz bu sene ilk 3 içinde bitirelim sezonu kimse mutsuz olmaz. Ki 3 hafta sonra planlar değişebilir. Ben bugun Konyanin kaybetmeyecegini düşünüyorum.
Gecen hafta topa vuramaz bizim futbolcular diyen sizdiniz dimi hocam. Bjk maçından önce. Yanlis hatırlamıyorum herhalde.
Anlamışsınızdır umarim maç seçen futbolcuların kulaklarinin çekildiğini.
Fenerle biz geriden gelerek bu yarista sonuna kadar oluruz.
Bir de bu arada kimse puan farkını actirtmaz. Bu aksam kıyım olursa cincona şaşırmayın. Tff'de Feto yapılanması da dağıtıldı. Cinconun en güçsüz dönemi budur Tff kadrosu olarak yüz yıllık tarihinde.
Bence lig bitmeyecek bu federasyonla ya hayırlısı bakalım.
Izleyelim görelim hep beraber ☺
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bendim söyleyen
Bazen sitem olması adına istemediklerimi olacakmış gibi resmederim
Ama toptan anlamaz diyen de bendim oturur on tane adamı potansiyelinin üstüne getirir ama sahaya taktik veremez
Ersun Hoca da tam tersidir oyunu okuyamaz gibi gözükse de takıntıları var onlardan vazgeçemiyor
Yoksa taktik kondisyon bizim takımda on numara idi bjk maçında
Ama motivasyon açısından zayıftır Ersun Hoca
BJK maçında aslında dediğim oldu
Beşiktaş normal şartlarda bizim ceza sahamıza gelememeliydi ama adamlar 3-1 alıyorlardı maçı
Bu maçta da Akhisar bir kaza golü bulsa duvarlar düşer
Türkiyede hocalık motivasyon üzerine kurulu
Bak sergene her gittiği takıma parayı bastırıyor yönetimle takımlar coşuyor sonra yine eski haline dönüyorlar
Niye
Motivasyon kayboluyor
Türkiyede bunu yapan hoca oluyor haaaaa bir de taktikten biraz anlıyorsa avcı falan ooooo çok iyi hoca
Bizim takım kalite olarak ligin çok üstünde ama lanet fikstürden dolayı o motivasyonu kaybetti
Dünün yetmesi gs motivasyonu sağladı ve bak gör herkesi del geç yapacaklar
Senin tam tersini düşünüyorum
Fikstür gsyi ne yazık ki takım yaptı
Şimdi de bizi mahvetti
İlk üç olsa keşke
Hatta ikincilik şart ama kanımca ilk dört bile zor
Hayırlısı
Maalesef durum ona doğru gidiyor.
Hocalar hakkındaki yorumlarınıza imza atarım.
Bu yil Gs rüzgarı arkasına aldı maalesef ama 3 te 3 ile cok başka şeyler konuşuruz yine de.
Bize kolay maç yok..
Geçti artık o işler lig bitti Ersun sağolsun. Teşekkür ediyoruz kendisine. 8.hafta fark 15 siz hala kadro kuruyorsunuz. Gerçi yarınki maçı da alamaz bunlar çünkü biz gelişen bi takımız bi on sene beklemek lazım galiba, bu arada stada seyirci falan gelmez bu saatten sonra fazla bekleme bay vizyon Usta. Her sene aynı haltı yiyoruz ulan yüz kere yazdık stoper alın şu takıma diye ama yok geçen sene de aynı boku yediler zekilerle akbaşlarla sağ sol bek yaptılar sonra bir dönemde sadece 18 puan alınca götleri alev aldı da transfer yaptılar. Her sene aynı bok hadi şimdi kumda oynayın bakalım. Yarın yensen ne olur yenmesen ne olur
KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Geçti artık o işler lig bitti Ersun sağolsun. Teşekkür ediyoruz kendisine. 8.hafta fark 15 siz hala kadro kuruyorsunuz. Gerçi yarınki maçı da alamaz bunlar çünkü biz gelişen bi takımız bi on sene beklemek lazım galiba, bu arada stada seyirci falan gelmez bu saatten sonra fazla bekleme bay vizyon Usta. Her sene aynı haltı yiyoruz ulan yüz kere yazdık stoper alın şu takıma diye ama yok geçen sene de aynı boku yediler zekilerle akbaşlarla sağ sol bek yaptılar sonra bir dönemde sadece 18 puan alınca götleri alev aldı da transfer yaptılar. Her sene aynı bok hadi şimdi kumda oynayın bakalım. Yarın yensen ne olur yenmesen ne olur
atı alan üsküdarı geçti yazıklar olsun şu kadro dah 8.haftada tarihi fark yedi. ersunun son günü olur gider kurtuluruz
Yarin yendin mi Bjk ile puan farki 2.
Onlar sizin kadar kan kusmadi.
Hepimizin heyecani gitti de.
Yapacak birsey yok.
Tek başına cincon götürecek ligi gibi gözüküyor.
Hedef ilk 3 olmali artık.
fikstür bence de bizi mahvetti gs'yi adam etti. alanya maçının kaybedilmesinin bir özürü olamaz ama bu kadar kötü durumda olmak zorunda değildik. şu anda öyle bir pozisyondayız ki yarınki maçta futbolcularımızın akılları varsa dizleri titrer. puan kaybı olursa mahvoluruz. farklı galip gelirsek de özgüven yerine gelir. keşke şöyle bir takıma 6-7 atsak da herkes olayın bir farkına varsa. bence bu potansiyelimiz var ama o kadar çabuk motivasyonunu kaybediyor ki takım. beşiktaş maçı muazzamdı ben yıllardır trabzonspor'u bu kadar kararlı görmedim. golleri yedikten sonra dahi bir dakika bile motivasyon konsantrasyon kaybetmedi futbolcular. öyle bir hazırlanmışlar ki 90 dakika gurur duydum oynadığımız futboldan. zaten öyle kaybetsek maçlarımızı kimse itiraz etmez. alanya maçındaki ruhsuzları bir daha görmek istemiyorum.
aynı hafta hem kucka hem okay hem onazi'nin sakatlanması büyük şanssızlık. özellikle onazi'nin oynamasını isterdim. takımı adam eden gizli bir katkısı var gibi düşünmeye başladım.
onur
per. hubo dur mas
bero sosa
abdüş yusuf olcay
burak
yahut gözünü karartsın
onur
per hubo durica mas
sosa yusuf
abdüş rodallega olcay
burak
sosa'yla yusuf'un mücadele gücü yüksek bence sırıtmazlar. yusuf milli takımda oyundan çıktı milli takım dağıldı.
Yorum