Yahu hep hikaye ya aynı terane. GS kurdu kadroyu çatır çatır oynuyor ve bence bu sene şampiyon olacak. Biz hep bahane yok uyum sorunu yok borç gırtlakta..Her kulübün borcu var. Yönetemiyoruz demiyorlar da kısaca.
50 yıllık temiz mazimizin son 2 yılı rezilliklerle geçti. Bu yönetimin sabredilecek bir tarafı yok. Paçoz dedikleri Hacıosmanoğlu bile bundan yüz kat daha başarılıydı.
yok yok yine o zatı savunmaya girmeyin,her fırsatta bunu kolluyorsunuz,artık ne yakınlığınız var bilemiyorum ihoyla...4 senedir özellikle siz o konuda dikkat çekmeye çalışıyorsunuz...iho kim ne derse desin her anlamda bu klübün dip yapmasını sağlayan,en çok rezil eden başkandır...ama bu usta da aşağı değil onu biliyoruz o ayrı konu...tekrar diyorum istediğiniz kadar iho yu savunmak için buraya yazın iho tarihteki en kötü yönetimi gösterdi, bu değişmeyecek,bunu herkes biliyor...
Kendi sahamızda 3-0 dan maç vermek ve bugünkü 6-1lik skor utanç kaynağı değil mi zamanında Şenol hoca bunları yaşatsaydı neyse bize bazen müstahak bazı şeyler. Umarım yabancı hoca gelir. Yerli hoca tükettik daha gelmesin
Ersun gider gitmesine de , bu kulübün ilk sorunu siyasettir. Usta'dan sonra yine siyasetle içli dışlı bir adam başkan olursa aynı senaryoyu yine yaşarız.
Bu arada Burak Yılmaz'ı çok severim ama sakatlığı sebebiyle fedakarlık yapacağım derken takıma zarar veriyor. Bir kişi eksik oynuyoruz sahada. Henrique 20 tane koşu yaptı savunmayı yıprattı. Yumlu ile Caner eli belinde maç oynadı resmen adamlar yorulmadılar bile. Rodallega formdayken sakat adamı oynatmanın oldukça yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu adam sakatsa ameliyat olsun, aynı şey kaleci Onur için de geçerli.
Fedakarlık yaptıklarını düşünürken takıma zarar veriyorlar.
Bu takımın başında bir teknik direktör vardı sanırım(?)
Oyuncu sakat veya formsuz olabilir. Burada teknik direktör devreye girip hak edeni oynatacak.
Ama bizim başımızdaki şahıs 33-34 senedir şampiyon olamıyoruz derken asıl işini yapmayı unutuyor.
Ersun Yanal'ın bu takımı sahiplenmediğini konuşma dilinden kolaylıkla anlayabiliyoruz.
Her sözünde Trabzonspor'dan ''SİZ'' diye bahsediyor. Geldiğinden beri nadiren ''BİZ'' kelimesini kullandı.
Böyle bir adamın Trabzonspor'u hak ettiği yere ulaştırabileceğini düşünmüyorum.
Söz bitti, bıcak kemiğe dayandı.
Yorum