Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stat çevresi tam bitmediği için biraz çamur içinden geçtik stata girdik. İçerisi müthişti maç hiç bitmesin istedim
    2. yarıyı locaların koltuklarında izledik arkamızdaki loca satılmamış henüz boştu, televizyon açık olduğu için pozisyonların tekrarını ordan izledik

Yorum

• Bursa maçından sonrada aynı görüşteydim,takım şampiyon olabilecek bir olgunlukta oynuyor,yıllarca birlikte oynayan va şampiyonluklar kazanmış takım havası veriyor,tribünde izlerken daha iyi anlıyorsun bu olayı.

Uğur ve Onazi'nin yerine daha iyi iki takviye ile seneye çok rahat zirve yarışına girebiliriz.
      Bero'nun oynaması için nasıl bir çözüm bulunacak merak ediyorum.
      Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• ekici ekici. Ne denli ihaneti kafana koymuşsan bu takımın el freniymişin.
        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Ekici'nin azıcık kafası çalışsa şu takımla seneye şampiyonluğa oynar..
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ekici'nin azıcık kafası çalışsa şu takımla seneye şampiyonluğa oynar..
            Onun takıma dahil edilmesi gibi bir hata yapılmamalı
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Harika bir maçtı tarihe tanıklık ettiğim için gururluyum
              Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Beyler şu gif'in kendi linkini nasıl bulabilirim? Twiti istemiyorum sadece gif lazım.

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekici'nin azıcık kafası çalışsa şu takımla seneye şampiyonluğa oynar..
                  Ekici yi gram aramıyor bu takım, bizim orta saha başta olmak üzere sağlam 3 4 transferden sonra herşey iyi olacak Allah ın izniyle.

Yorum

• Güray attı
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Güray acımadı
                      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Guray yazdi

Yorum

• Takim müthiş istekliydi, arzuluydu. Tam istedigimiz kıvamda bir mucadele oldu. Rakibe her yerde en az 2 kisi ile bastik, cok zorladik.
                          Onur: pek is dusmedi.
                          Pereria:müthiş.
                          Uğur:seneye yerine adam lazim, mucadelesi iyiydi.
                          Duruca:insan olamaz.
                          Mas:muthis, cok hirsli, ins boyle devam eder.
                          Onazi:bugun iyiydi, iyi kosuyor, basiyor ama biraz daha güçlü olmali ve pas tercihleri daha net olmali. Yerine daha guclu ve tecrubeli biri sart.
                          Okay:genelde begenmem ama bugun cok istekliydi, rakibi cok zorladi bravo.
                          Yazici:masallah.
                          Olcay:helal olsun, tam bir cigersiz.
                          Castillonceki maclara nazaran ceza sahasi etrafina ve icine cok girdi, cok iyi mac cikardi, ins devam eder.
                          Ndoye: benim adamim. Kesinlikle cok faydali.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Güzel bir maçtı, tarihe tanıklık ettiğim için mutluyum, gururluyu. İyiki Trabzonsporluyum. Bu arada hatıra bilet alamadım. fazla olupta Hediye etmek isteyen varsa beklerim

Yorum

• Şükürler olsun muhteşem top oynadık. Herkes çok istekliydi, hırslıydı.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Reyiz sende üzgünsün özevlatlar teker teker gidiyor
                                yok üzülmüyorum.

varsa desteklerim yüreği de desteklerim

hocası oynatırsa oynar baltalamayın derim daha iyisi gelirse o oynar aslolan TRABZONSPORDUR derim önceki yazılarım da bellidir

ama oynuyor oynatılıyorsa ve haksızlık ve çöp muamelesi yapılırsa yapılırsa sonuna kadar da desteklerim.

hiç değişmemiştir Ersunu ilk geldiğinde MRA yı Vahidi Ş,mdi yine Ersunu göndermeyin istikrarlı olun dedim hep aksini bulan buraya getirebilir.

mesele başkadır ŞENOLUdesteklerim mesela . Trabzonspor tarihinden gelenler le vardır ve son zamanlarda ilkesiz yönetilmekte idi. muhalif ilkesizlikte diz boyu vs.

ama bir oyuncu TRABZONSPOR FORMASI GİYİYORSA ASLA KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ DAVRANMAM ve buna asla izin vermem

öz evlat meselesine gelince hakeden oynar ve bu takım özevlatlar çoğunlukta oılabildiğinde başardı yine öyle olacaktır. maddi manevi birtakım ek kazanımlar vardır bu fikrimde değişmez.. YUSUF ÖZ EVLAT DEĞİLMİ SİZCE GİBİ. ASLINDA KONU DERİNDE BEN ARTIK ANLATMAKTAN YORGUNUM. ŞU CÜMLENİZ BİLE YANLIŞ ANLAŞILMANIN TEZAHÜRÜ

SON OLaRAK BU TAKIMIN FORMASINI GİYEN HER HANGİ BİR OYUNCUYA ÖZ VEYA DEĞİL HAKARET YA DA KÜÇÜLTÜCÜ BİR davranışı kendime yapılmış ya bda söylenmiş gibi algılıyorum meselenin özü budur...
                                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                                RİLKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X