Şimdi Antep den daha iyi olan kim var ? 3 ist takımı, Başakşehir, Osmanlı, Antalya diğer takımlar 3 aşağı 5 yukarı Antep ayarında bu yüzden korkarak bir durum yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO karar doğruysa, bu lig de ceza sahası içinde gol olmaz. Bence de o pozisyon penaltıydı mesela
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep kötüydü fikrine de katılmıyorum. Adamlar yeni hocayla çıkış aradılar ama olmadı. Ayrıca biz ilk yarı bu takımlara yeniliyorduk işte. Bize 3-5 atanlar bu takımlar.
Yorum
-
Güzel bi galibiyet oldu ilk maçta tebrikler takıma. Olcay, Okay ve Mas'ı çok beğendim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
13 TE 2 hedef olarak iyi
Hedefi yüksek tut ne gelirse
İçerdeki maçlarda yenilgiyi hem kendimize hem de rakibe unutturmaliyiz
Burya gelen en fazla beraberlik alıp gitmeliNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam lütfen iyi izleyin Uğur boynuna dolanıyor adamın
Yorum
-
Bugün stada gelen taraftarı de alkışlamak lazım diye düşünüyorum. Sanırım taraftar - seyirci profilimiz olumlu yönde değişiyor. Tabii bunda şehir dışından gelen taraftarlarımızın da etkisi var. Trabzon'da yaşayıp stada gelen taraftarlarımızın çoğu ne yazık ki takıma zarar veriyor. Ama gurbetçi taraftarlarımız çok daha anlayışlı , hırslı ve takıma sahada güç katıyor. Umarım bundan sonraki maçlarda da gurbetçi taraftarlarımızı stada gelir.
Yorum
-
Bu arada evet Antep iyi takım değil, fakat biz bugün onların kötü olmasından ötürü değil müthiş baskılı oynamamız nedeniyle kazandık. Kalesinden forvetine tek tek herkes işini layıkıyla yaptı. Her zaman bu kadar iyi oynamayacağımız bir gerçek. Fakat böyle mücadele edersek hak ettiğimizi alırız. Uzun yıllar sonra ilk defa harika futbol izledik. Önümüzdeki maç çok zor olacak, puan da kaybedeceğiz belki yenileceğiz ama önemli olan bugünkü istek ve mücadeleyi yansıtmamız. Önemli olan yenilsek de artık bu saatten sonra takıma sahip çıkmamız. Bir önceki mesajımda da belirtmiştim. Ben son 3 maçtır 2009-2010 sezonunun Trabzonspor'unu görüyorum. Az kaldı. Çok az. Sabretmek ve destek olmak lazım. Herkes; taraftar, yönetim, futbolcular, teknik ekip hatalarından ders çıkardı. Artık birlik olup, harekete geçme zamanı.TRABZON SPOR
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkayla 4 yıl imzalayin verin bir bucukçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Güzelliklerle dolu bir çok ilklerin yaşandığı bir maç oldu. Bundan sonra hep böyle mutlu oluruz inşallah.
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkalarda kalmasın.... Okay'la imzalayın...No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
Yorum