Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maçı kaydeden yok mu ya? indirelim
    Maçla ilgili çok şey yazılır ama aynen bende bunu arıyorum.

Var mıdır 90 dakika izleyebileceğimiz bir yerler

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• açıkçası cidden sebep bulamıyorum. Bilet fiyatları gayet uygun bence. Konu bu olunca verdiğim bir örnek var. Ben ankarada osmanlının stadında keçiörengücü maçına ki kendileri 3.lig takımı ve türkiye kupası maçına 20 liraya giderken trabzondaki sözde renktaşlarımız 10 lira olan napoli trabzon maçına gitmediler. Mantık bulamıyorum ben trabzondakilere
      İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi ciddi ciddi soruyorum.. Bu işler bu kadar basit olmamalı..
      Yani maça gitmemenin fırsat maliyeti ne bunlara
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz iki maç daha alalım, helleki sahamızda bu tempoda oynayıp kazanmaya başlarsak bu stad dolacaktır. Taraftara kızmamak lazım bu takım da onları küstürd çok üzdü.. Ama artık yavaş yavaş taşlar yerine oturacak.. bu stada gelen takımlar artık 3 puan değil bereberliğe bile razı olarak gelecekler. İnanıyorum o ruh gelecek.. O ışığı verdiler bugün. Devamı gelsin nazarlardan saklasın Allah..

Vira grubub bugün tezarühat yapıyordu yolda "sen neşe sen kader, bu taraftar senle heryere gider s...tret adın yeter...

Harbiden adın yeter Trabzonsporum
        Taraftara kızmamak mı lazım.??Bugun stada gelmeyen taraftarı sopa ıle dovmek lazım..Ne demek kızmamak ya..Bu kadar emek var ortada..20 lıra verıp 40 lıra verıp şu maça gelmemek ne ya..350 bın şehır merkezı..Koylerı ıle 700 bın en az..İstanbul ankara ızmır erzuurm guçuşhan ebayburt vs vs den gelen taraftar ve hala dolmuyor..

Maç günü Trabzonda yasak koyacak idarı amırler..Dolmuş gıbı stad dolana kadar sosyal hayatı durduracak..Sonra devam..Burası Trabzonspor..Bu hassasıyet gıderse..Aman oynamazarsa nee gıdeyım kafası başlarsa..Rızeden kayserıden samsundan ne farkımız kalır??

Yorum

• Müthiş oldu her açıdan. Tebrikler takıma hocaya başkana. İnşallah gerisi de gelir. Her hafta böyle rakibi ısıran futbol izleriz. Ayrıca sefa adam değilsin bunu bir kez daha gördük bugün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kasımpaşa ligin en formda ekıbı ıdı..Bjk yıde yenmıştı..Onuda yendık..Bunu nıye gormuyorsunuz??Bursa deplasmanında alınan galıbıyet az mı?? Anlamıyorum gerçekten sızlerı..Evet barça gıbı top oynamıyoruz ama takım her hafta ustune koyuyor..Guçluyu yenınce gormezden gelıp zayıfı yenınce heel bır sonrakı maç gelsın demek..Bu takıma ve emeğe haksızlık oluyor..
              Tamam da kardeş, ben mi yanlış izledim kasım paşa maçını yoksa, gol attıktan sonra futbol oynayan onlar değilmiydi ? Biz sadece kasımpaşa maçında skor ürettik futbol oynamadık. Bursa maçında da ilk 30 dakika top oynadın ondan sonra zaten saha da yoktun. Futbol tabi ki skora bakıyor sahada oynanan oyuna değil ancak bunları görmezden gelmekte biraz algıda seçicilik yapmak oluyor sanki.
              Ki bursa' yı bizden sonra gelen yendi geçen yendi O kısma hiç girmiyorum bile.

Ben emeğe haksızlık etmek gibi bir uğraş içerisinde değilim kesinlikle, sadece genel çerçeveden bakın diyorum olaylara. Bursa' ya attığın iki golde duran toptan, birisi taç diğeri kornerden onun haricinde sadece defansif anlamda mücadele ettin. Adamlar üstüne yüklenince yusufla girdiğin pozisyonlar var.

Kasımpaşa maçı yine duran top ve onun haricinde doğru dürüst üstünlük kuramadın. Ben mi yanlış hatırlıyorum maçları ?

Ayrıca yine diyorum ben kötü bir şey söylemiyorum. Kendi düşüncelerimi belirtiyorum ve şuan da bugün oynadığımız maç bizi yanıltmasın diyorum.

Yorum

• Serdar abi kaydettim maçı diye yazmıştı twitterda

İlk olarak Fatih Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçla ilgili çok şey yazılır ama aynen bende bunu arıyorum.
                Var mıdır 90 dakika izleyebileceğimiz bir yerler

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• Bak bu takım olma yolunda doğru işler yaptığımızın kanıtı işte

Yorum

• Bu arada bu takıma daha bero katılacak ve kadro alternatifi bol bir kadro haline geliyor bu son derece sevindirici bir şey. İlk yarı kulübeye bakıyorduk, aman girmesinler daha iyi diyorduk

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamam da kardeş, ben mi yanlış izledim kasım paşa maçını yoksa, gol attıktan sonra futbol oynayan onlar değilmiydi ? Biz sadece kasımpaşa maçında skor ürettik futbol oynamadık. Bursa maçında da ilk 30 dakika top oynadın ondan sonra zaten saha da yoktun. Futbol tabi ki skora bakıyor sahada oynanan oyuna değil ancak bunları görmezden gelmekte biraz algıda seçicilik yapmak oluyor sanki.

Ben emeğe haksızlık etmek gibi bir uğraş içerisinde değilim kesinlikle, sadece genel çerçeveden bakın diyorum olaylara. Bursa' ya attığın iki golde duran toptan, birisi taç diğeri kornerden onun haricinde sadece defansif anlamda mücadele ettin. Adamlar üstüne yüklenince yusufla girdiğin pozisyonlar var.

Kasımpaşa maçı yine duran top ve onun haricinde doğru dürüst üstünlük kuramadın. Ben mi yanlış hatırlıyorum maçları ?

Ayrıca yine diyorum ben kötü bir şey söylemiyorum. Kendi düşüncelerimi belirtiyorum ve şuan da bugün oynadığımız maç bizi yanıltmasın diyorum.
                      Bu kadar detaya girmeye gerek yok
                      Takım bir şekilde gol buluyor savunuyor alan kapatıyor ve kazanıyor
                      Her geçen gün daha iyi olacağız ben bunu hep söylüyorum
                      Bir geçiş dönemindeyiz ara ara oyun iyi olur ara ara gol atar yatariz ama dediklerini ve endişeni anlıyoruz
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• Bu şehre, bu camiaya kolbastı ve horon çok yakışıyor. Yanlışın doğru şekilde eleştirildiği, doğrunun da hakkıyla desteklendiği bir Trabzonspor'da başarı kaçınılmaz. Umut veren başlangıç. Tebrikler.
                        En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 29.01.2017, 19:08.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam,hatalardan ders çıkarıp ustune koyulmalı fıkrıne tabıkı katılıyorum..Ama maç değerlendırmesı yaparken her anlamda değerlendırmek lazım..Bursa maçında 45 de 10 kışı kaldık..Bu çok onemlı..O zamnın psıkolojsıınde daha fenerden yenı 4 yemış takımsın..Doğal olarak skoru koruma gayretıne gırdıler..Kasımpaşa maçında ılk yarının 35-45 arası bızım sol kanattan çok geldıler..Ikıncı yarıya mağlub gırınce doğal olarak bastırdılar ve takım yenı yenı kendıne geldıgı ıçın yıne defansıf oynama ve skoru koruma gayretıne gırdı..Çunku Kasımpaşa deplasmanındasın ve ondesın..Ne olacak 0-3 mu kazanacaz...
                          Gelelım bu maça..ben antebın çok guçsuz olduguna katılmıyorum..Evet sonuncular ama ılerleyen haftalarda goruruz...Kadroları hıç fena deıl..Şimdi artık takım oturuyor..Guven gelıyor..Bundan sonrakı maçlarda artık rakıbe gore çok az gerıye yaslanma olur..Oynamaya başladıkça..Takımın IQ su arttıkça one geçınce skoru koruma gayretıne gırme ve stresde azalacaktır..Tabıkı hepımız bu takımın ıyılıgını ıstıyoruz..Ama teşhısı doğru koymak lazım kı hastalığı rahatsızlıgı doğru tedavı edelım..

Ben her maça fınal olarak bakılırsa,bu takımın 5-6 hafta sonra kımsenın tahmın edemeyeceğı bır yerde olacagına ınanıyorum..Çunku şu ankı takım..bjk dışında dıer takımların hıçbırınden kotu değıl..Hakemlerde boyle maç yonetırse....Takımın ılk 3 e gırmemesı ıçın hıçbır sebep yok..Osmanlı ve konya maçları krıtık donemeç.Kamyonu devırmezsek sonrası bayır aşağı ınşallah..

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Serdar abi kaydettim maçı diye yazmıştı twitterda
                            https://twitter.com/_TSerdarS
                            Eyvallah abim

610806
                            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadar detaya girmeye gerek yok
                              Takım bir şekilde gol buluyor savunuyor alan kapatıyor ve kazanıyor
                              Her geçen gün daha iyi olacağız ben bunu hep söylüyorum
                              Bir geçiş dönemindeyiz ara ara oyun iyi olur ara ara gol atar yatariz ama dediklerini ve endişeni anlıyoruz
                              Bazı arkadaşlar her şey günlük gülistanlık şeklinde davranınca, insan ister istemez bunları yazıyor.

Futbolda skorun önemli olduğunu aşikar, ilk yarı da çok iyi oynayıp 3 4 yediğimiz maçlar oldu.

Umarım iyi oluruz benim de tek temennim o. Ancak bu maçı değerlendirme unsuru olarak görmeyelim demek istedim.

Bir dayak yemediğim kaldı

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yusuf yazıcı'nın rodegellaya verdiği bir ara pas vardı. Alda at dedi. Daha ne yapsın. Adam her pozisyonun içnindeydi. Bırakın şu önyargıları artık
                                Evet, çok doğru...O kadar lafın arasında (oyuncağı alınmış çocuk gibisiniz) Yazıcı eleştrisini cımbızla almak önyargı ile açıklanır.
                                Doğru tespit.

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Yükleniyor...
                                X