Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundan böyle iç sahada hep bu tempoda oynamak gerek. Buraya gelecek takım galibiyeti aklının ucundan dahi geçirmemeli, geçirememeli. Bunu sağlayabildiğimiz zaman takım bir şeylere ulaşabilir.

Takımın isteği yerinde. 3 maç kazanmak moral ve özgüven açısından son derece önemli. Şu an için tek eksik Onazi'yi yedeğe koyacak bir transfer. Kalan 15 maçta bizi her türlü idare eder. Yazın ise 4-5 kaliteli transferle gelecek sezon şampiyonluğa oynamamak için bir sebep kalmıyor.

Son değineceğim şey ise futbolcuların gollerden sonra kenetlenmesi. Bu fotoğrafı görmeyeli yıllar oldu. Başarının anahtarlarından biri de arkadaşlıktan geçiyor. Takım İho zamanında kliklerden geçilmiyordu. Başkan ve hoca bu tarz şeylere asla izin vermemeli bundan sonra. Tarihi bir akşamdı. Allah yeni stadımızda yenilgi hasip etmesin uzun süre. Onur'un ellerinde yükselen bir kupa göstersin bize.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Passolig olmasaydı bugün o stad full çekerdi. Kaldı ki yine passolig sistemi yüzünden dışarda kalanlar, sıra beklememek için geri dönenler oldu. 1.5 saat sıra bekledim ben de. Problemli hep bu işler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Passolig olmalı çünkü birilerinin cebini doldurup zengin olması lazım. Passolig = Soygun arada hiç fark yok.

Passolig geldiği zaman sadece suçu işleyen ceza alacaktı evet. Yalancıyı öpmüyorlar o yüzden devam.

Sonuna kadar haklısın.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bu konuda bizim taraftar daha cok bilgilenmesi lazim. Oda zamanla olur insallah. Son güne ne gerek var bilet isini birakiyorsunuz.
        BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Guzel galibiyet gezel baslangic yeni yuvamizda...antep bu kadroyla bu sene dusmezse daha da dusmez..umarim sikeci bulonun takimi duser..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İki tane "normal" bek takımın çehresini nasıl da değiştirdi. Olcay ve Yazıcı da bu değişimin önemli parçaları. 10 numara transferi şu aşamada elzem değil. Bırakalım Yazıcı aksın gitsin. Kendini gösterebilmesi için bundan iyi fırsat bir daha ayağına gelmeyebilir.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• kardeşim ben de passolig sistemine sövüyorum ama o kadar da zor değil. Kartımı aldığımdan beri bir saniye sıra beklemedim. İnternetten atın parayı karta alın biletinizi. Hiç olmadı gidin pttye onlardan da atabiliyorsunuz karta para. Yine internetten girer alırsınız. Bu işleri hep eskisi gibi stat önüne bırakınca iş uzuyor işte. He başvurmuşsundur tgelmemiştir tek geçişlik pass alcaksındır ona laf yok. Ama onun haricinde taraftarlar hala eskisi gibi düşündüğü için sıkıntı çıkıyor malesef
              İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Passolig olmasaydı bugün o stad full çekerdi. Kaldı ki yine passolig sistemi yüzünden dışarda kalanlar, sıra beklememek için geri dönenler oldu. 1.5 saat sıra bekledim ben de. Problemli hep bu işler.
              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
              8.KUŞATMA

Yorum

• Bu hafta, hatta bugün, internetten passolig çıkaran çok kişi vardı. O yüzden kimsenin elinde kart olmadığı için tek geçişlik passokart(sadece stad gişelerinden maç günü veriliyor.) almak zorunda kaldı çoğu kişi. Bir de bu passolig kart çipi çok çabuk bozuluyor herhalde ki sıralarda kartı okunmadığı için bekleyenler de vardı. Gişe sayısıda az olunca haliyle felakete döndü işler. Geri dönen ve giremeyen çok oldu anlayacağınız.

Yorum

• hahahaha kayseri çaktı Umut'la şbye
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Maça erken girmek için gittiğim statta passolig eziyeti yaşadım. Kartım okunmayınca tek geçişlik kart almak zorunda kaldım. Yaklaşık bir saat itiş kalkış ile maça 35. Dk stada girebildim. Bayada giremeyen vardır bence stada

Yorum

• Onazi yerine Bero oynasa o bölge savunmada zayıflar mı acaba? Bero ileriye daha meyilli çünkü.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İki tane "normal" bek takımın çehresini nasıl da değiştirdi. Olcay ve Yazıcı da bu değişimin önemli parçaları. 10 numara transferi şu aşamada elzem değil. Bırakalım Yazıcı aksın gitsin. Kendini gösterebilmesi için bundan iyi fırsat bir daha ayağına gelmeyebilir.

aynen öyle. akbaş ve yavrunun olmaması bu takıma çağ atlattı.

Yorum

• mükemmel oynadık bugün özelliklede olcay ve okay çok çok iyiydi ama olcay fark yaratan adamdı.

en belirgin özelliği takımın artık presi çok agresif yapıyoruz nefes aldırmadık adamlara yeni stadın açılış maçında böyle futbol ve böyle skor büyük moral oldu ayrıca şikeci bülent'ede iyi geçirdik.
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onazi yerine Bero oynasa o bölge savunmada zayıflar mı acaba? Bero ileriye daha meyilli çünkü.
                            Zayıflar bero tarz olarak hücumu seven bir oyuncu şuan için bero yazıcının yedeği konumunda
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu hafta, hatta bugün, internetten passolig çıkaran çok kişi vardı. O yüzden kimsenin elinde kart olmadığı için tek geçişlik passokart(sadece stad gişelerinden maç günü veriliyor.) almak zorunda kaldı çoğu kişi. Bir de bu passolig kart çipi çok çabuk bozuluyor herhalde ki sıralarda kartı okunmadığı için bekleyenler de vardı. Gişe sayısıda az olunca haliyle felakete döndü işler. Geri dönen ve giremeyen çok oldu anlayacağınız.

Sadece maç günü ve stattan alındığı yanlış bilgi, herhangi bir pasolig gişesinden ne zaman isterseniz alabilirsiniz..
                              Ben dün ziyabey tesislerinden aldım tek geçişlik kartı.

Yorum

• Bu arada belki yeri değil ama giray bulak denen ahlak yoksunu (daha hafif bir hakaret bulamadım) dünkü programda "ben bugüne kadar aziz beyin hiç yalan dediğini duymadım" dedi.
                                Şimdi boşver o lavuğu demeyin bu karakteri bozuk trt gibi sözde ulusal bir kanalda sözde trabzon yorumcusu olarak afkurmaktadır.

Trabzonspor başkanını gömen şikebahçe başkanını adeta yalayarak çok büyük adam diyen bu müsvedde Trabzon ve Trabzonspor tarafından lanetlenerek aforoz edilmelidir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X