Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olcay ve Okay müthiş oynadı.
    seyretmeyenler için lafın gelişi değil gerçekten müthiş oynadılar.
    Okay'ın kaptığı top sayısını sayamadım.
    Olcay yetenekleri sınırlı bir oyuncu ama oyunumuza akıl kattı bugün. Takım savunmasına katkısı ve enerjisi de yüksekti.
    Yusuf çok yetenekli çocuk. Ben yönetimde olsam bu çcuğa hemen bir mentör ve bir de kişisel antrenör tutardım. Güçlenmesi ve temposunu arttırması şart.
    Castillo çok şık goller attı ama çok pozisyonu da harcadı. Bugün daha verimli oynayabilirdi. Ayrıca onun da güçlenmesi lazım.
    Durica reis her maç olduğu gibi kusursuz oynadı.
    Mas'a bayıldım. Çok iyiydi. Özellikle 2.yarı.
    Pereira hücum bindirmeleri çok iyi ama daha etkli olabilir.
    N'doye reis'i bile beğenfim bugün. Çok koştu, çok mücadele etti.Fiziksel olarak oldukça fit hale geldi.
    Onazi kritik toplar kaptı ama onda bişey eksik. Yusuf Erdoğan gibi. Zeka problemi var sanki. Bi de vurdumduymaz.
    Şu stat dolsun bu takım sahadında kolay kolay maç kaybetmez.
    seneye de ilk 11'e 3-4 takviye ile şampiyonluğa oynarız.

YUSUF KONUSUNDA HAKLISIN 👏🏻👏🏻👏🏻

Yönetim üzerine düşse çok büyük yetenek olur, mentör-özel hoca gibi
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bız neymişiz be abi

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazıcıyı beğenmedim hiç, temposu yok, oyunun içinde fazla yok bir ara epey yoktu ama şu var topu aldığında yapması gereken en iyi işi yapıyor, ama bene oraya diransfer geleceğinden artık 70+ larda oyuna girer diye düşünüyorum.
        Evet, bu da en iyi eleştri ve tespitlerden biri. Tebrikler gerçekten.
        Y.Yazıcı elbet de takımda olacak ama 1 ay sonra çöp yapıp fazla gaz vermemek şartıyla.

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          açıkçası cidden sebep bulamıyorum. Bilet fiyatları gayet uygun bence. Konu bu olunca verdiğim bir örnek var. Ben ankarada osmanlının stadında keçiörengücü maçına ki kendileri 3.lig takımı ve türkiye kupası maçına 20 liraya giderken trabzondaki sözde renktaşlarımız 10 lira olan napoli trabzon maçına gitmediler. Mantık bulamıyorum ben trabzondakilere
          Bugün nöbetim vardı, işyerindeyken izleyebilmek için Digiturk Play'dan haftalık paketi aldım, 25 lira. 360p kalitesinde maçı izledim. Keşke orda olsaydım da 100 lira verseydim bilete.

Yorum

• Bam bam verdik ayarı.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak keyser_soze61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende Digiturkplay var. Bende tvye baglayıp izliyordum normalde. 3 haftadır direk laptoptan izliyorum. Kazanıyoruz [emoji16] [emoji16]

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her ne yapıyorsak devam edelim takım iyi yolda

Yorum

• abdullah ercan'dan beri sol bek görmemiş biri olarak mass'a nazar değmez inşallah..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Trabzon'da ulaşım berbat. Tamamen minibüsçülerin insafına kalmış her şey. Belediye hiç yok. Özellikle ilçelerde tam çile. Bu şartlarda 20 bin kişi iyi bile. Küçümsememek lazım.

Yorum

• Baris Memis i Yattara ile oda arkadasi yapmislardi zamaninda Cocuk kayboldu gitti . O yuzden Yaziciyi da acilen Olcay ile oda arkadasi yapsinlar Zaten resimlerde falan surekli yanyanalar, belki de oyledir.

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam,hatalardan ders çıkarıp ustune koyulmalı fıkrıne tabıkı katılıyorum..Ama maç değerlendırmesı yaparken her anlamda değerlendırmek lazım..Bursa maçında 45 de 10 kışı kaldık..Bu çok onemlı..O zamnın psıkolojsıınde daha fenerden yenı 4 yemış takımsın..Doğal olarak skoru koruma gayretıne gırdıler..Kasımpaşa maçında ılk yarının 35-45 arası bızım sol kanattan çok geldıler..Ikıncı yarıya mağlub gırınce doğal olarak bastırdılar ve takım yenı yenı kendıne geldıgı ıçın yıne defansıf oynama ve skoru koruma gayretıne gırdı..Çunku Kasımpaşa deplasmanındasın ve ondesın..Ne olacak 0-3 mu kazanacaz...
                      Gelelım bu maça..ben antebın çok guçsuz olduguna katılmıyorum..Evet sonuncular ama ılerleyen haftalarda goruruz...Kadroları hıç fena deıl..Şimdi artık takım oturuyor..Guven gelıyor..Bundan sonrakı maçlarda artık rakıbe gore çok az gerıye yaslanma olur..Oynamaya başladıkça..Takımın IQ su arttıkça one geçınce skoru koruma gayretıne gırme ve stresde azalacaktır..Tabıkı hepımız bu takımın ıyılıgını ıstıyoruz..Ama teşhısı doğru koymak lazım kı hastalığı rahatsızlıgı doğru tedavı edelım..

Ben her maça fınal olarak bakılırsa,bu takımın 5-6 hafta sonra kımsenın tahmın edemeyeceğı bır yerde olacagına ınanıyorum..Çunku şu ankı takım..bjk dışında dıer takımların hıçbırınden kotu değıl..Hakemlerde boyle maç yonetırse....Takımın ılk 3 e gırmemesı ıçın hıçbır sebep yok..Osmanlı ve konya maçları krıtık donemeç.Kamyonu devırmezsek sonrası bayır aşağı ınşallah..
                      Antep maçına kadar söylediklerine bire bir katılıyorum hemen hemen.

Ancak bu antep 1 değil 2 değil 6 7 haftadır galip gelemiyor. Kadrolarına baktığında senin futbol cahili diye gönderdiğin adamlar adamların kurtarıcıları gibi görülüyor orada. Başka da yetenekli futbolcuları yok zaten.

Takımlarının ne orta sahası var ne forveti ne de defans hattı. Bir iki futbolcuları hariç tabi ki.

Hem yetenek, hem oyun zekası hem de tecrübe olarak adamlardan üstünsün bunun üzerine antep ' in kalitesiz kadrosu ve haftalardır yenilmesi de eklenince , bu maç bizim için değerlendirme maçı olmamalı diye düşünüyorum.

Ben daha doğru hedefler konulması taraftarıyım açıkçası. Tamam sen kazanacaksın edeceksin bununla alakalı bazı endişelerim olsa da bende seninle aynı düşünüyorum ancak senin rakiplerinde kazanacak.

6saray, şikebahçe, 8taş ve başakşehir gibi takımların belirli bölgelerindeki futbolcuları kreatif özellik olarak çok üst düzeyler.

Kapalı takımları açma konusunda bizden daha başarılılar ve önemli bölgelerde oynattıkları adamları bizden daha kaliteli.( Defans hatları hariç )
                      Başkanın da dediği gibi ilk 5 hayalcilikten öte net bir hedef olacaktır.

Bu arada bursa maçında n doye atılmadan da baya baskı yedik ) Umarım her şey güzel olur ve umarım ben endişelerimde yanılırım.

Yorum

• Passolig olmasaydı bugün o stad full çekerdi. Kaldı ki yine passolig sistemi yüzünden dışarda kalanlar, sıra beklememek için geri dönenler oldu. 1.5 saat sıra bekledim ben de. Problemli hep bu işler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam da kardeş, ben mi yanlış izledim kasım paşa maçını yoksa, gol attıktan sonra futbol oynayan onlar değilmiydi ? Biz sadece kasımpaşa maçında skor ürettik futbol oynamadık. Bursa maçında da ilk 30 dakika top oynadın ondan sonra zaten saha da yoktun. Futbol tabi ki skora bakıyor sahada oynanan oyuna değil ancak bunları görmezden gelmekte biraz algıda seçicilik yapmak oluyor sanki.
                          Ki bursa' yı bizden sonra gelen yendi geçen yendi O kısma hiç girmiyorum bile.

Ben emeğe haksızlık etmek gibi bir uğraş içerisinde değilim kesinlikle, sadece genel çerçeveden bakın diyorum olaylara. Bursa' ya attığın iki golde duran toptan, birisi taç diğeri kornerden onun haricinde sadece defansif anlamda mücadele ettin. Adamlar üstüne yüklenince yusufla girdiğin pozisyonlar var.

Kasımpaşa maçı yine duran top ve onun haricinde doğru dürüst üstünlük kuramadın. Ben mi yanlış hatırlıyorum maçları ?

Ayrıca yine diyorum ben kötü bir şey söylemiyorum. Kendi düşüncelerimi belirtiyorum ve şuan da bugün oynadığımız maç bizi yanıltmasın diyorum.
                          Kardeşim yorum farkıdır diyeceğim ama bence yanlış tespitler. Bu yorumları yaparken takımın psikolojik durumunu da hesaba katmak lazım. Sürekli yenilen bir takım korkak oynar. Gol attığı zaman skoru korumaya yönelir.Ersun Yanal topyekün hücum dese bile o oyuncu grubunun ayakları gitmez ileri. İlk yarı da aynı şeyi yapmaya çalıştık ama beceremedik. Savunmayı başarılı oynayabilmek de büyük beceridir. Bursa maçında da, Kasımpaşa maçında da müthiş savunma uyguladık. Kasımpaşaya bi kaç pozisyon verdik, bursaya nerdeyse vermedik. Tabiki yeni stadın havası vardı ama o iki maçta alınan galibiyetin verdiği özgüvenle de bugün saldırmayı bildi takım.
                          2 hafta sonra önümüzdeki osmanlı maçında yeniliriz yeneriz bilemem ama bu özgüvenle taş gibi mücadele ederler, iyi de top oynarlar diye bekliyorum. Yorum yaparken her ayrıntıya düşünelim diyorum

Yorum

• Güzel bir gündü takımın gözle görülür eksikleri olsa da bizim için bir dönüm noktası olabilir bugun.

Yorum

• Taktik maktik yok.. Bam.. Bam.. Bam 😊
                              Yüzümüz hep gülsün inşallah
                              Artık yükselişe geçme vakti.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              & ONUR RECEP KIVRAK &
                              ^^KELEBEK^^

Yorum

• Passolig'de netten çıkarılabiliyor, bilet de netten alınabiliyor. Her şey çok kolay. Sıralarda girip uğraşmak çile olur yani.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X