tüpkafaya baskı olmasaydı 4 maçtan fazla verirdi kesin.zira şimdi fener medyası (hürriyet,fanatik) bakıyorum da isyan ediyorlar. hepsinin derdi fenerden daha çok ceza almayışımız. yine de bu iş de berat albayrak'ın katkısı var deniliyor.inşallah vardır. zira futbolda adaletsizlerin kararlarını artık beklemememiz gerek, futbol lobisine biz kendi adamlarımızı sokmaya yoğunlaşmalıyız!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık
Daraltma
X
-
futbol disiplin talimatına bir göz gezdirdim. bizim olayla örtüşebilecek maddelerde 10 maç 15 maç gibi birşeye rastlamadım. maddelerin yorumlanmasıyla veya yıl içerisinde bu olayın tekrar etmesiyle filan yine de o kadar maç ceza çıkmaz şu talimata göre. hukukçu arkadaşlar daha iyi yorumlarlar.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru ben de duydum hatta Berat Albayrak 2010-2011 kupasını da alıp müzemize koyacakmış. O konuda da derin lobileri, girişimleri varmış...Allah Trabzonlu siyasetçileri, işadamlarını, sanatçıları başımızdan eksik etmesin, çok büyük faydaları oluyor Trabzonspor'a....Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
Bu tip konularda politik düşünmemek gerekiyor. Herkese sırt dönmemize gerek yok.
Taraftar olarak da biz kupayı getiremedik. Kimse kupayı getiremedi. Herkes kötü.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.61saat.com/futbol/berat-a...i-h250327.html
Bu tip konularda politik düşünmemek gerekiyor. Herkese sırt dönmemize gerek yok.
Taraftar olarak da biz kupayı getiremedik. Kimse kupayı getiremedi. Herkes kötü.
Son olarak da herkese sırt dönmemize gerek yok demişsiniz ama bize zaten medya, siyasiler, federasyon, işdünyası, herkes sırtını dönmüş, arada elimize şeker verip ensemize vuruyorlar...En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 04.05.2016, 14:35.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
bu sabah rs fm diye bir radyoda denyonun biri sabah sabah ts ye çok az ceza verildi. bundan sonra böyle olaylar çok olur falan filan dedi. bir takım medya biraz biryerlerden cesaret bulsalar bizi 2. lige itecekler
tamamen yok edecekler
ama ne olrsa olsun bizim dışarıda bunlarla mücadele etmemiz imkansız
sadece ve sadece saha içinde mücadele etmeliyiz
diğer türlü herşey bizi gerer ve zararı dokunur
tek yok iyi bir takım kurmak
iyi yönetim + iyi td ve ekibi + iyi oyuncu grubu + sahada ki başarıya aç taraftar + """""""sabır""""
Yorum
-
Geçen sene gidebildiğim son maçtı taraftar yine iyi gelmişti maça stadın doluluğu iyiydi diye hatırlıyorum ilk golü yiyene kadar takımda iş olduğunu düşünüyodu taraftar ikinci golden sonra küfürler küfürler sonra sahaya atlama olayı zaten şimdi bu adamlar ne der yeniligiyi kaldıramadılar hakemi dövdüler diyecekler . bu şikecileri evire çevire yenmemiz lazım başta türlü susmazlar ondan sonra afkursunlar
Yorum
Yorum