İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık
Daraltma
X
-
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Kadro dışı bırakma gerekçeleri de açıklanmalı. Eğer yetersizler kadro dışı bırakılıyorsa Musa, Salih, Bosingwa ve Douglas'ın da kadro dışı bırakılmaları gerekirdi. Eğer parasal açıdan kadro dışı bırakıldılarsa Cardozo ve Aykut da kadro dışı bırakılmalıydı.
Yorum
-
arkadaşlar sizden bir isteğim var dün maça gittim 4. golden sonra dayanamayıp çıktım sahaya giren arkadaştan sonra tünele doğru 3-4 tane trabzonsporlu oyuncu koştu bunları göreniniz varmı klübe mail atacağım eğer bu adamlar trabzonspor da oynarsa 2003 ten beri devam eden klup üyeliğimi sonlandıracağım.
Yorum
-
İzlediniz mi bilmiyorum, bugün Zeki Uzundurukan Aspor da Ersun ile anlaşıldığını açıkladı yani bu kadro dışı büyük ihtimal ona danışılarak yapıldı. Zaten dün maratondaki sessiz görüntüsü belli ediyordu bazı şeyleri. Eğer Ersun hocaya 3 sene rahat çalışma imkanı verilirse kesinlikle inanıyorum bizi şampiyon yapacaktır. İnşallah bu seneyi en az zararla atlatırız.
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzlediniz mi bilmiyorum, bugün Zeki Uzundurukan Aspor da Ersun ile anlaşıldığını açıkladı yani bu kadro dışı büyük ihtimal ona danışılarak yapıldı. Zaten dün maratondaki sessiz görüntüsü belli ediyordu bazı şeyleri. Eğer Ersun hocaya 3 sene rahat çalışma imkanı verilirse kesinlikle inanıyorum bizi şampiyon yapacaktır. İnşallah bu seneyi en az zararla atlatırız.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzlediniz mi bilmiyorum, bugün Zeki Uzundurukan Aspor da Ersun ile anlaşıldığını açıkladı yani bu kadro dışı büyük ihtimal ona danışılarak yapıldı. Zaten dün maratondaki sessiz görüntüsü belli ediyordu bazı şeyleri. Eğer Ersun hocaya 3 sene rahat çalışma imkanı verilirse kesinlikle inanıyorum bizi şampiyon yapacaktır. İnşallah bu seneyi en az zararla atlatırız.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Atik kadro dışı kalmasına şaşırmıştır. Adam zaten kadro dışıeğilmiydim ben diyordurAdalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
Yorum