Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi, bu kadro dışı olayını tamamen dün ki olaylara ve maça bağlamamak lazım. Başkan zaten Fener maçından sonra gelecek yıl düşünülmeyen oyuncularla yolların ayrılacağı sinyalini vermişti.
    Valla orası biraz karışık. Erkan'ın dünkü olayı olmasa kadrodışı kalmazdı bence. Yine de isimlerin net olarak açıklanmasını beklemek lazım. Çünkü farklı kaynaklara başka isimler var. Gelecek sezonki kadro yapılanması düşünülüyorsa Bosingwa, Douglas, Salih ve Musa'nın da o listede olması gerekiyor. Ama ihtiyaçtan dolayı kullanacaklar herhalde. Özer'in gönderileceğini ise pek düşünmüyorum. Süper Lig'de golü olmayan 10 numaralı oyuncunun bonservisi hangi akla hizmetle alındıysa...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kadro dışı bırakma gerekçeleri de açıklanmalı. Eğer yetersizler kadro dışı bırakılıyorsa Musa, Salih, Bosingwa ve Douglas'ın da kadro dışı bırakılmaları gerekirdi. Eğer parasal açıdan kadro dışı bırakıldılarsa Cardozo ve Aykut da kadro dışı bırakılmalıydı.

Yorum

• Özer var ya o listede, benim için şimdilik yeterli
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• özer yürü git
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• biri aykut icinde, ya sakallarini kes yada defol git diyebilir mi ?
            u will need justice at the end..

Yorum

• erkan.hami olayından dolayı
              cavanda.umursamazlıktan
              sefa.para
              fatih.yetersizlik
              özer.çıbanbaşılılıktan
              marin.yetersizlik
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• arkadaşlar sizden bir isteğim var dün maça gittim 4. golden sonra dayanamayıp çıktım sahaya giren arkadaştan sonra tünele doğru 3-4 tane trabzonsporlu oyuncu koştu bunları göreniniz varmı klübe mail atacağım eğer bu adamlar trabzonspor da oynarsa 2003 ten beri devam eden klup üyeliğimi sonlandıracağım.

Yorum

• İzlediniz mi bilmiyorum, bugün Zeki Uzundurukan Aspor da Ersun ile anlaşıldığını açıkladı yani bu kadro dışı büyük ihtimal ona danışılarak yapıldı. Zaten dün maratondaki sessiz görüntüsü belli ediyordu bazı şeyleri. Eğer Ersun hocaya 3 sene rahat çalışma imkanı verilirse kesinlikle inanıyorum bizi şampiyon yapacaktır. İnşallah bu seneyi en az zararla atlatırız.

Yorum

• Dayağı hak eden bizim futbolculardı niye kaçmasınlar ki?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Muhammet Demir'in oynamama sebebi de özer takımda çete reisi beyfendi yumlu Salih bosi hepsi gitsin tertemiz bir takım istiyorum on maç yenilsin ama çatır çatır top oynasın

Yorum

• Yalnız 1461, Göztepe önünde 2-0'ı buldu. Çok iyi oynuyorlar.
                        Hiç yabancı yok. Tamamına yakını Trabzon'lu çocuklar.
                        A takıma çıkınca ne oluyor bunlara anlamak zor...
                        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İzlediniz mi bilmiyorum, bugün Zeki Uzundurukan Aspor da Ersun ile anlaşıldığını açıkladı yani bu kadro dışı büyük ihtimal ona danışılarak yapıldı. Zaten dün maratondaki sessiz görüntüsü belli ediyordu bazı şeyleri. Eğer Ersun hocaya 3 sene rahat çalışma imkanı verilirse kesinlikle inanıyorum bizi şampiyon yapacaktır. İnşallah bu seneyi en az zararla atlatırız.
                          ersun hoca erkanı bırakmaz...
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İzlediniz mi bilmiyorum, bugün Zeki Uzundurukan Aspor da Ersun ile anlaşıldığını açıkladı yani bu kadro dışı büyük ihtimal ona danışılarak yapıldı. Zaten dün maratondaki sessiz görüntüsü belli ediyordu bazı şeyleri. Eğer Ersun hocaya 3 sene rahat çalışma imkanı verilirse kesinlikle inanıyorum bizi şampiyon yapacaktır. İnşallah bu seneyi en az zararla atlatırız.
                            bende aynı fikirdeyim ersun yanal çok sessizdi

Yorum

• Allah bir daha böyle bir takımı bize izletmesin. Kabus gibi.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Atik kadro dışı kalmasına şaşırmıştır. Adam zaten kadro dışıeğilmiydim ben diyordur
                                Yönetim adamdan hırsını alamıyor diyelim
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

Yükleniyor...
                                X