Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim anlamadigim bu Passolig denen sey neden cikarildi?
    Ne ise yarar arkadas? Kale arkasini komple iptal et önümüzdeki sezon ve para cezasi ver olsun bitsin.
    Diger taraftarlarin sucu günahi ne yahu?! Ben neden ekran basinda yeni bitecek olan stadimizi bos izleyecem?
    La havle ve la kuvvete...
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sosyal medyadaki şerefsizlerin zoruna gitmiş 4 ceza azmış hahaha şerefsizlere bak sen

Muhtemelen tahkim kuruluna giderek 2 maça bile düşürülebilir ceza

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Kabullenmekle ne alaka? Bu yil ikinci büyük vakaa. Eger hata oldugunu göremiyorsak, ozaman zaten bütün degisim laflarin bir faydasi yok, sadece kendimizi kandiririz. IHO sihniyetin den uzaklasmamiz gerek. Bos laf, bos protestolarla hic bir sey olmuyor, tabi bunu anlamak icin ergen bakis acisindan biraz uzaklasmak lazim.

Siddet ortami ne TS ye nede Trabzona bir faydasi olur. Saha icin de ve cevresin de kavga dan uzak durmamiz gerek. Hayal dünyalariniz dan cikip, gerceklerle yüzlesmek lazim. 4 mac almamiz cok iyi, cünkü bu TFF bize neler verdigini cok iyi biliyoruz..
        Nefsin icin sevme

Yorum

• 900 bin tl para cezası ne demektir yahu be yuh sana tff zaten maddi açıdan zor günler geçirdiğimiz şu günlerde maddi açıdan tffde bize hafiften geçirmiştir. Bu neyin kini ve öfkesi yeter artık 4 maç seyircisiz cezayı hadi yedirdiniz tamam ama 900 bin tl nedir be yuh
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• bu para cezaları hangi kıstasa göre belli oluyor acaba bu işin bir tarifesi varmı ? Yoksa kaç lira ceza verelimlan bunlara diyip bir rakamda anlaşıyolar mı

Yorum

• Bu para cezasını o stada atliyana ödemek lazim
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sosyal medyada cezanın az olduğuna isyan ediyor malum kitle bir bakıyorum hepsi şikebahçeli.şaka gibi resmen insanda az utanma olur birçok maçta şike yaptınız teşvik verdiniz ,polis arabalarını devirip sahadaki görevlilere tekme yumruk giriştiniz ceza aldınız da mı konuşmaya cesaret buluyorsunuz? Oluşturulan algıya aldanıp bize az ceza verildiğini düşünmeyin, bu cezayı çok fazla buluyorum 4 maç ve verilen para cezası çok fazla

Yorum

• Bence para cezasini kosmayan , isirmayan , pas yapmayan , savunmayan hicbirsey yapmayan ruhsuz oyuncular ödesin .
                  sixvasi gibi Takimlari yenerken prim almayi biliyorlar .

Yorum

• 2 maç yeni stada sarkacak..bu da o stadın 1 ay geç açılması demek oluyor sanırım..belki de o zamana denk gelecek açılış..hayırlısı.
                    Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Berat albayrak inda trabzonspor adina lobi yaptigi soyleniyor.
                      Bu cezada etkisi vardir.

Muharrem ustayu tekrar tebrik etmek gerekiyor.

Yorum

• iho tff 2 adam soktuk diye baya seviniyordu daha ezilmiyecek diye adamlar bize geldi ekstra cezalar veriyorlar. Trabzonspor o tv de demec veren gencle dayisindan bu parayi kurusuna kadar almali parasi yokmus mokmus anlamam ödiyemezse hapisde yatsin yapanin yanina kar olmasin yada tg grupundan bu para alinsin belescilerde vardir para
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Belki yönetim cezayı 3 maça indirir..
                          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Şimdi okudum 900 milyar para cezası ne anasını satim.

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Yorum

• herkes maç cezasına odaklanıyor amaçları da buydu belki

uefa ile davalık olduğumuz şu günlerde bir trilyon ceza hiç iyi olmadı

bildiğin zor duruma sokmak için basmışlar para cezasını

benzer olaylarda verilen para cezaları 200 bini geçmemeişti hatırladığım kadarıyla
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bence kulübün sahaya atlayan primat'a tazminat davası açması gerekiyor.

Az gelişmiş dayısı ve jan başkanları başta olmak üzere anlasınlar hanya'yı konya'yı.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X