Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesele o değil bence. Maratonda oturan gariban vatandaşın suçu ne, yeni stadyumdaki ilk maçı kaçırsın.
    Passoligi icat edenler kameraları tek tek izleyip suç işleyenleri tespit etmek yerine işin kolayına kaçıyorlar malesef.
    Trabzonlu Gençler küfür edince o maçta deniz tarafı kale arkasında kim varsa bloke ediliyor kartı.
    Maratondan 3-5 koltuk atılınca atanları tespit etmek yerine hepsine cezayı veriyorlar. İlla ki suçluya denk gelir hesabı suçsuzların da hakkına giriyorlar.
    Cepleri paralarla doluyor ya, kim ceza yemiş umrunda değil adamların.

Yorum

• Pasolig nedir?
      Ne işe yarar?

Yorum

• yemeyin arkadaşlar ceza 5 maç.üstelik o pasoligi bloke ederek verdikleri ceza çok sinsi ve en ağır ceza.akyazı'nın çılış maçında trabzon'un kemik taraftar kitlesi cezalı.boş tribünler...
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ceza nasıl olduysa en alt sınırdan verilmiş. Yalnız o maçta tribünde olanlar Akyazı'daki ilk seyircili maçta olmayacak. Bu da demek oluyor ki Akyazı'nın açılışı oldukça sönük olacak. Bir milyon liradan fazla da ceza yedik. Yani bir malın yaptığı şey bize iki üç milyon liraya mal oldu.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi başlarlar yırttık da az yedik de falan filana.
            Maksimum ceza buydu. Çok bile çıktı.
            Bjk maçına 4 maç verilmişti unutanlar açsın baksın sahaya.
            fenere 6mac.
            4 maç iyiymiş. İyi tabi. Kabullenmiş topluluğa ne ceza versen az. İyi para cezası kesmisler. Tapuyu istemedikleri kaldı.
            Haram olsun.
            Algı yönetimine kanan çok kişi var maalesef.Şikecilere verilen ceza sonrasında ya 5'e ya da 4'e düşürüldü diye hatırlıyorum. Arka sayfada da sordum cevaplayan olmadı. Tahkimle 3 maça indirebilir miyiz ? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi başlarlar yırttık da az yedik de falan filana.
              Maksimum ceza buydu. Çok bile çıktı.
              Bjk maçına 4 maç verilmişti unutanlar açsın baksın sahaya.
              fenere 6mac.
              4 maç iyiymiş. İyi tabi. Kabullenmiş topluluğa ne ceza versen az. İyi para cezası kesmisler. Tapuyu istemedikleri kaldı.
              Haram olsun.
              Olay o değil.

Sivasspor maçını hatırlayalım o maçta salağın biri rakip takım oyuncusuna saldırmıştı ve beş maç ceza almıştık. Bu maçta ise daha da ileri gidilerek hakeme saldırı oldu, haliyle daha büyük bir ceza bekleniyordu. Ben 6-7 maç ceza bekliyordum, az vermişler.

Yorum

• Sonuçta ortada bizden kaynaklanmayan bir güvenlik zaafı var,adam başkasının pasoligiyle girmiş 4 iyi ama iyi bir savunmayla daha düşebilir
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Stadın açılışı neden bu kadar problem oluyor anlamadım, zıkkım ceza bitince açılış yapılır maç oynanır cezalar avni akerde çekilir.

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Algı yönetimine kanan çok kişi var maalesef.Şikecilere verilen ceza sonrasında ya 5'e ya da 4'e düşürüldü diye hatırlıyorum. Arka sayfada da sordum cevaplayan olmadı. Tahkimle 3 maça indirebilir miyiz ? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
                    Aynen öyle. Bjkde bütün stat sahaya indi. Ellerindeki sandalyeleri guvenliklerin üzerinde kırdılar. O maça 4 maç ceza verildi. Ha neymiş hakem dövmüşsün. Çünkü hakem insan güvenlik başka bir yaratık. Üstelik hakeme vuran da 18ine girmemiş biri. Kafasından kan akan hakemlerin maça devam ettiğini de gördük. Neyse çok sinirlendim.
                    Keşke 10 verilseymiş de birileri rahat etseymis.

Yorum

• 4 maç ceza fazladır kimse kusura bakmasın. Yanında verdikleri nerdeyse 1 trilyon para cezası da cabası...Başkandan gerekli girişimleri bekliyorum.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Sakin olun yahu. Bu ne sinir. Ceza ideal bana sorarsanız. Tahkime gidip 2 maç seyircisiz 2 maç başka sahada cezası verilsin. Seneye ilk iki maçı İstanbulda oynayalım olsun bitsin.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4 maç ceza fazladır kimse kusura bakmasın. Yanında verdikleri nerdeyse 1 trilyon para cezası da cabası...Başkandan gerekli girişimleri bekliyorum.
                          İho olsaydı 6 maç yerdik. Bence başkan 4'e indirdi.

Ben maksimum 6 bekliyordum Minimum 4. Para cezası pek muhim değil. Çünkü sorumluların bulunması ve tedbirsizlik gerekçesi ile para cezası rahatlıkla düşürülür.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 10 maç vermiş kadar oldular o para cezasıyla zaten. Sahanı kapatsa daha kârlı idin. Haram olsun. Haram zıkkım olsun. Her bir kuruşu haram olsun.

Yorum

• Trabzonspor yalnız değilmiş içerde çalışanlar olmuş 17 maç gibi bişeyler konuşuluyomuş ilk günlerde ciddi baskı olmuş belliki. Kim ne derse desin hakem dövmek çok farklı mevzular bayabi rezil ettik kırmızı kart çıkarmalar dövmeler felan ciddi yaralar aldılar onlarda bizde yıprandık artık böyle şeyler görmek istemiyorum. bunlar kulübümüze çok ciddi yaralar veriyo.ne olursa olsun tasvip edilmeyen şeyler. 4 maç normaldir uygundur iyidir. geçmiş olsun camiamıza

Yorum

• Tahkime gidilsin eger ceza azalmazsa ilk seyircili mac Avni Aker'de ya da Istanbul'da oynansin

Stad acilisinda cefakar taraftara bir ceza da biz vermeyelim

Yorum

Yükleniyor...
                                X