Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tüpkafaya baskı olmasaydı 4 maçtan fazla verirdi kesin.zira şimdi fener medyası (hürriyet,fanatik) bakıyorum da isyan ediyorlar. hepsinin derdi fenerden daha çok ceza almayışımız. yine de bu iş de berat albayrak'ın katkısı var deniliyor.inşallah vardır. zira futbolda adaletsizlerin kararlarını artık beklemememiz gerek, futbol lobisine biz kendi adamlarımızı sokmaya yoğunlaşmalıyız!

Yorum

• futbol disiplin talimatına bir göz gezdirdim. bizim olayla örtüşebilecek maddelerde 10 maç 15 maç gibi birşeye rastlamadım. maddelerin yorumlanmasıyla veya yıl içerisinde bu olayın tekrar etmesiyle filan yine de o kadar maç ceza çıkmaz şu talimata göre. hukukçu arkadaşlar daha iyi yorumlarlar.
      There is no spoon...

Yorum

• He berat albayrak he!

Ne meraklısınız siyasetçilere yıkama yağlama yapmaya arkadaş!

Adamlar bi kulağınızın arkasını bıraktı herif hala yağlama çekiyor.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğru ben de duydum hatta Berat Albayrak 2010-2011 kupasını da alıp müzemize koyacakmış. O konuda da derin lobileri, girişimleri varmış...Allah Trabzonlu siyasetçileri, işadamlarını, sanatçıları başımızdan eksik etmesin, çok büyük faydaları oluyor Trabzonspor'a....
          Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Bu tip konularda politik düşünmemek gerekiyor. Herkese sırt dönmemize gerek yok.
          Taraftar olarak da biz kupayı getiremedik. Kimse kupayı getiremedi. Herkes kötü.

Yorum

• Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşma sırasında yaşanan olaylar için verilen 4 maçlık cezaya itiraz edeceklerini söyledi, "Cezamız bitmeden yeni yapılan Akyazı Stadı'na geçmek istemiyoruz" dedi.

Yorum

• Ceza 3 maça indirilse....

1 maçıda ertelense....

Ne güzel olurdu değil mi ?
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.61saat.com/futbol/berat-a...i-h250327.html

Bu tip konularda politik düşünmemek gerekiyor. Herkese sırt dönmemize gerek yok.
                Taraftar olarak da biz kupayı getiremedik. Kimse kupayı getiremedi. Herkes kötü.
                Herkes kötü tamam da kupamızın çalınmasında parmağı olan, sorumluluğu olan siyasiler hala sipariş haberlerle aklımızla oynuyorlar...Hakkımızı ararken süt dökmüş kediye dönenlerin, 5 maç ceza verecek federasyonun cezasını 4e indirmesinin gözümde hiç kıymeti yok.Bıraksalardı da ceza 5-6 maç kalsaydı...Hayır biliyorum yarın öbür gün seçimler yaklaştığında hakkımız yenirken susanlar bu haberleri kafamıza kakacaklar....

Son olarak da herkese sırt dönmemize gerek yok demişsiniz ama bize zaten medya, siyasiler, federasyon, işdünyası, herkes sırtını dönmüş, arada elimize şeker verip ensemize vuruyorlar...
                En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 04.05.2016, 14:35.
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• bu sabah rs fm diye bir radyoda denyonun biri sabah sabah ts ye çok az ceza verildi. bundan sonra böyle olaylar çok olur falan filan dedi. bir takım medya biraz biryerlerden cesaret bulsalar bizi 2. lige itecekler

tamamen yok edecekler

ama ne olrsa olsun bizim dışarıda bunlarla mücadele etmemiz imkansız

sadece ve sadece saha içinde mücadele etmeliyiz

diğer türlü herşey bizi gerer ve zararı dokunur

tek yok iyi bir takım kurmak

iyi yönetim + iyi td ve ekibi + iyi oyuncu grubu + sahada ki başarıya aç taraftar + """""""sabır""""

Yorum

• Tek çözüm Ts TV [emoji106]

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Yorum

• Ilk iki mactan birisi muhakkak Istanbul kiz kardeslerden birisiyle olacaktir
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• şimdi ONURUN sadece bir futbolcu olmadığını öğrendiniz mi
                        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Yol tarafı kale arkasından kombinesi olan kuzenime şikebahçe maçından dolayı 1 yıl seyirden men cezası gelmiş deniz tarafındaki malum taraftarlara da gitmiştir umarım

Yorum

• Geçen sene gidebildiğim son maçtı taraftar yine iyi gelmişti maça stadın doluluğu iyiydi diye hatırlıyorum ilk golü yiyene kadar takımda iş olduğunu düşünüyodu taraftar ikinci golden sonra küfürler küfürler sonra sahaya atlama olayı zaten şimdi bu adamlar ne der yeniligiyi kaldıramadılar hakemi dövdüler diyecekler . bu şikecileri evire çevire yenmemiz lazım başta türlü susmazlar ondan sonra afkursunlar

Yorum

Yükleniyor...
                            X